v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 7.500 FlaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, lam og and
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 50% Chenin, 50% SemillonAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes 15 årProduktion: 2.600 flaskerLagring: 50 % i stål og 50 % i franske ege fade, 6 mdr. Rating: James Suckling; 93 point, Tim Atkin 94 point, Robert Parker; 93 pointVelegnet til: Kylling, ost, asiatisk mad og råhygge
Vingård: Maison VentenacOmråde: Cabardès, Lanquedoc, FrankrigDruer: Cabernet Franc (40%), Merlot (20%), Syrah (40%)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: Ca. 4.000 flaskerRating: 93 Points Parker - 2015Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød
Vingård: Valle SecretoOmråde: Alta Cachapoal, ChileDruer: 100% Carmenere Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: 18 måneder på franske egefade og 6 måneder på nye fadeRating: Tim Atkin: 91 Point, James Suckling: 92 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Oksekød, steaks og krydret kalveculotte
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 34 % Syrah, 33 % Carmenere, 33 % Cabernet Sauvignon – håndplukkede druer, og lavt høstudbytteAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 10.000 Flasker Lagring: 18 måneder på franske fade og 12 måneder på flaske Rating: Ja, Tim Atkin: 93 PointAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød,...
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro SuperiorDruer: 35% Touriga Nacional, 35% Jaen / Mencia, 30% SouzãoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.800 flaskerLagring: 15 mdr. på 300 l. træfadeRating: Platin. 97 Point Decanter, 92 point Wineenthusiast, 92 point Editor's ChoiceVelegnet til: Rødt kød
Vingård: AmisfieldOmråde:Lowburn Terrace, New ZealandDruer: 100% RieslingAlkohol: 9 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 2.400 FlaskerLagring: Rustfrie ståltankeRating: NejAllergener: Mælk og sulfitterEr velegnet til: Ost, tapas, kylling, wok og fisk
Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste
Vingård: FrecciarossaOmråde: Oltrepò Pavese - ItalienDruer: Croatina, Barbera, Uva Rara og VespolinaAlkohol: 13,29 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.186 flaskerLagring: Vinen ligger 10 måneder på fransk eg, herefter 6 måneder på stål og til sidst 6 måneder på flaske Rating:Allergener: Sulfitter Velegnet til: Kalv, lam, oksekød, og oste
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Allergener: SulfitterVelegnet...
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 månederRating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter