Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Australien

Claymore Wines ligger i den smukke Clare Vally i Sydaustralien. Claymore Wine blev grundlagt i 1997, hvor de startede med en mindre mængde af Grenache og Riesling. Nu, næsten 20 år senere har de etableret et vinery hvor de producerer 35.000 kasser af høj kvalitet vin.

Claymore producerer selv druer til 100% af deres Riesling og mindst 85% af deres rødvine. Kun i specielle tilfælde anvender Claymore druer fra nærliggende vinmarker for at skabe den lækre vin de er kendt for. 

Clare Valley - Vin regionen ligger ca. 150 km nord for Adelaide, hovedstaden i Sydaustralien. Clare Valley er kendt for de ekseptionelle gode vine der produceres her.

Clare Valley regionen er kendt internationelt for den tørre stil af deres Riesling, som er væsentlig forskellig fra den traditionelle tyske Riesling. Clare Valley Reasling er delikate og fine med en let syre, og de bedste udgave indeholder også en lang smag og intensitet med Lime, citron og blomsterdufte.

Men faktisk er grundstenen i Australinens vine den store variation i Shiraz vine der dominerer produktionen i Clre vally, som sammen med Cabernet Sauvignong og Carbenet blandinger konstant opnår høje ratins både nationalt og internationalt.