Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga...
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino,...
Underkategorier
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: Cabernet Sauvignon og Carinyena Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Krydrede retter.
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 50 % Carinyena, 25 % Grenache, 15 % Merlot og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Ja, 92 / 100 Wine...
Vingård: Martinez LacuestaOmråde: Rioja, SpanienDruer: 60 % Garnacha, 40 % TempranilloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 35.000 FlaskerLagring: 16 måneder i nye og halvnye tønder af amerikansk egetræRating: NejVelegnet til: Lam og ost
Vingård: Martinez LacuestaOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo, 20% Garnacha og 5% Mazuelo.Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 10.000 FlaskerLagring: 3 år på fad samt 4 år på flaskeRating: JaEr velegnet til: lam, kalv, asiatisk mad, smagfuldt oksekød og gode oste.
Vingård: Martinez LacuestaOmråde: Rioja, SpanienDruer: 50% Tempranillo 50% GarnachaAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 26.000 FlaskerLagring: 3 år på fad og 2 år på flaskeRating: NejEr velegnet til: Oksekød men er fremragende til lam.
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.000 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 92 velfortjente point hos James SucklingVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: Ingen ratingVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: 100% TempranilloAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk OAKRating: nejVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 14.000 FlaskerLagring: 7 mdr. i cementtanke, 12 mdr. på fransk eg og yderligere 12 mdr. på cement. Frigivet i juni 2017.Rating: ja, 92 pts., James Suckling Velegnet til: vildt, asiatisk og lam
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2020Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: 90 Points Stephen Tanzer International Wine Cellar og 93...