Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Underkategorier
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling 2019: 91 pointVelegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 34 % Syrah, 33 % Carmenere, 33 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 18 måneder på franske fade og 12 måneder på flaske Rating: Ja, Tim Atkin: 93 PointVelegnet til: Rødt kød, lam og and
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Carmanere – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Magert hvidt kød, magert oksekød og pastas med cremet sauce
Vingård: Valle Secreto, Område: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Cabernet Franc – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 18 måneder på fransk egefadeRating: Ja, James Suckling: 92 PointVelegnet til: Rødt kød, kylling og pasta
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 7.500 FlaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på flaskeRating: NejVelegnet til: Rødt kød, lam og and
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Tim Atkin: 89 Point Velegnet til: En god steak, hvidt kød med cremet sauce
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Carmenere Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på nye fadeRating: Tim Atkin: 91 Point, James Suckling: 92 PointVelegnet til: Oksekød, steaks og krydret kalveculotte