v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 233,10 kr. pr. flaske. Normalt 259 kr. spar 25,90 kr. v/12 flasker: 197,10 kr. pr. flaske. Normalt 219 kr. spar 21,90 kr. Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 50% Chenin, 50% SemillonAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes 15 årProduktion: 2.600 flaskerLagring: 50 % i stål og 50 % i franske ege fade, 6 mdr....
Vingård: Château PigoudetOmråde: Provence, Frankrig.Druer: 50 % Grenache, 33 % Syrah og 17 % Cabernet SauvignonAlkohol: 13,5 %Gemmepontiale: 4 - 6 år Produktion: 3.500 flaskerLagring: 6 mdr. på egefadeRating: Vinalies Nationales: Sølv – Vignerons Indèpendants: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Grillet rødt kød, Foie Gras eller skaldyr
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: Malvasia og GarganegaAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 12-15 år. Produktion: 2.200 flasker, ½ flasker (0,5 l)Lagring: Fransk eg og akacietræRating: NejVelegnet til: Modne oste, kager og dessert
Vingård: VerderrubiOmråde: Rueda, SpanienDruer: 100 % VerdejoAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 4.000 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Asiatisk mad, ost, kylling
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Mindst 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: I kontrollerede ståltanke derefter 24 måneder i ege Tonneaux og Barriques - fransk eg – hvoraf 30 % er nye Allergener: SulfitterRating: NejEr velegnet til: Hvide trøfler, kalvekød og vildt
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Franc – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.100 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Ost, pasta og lyst kød
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Petit Verdot – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.600 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt og lyst kød, oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 5.000 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 92 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Pasta, fisk og fede oste
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 4.800 flasker Lagring: 6-8 mdr. på "stone eggs" og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling: 91 pointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Pinot NoirAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 6-8 årProduktion: 5.000 flaskerLagring: 11 måneder i egetønder. Fyldt på flasker i martsRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, vildt og fugle
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 93 % Malbec og 7 % Cabernet FrancAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes til år 2041Produktion: 6.600 flaskerRating: Er velegnet til: Rødt kød
Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera del Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 8-9 årProduktion: 6900 flaskerLagring: 14 måneder på franske egefade og 14 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, smagfuldt kalvekød og tapas.