Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 %...
Vingård: Diamond Estates – Lakeview Cellars Område: Ontario, Canada...
René Vedrenne er et stærkt familiefirma, der er oprettet i 1906. Vingården ligger i nærheden af Bordeaux – lige i hjertet af St. Emilion og Pomerol regionen, og d ejer adskillige vinmarker med prestigefyldte Bordeaux appellationer, såsom Pomerol, Lalande de Pomerol, Saint Emilion, Castillon Côtes de Bordeaux, Bordeaux og Supérieur.
René Vedrenne har mange eksklusivaftaler rundt omkring i området, og derfor har vi - via René Vedrenne - et stort udvalg af vine af stor kvalitet og værdi for vores kunder.
René Vedrenne er i dag et førende vinfirma i hele området.
Rene Vedrenne moderniserer hele tiden og den nye tempererede og temperaturkontrollerede moderne kælder sikrer de bedste lagermuligheder for deres fantastiske vine, der eksporteres til mere en 30 forskellige lande i hele verden, bl.a. os her i Danmark.
Tlf.: +33 (0) 557 51 11 52 / / Fax: +33 (0) 557 25 09 17
info@rene-vedrenne.com
Gå til hjemmesiden
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Sémillion, 10 % Sauvignon Blanc, 10 % MuscadelleAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 20 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 20.000 flaskerLagring: Druerne håndplukkes og gærer i rustfri ståltanke med kontrolleret temperaturRating: NejVelegnet...
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 20 % Cabernet FrancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 20 år, topper i 2020Produktion: 21.000 FlaskerLagring: 12 til 18 måneder i egetræsfadeRating: Ja, 89/100 PointsEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 100 % MerlotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 6 mdr. på nye fade og 6 mdr. på flaskeRating:Er velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Chateau Les Barraillots / René VedrenneOmråde: Margaux, Bordeaux, FrankrigDruer: 50 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25-40 årProduktion: 26.000 flaskerLagring: 15 måneder i fadeRating: NejEr velegnet til: Lækket, velsmagende og ikke for krydret okse- og kalvekød