Frankrig

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Frankrig

Vindistrikter i Frankrig Du finder her hvidvine fra forskellige vingårde og områder i Frankrig. 

Du vil blandt andet finde lækre vin fra vingårde

La Cave de Vieil Armand 

Vingården ligger lige nord for Mulhouse og smyger sig under Vieil Armand bakkedraget. Vinene profiterer derfor med at være et af de tørreste områder i Frankrig, som Grand Cru Ollviller ejer 36 hektarer af, og Cave Vieil Armand så igen ejer halvdelen af.

Château de la Gardine

Brunel familien, der har dyrket vin siden 1670, købte La Gardine, og familien har forbedret og renoveret gården frem til det smukke resultat, det er i dag. Og de fortsætter stadig. Jorden af Châteauneuf-du-Pape er så berømt, at det ikke er nødvendigt at beskrive den. Se på billedet, og du ser den stenede grund – nærmest fotoristisk. Mange fantastiske vine kommer fra denne jordbund.

Les Clos Perdus

Les Clos Perdus bruger urtete til at reducere sulfater og kobber fra jorden. De håndrenser jorden og kan derfor med stolthed bekræfte, at alle vinene er certificeret biodynamiske – med en overvældende omsorg for jorden og vinstokkene i særdeleshed. Vinene får derfor mulighed for at udvikle sig med et minimum af indblanding – og belønningen er vine af højeste kvalitet.

Brunel Pere & Fils

I dag er Brunel familie vendt tilbage til traditionen med at handle med vine "Brunel aux Gardine", hvilket gør dem i stand til at tilbyde et bredt udvalg af vine fra Rhône Nord og Syd. Patrick Brunel arbejder via sit netværk og den store tillid, der er til hans arbejde, med de bedste vinproducenter i regionen og laver vine af høj kvalitet. Familien udnytter derved sin store viden med hvordan blanding og aldring bedst respekterer karakteren af vinen for hvert område.

Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9