Australien

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Australien

Claymore Wines ligger i den smukke Clare Vally i Sydaustralien. Claymore Wine blev grundlagt i 1997, hvor de startede med en mindre mængde af Grenache og Riesling. Nu, næsten 20 år senere har de etableret et vinery hvor de producerer 35.000 kasser af høj kvalitet vin.

Claymore producerer selv druer til 100% af deres Riesling og mindst 85% af deres rødvine. Kun i specielle tilfælde anvender Claymore druer fra nærliggende vinmarker for at skabe den lækre vin de er kendt for. 

Clare Valley - Vin regionen ligger ca. 150 km nord for Adelaide, hovedstaden i Sydaustralien. Clare Valley er kendt for de ekseptionelle gode vine der produceres her.

Clare Valley regionen er kendt internationelt for den tørre stil af deres Riesling, som er væsentlig forskellig fra den traditionelle tyske Riesling. Clare Valley Reasling er delikate og fine med en let syre, og de bedste udgave indeholder også en lang smag og intensitet med Lime, citron og blomsterdufte.

Men faktisk er grundstenen i Australinens vine den store variation i Shiraz vine der dominerer produktionen i Clre vally, som sammen med Cabernet Sauvignong og Carbenet blandinger konstant opnår høje ratins både nationalt og internationalt.

Underkategorier

  • Claymore Wines
    Claymore Wines ligger i den smukke Clare Vally i Sydaustralien. Claymore Wine blev grundlagt i 1997, hvor de startede med en mindre mængde af Grenache og Riesling. Nu, næsten 20 år senere har de etableret et vinery hvor de producerer 35.000 kasser af høj kvalitet vin.     Claymore producerer selv druer til 100% af deres Riesling og mindst 85% af deres rødvine. Kun i specielle tilfælde anvender Claymore druer fra nærliggende vinmarker for at skabe den lækre vin de er kendt for.  Clare Valley - Vin regionen ligger ca. 150 km nord for Adelaide, hovedstaden i Sydaustralien. Clare Valley er kendt for de ekseptionelle gode vine der produceres her. Clare Valley regionen er kendt internationelt for den tørre stil af deres Riesling, som er væsentlig forskellig fra den traditionelle tyske Riesling. Clare Valley Riesling er delikate og fine med en let syre, og de bedste udgaver indeholder også en lang smag og intensitet med Lime, citron og blomsterdufte. Men faktisk er grundstenen i Australinens vine den store variation i Shiraz vine der dominerer produktionen i Clare Vally, som sammen med Cabernet Sauvignon og Cabernet blandinger konstant opnår høje ratings, både nationalt og internationalt. Du kan læse mere om Claymore Wines via dette  LINK
  • Longview
    Longview er en fantastisk familieejet vingård, hvor vinen kommer fra enkeltmark. Longview ligger lige ved siden af den historiske by Macclesfield. Beliggende på de bølgende skråninger, der minder om gamle verdener, men med klar australsk accent, har Longview hurtigt etableret sig som en af de mest prisvindende vingårde i regionen, lige fra første årgang i 2001.     Det er brødrene Mark og Peter Saturno, der sammen med et lille men speicaliceret team, overvåger produktionen. De sikrer, at vingården producerer de fineste frugter til deres højklasse vine. De har desuden tilført vinturismen en dimension der har placeret Longwiew i den Sydaustralske turismes "Hall of Fame". Longview er stolte over at være en del af den kølige, rene og grønne region af Adelaide Hills, men det er det specielle Micro-klima i den sydligste del af regionen der gør vinmarkerne så specielle. Gammel jordbund, tilpas regn, bølgende bakker og blid sol, varme dage og kølige nætter, er den vigtige part af denne unike vingårds "Terroir" og noget der virkelig giver en oplevelse i hvert glas. Den omhu og respekt de har for den lokale flora og fauna der omgiver LongView, ligger også i deres passion for at producere skønne bobler, friske hvidvine og krydrede rødvine der rækker langt ud over det der lige er i flasken. Det er et liv viet til landet hvor de føler sig heldige at kunne arbejde. Du kan læse mere om LongView via dette  LINK
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2