Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Frankrig

Underkategorier

  • Alain Voge
    Alain Voge Alain Voge holder til i byen Cornas i den sydligste del af Nord-Rhone. Alain Voge regnes med i supereliten med bl.a. Auguste Clape og Jean Luc  Colombo. Robert Parker har givet Alains vine 5 ud af 5 mulige stjerne og betegnelsen 'Outstanding'. I 1950, lige efter krigen, var ferskner mere værd end vin fra Cornas, men det stoppede ikke Alain Voge fra at lave vin. Hans familie havde allerede gjort det i generationer og Alain Voge tog nu over efter sin far, uden ønsket om at ændre meget. Faktisk er det hans og hans hustrus tro, at man ikke behøver at ændre hele tiden. Voge har høstet fra de samme 14 hektar af 50+ år gamle vinstokke i næsten 50 år selv. Produktionen er omkring 2.000 kasser vin om året. Cornas regionen er den sydligste af de røde appellationer i den nordlige Rhone dal. Denne appellation er karakteristisk med granitholdig jord. Hele appellationen er Syrah, og det er unødvendigt at sige, at han laver den i den traditionelle stil. Alain Voge er nu over 60 år og ganske respekteret OG genkendelig med sin kasket. Gå til hjemmesiden
  • Brunel Pere & Fils
    Brunel Pere & Fils I dag er Brunel familien vendt tilbage til traditionen med at handle med vine - "Brunel aux Gardine" - hvilket gør dem i stand til at tilbyde et bredt udvalg af vine fra Rhône Nord og Syd. Patrick Brunel arbejder via sit netværk og den store tillid, der er til hans arbejde, med de bedste vinproducenter i regionen. Han producerer vine af høj kvalitet. Familien udnytter derved sin store viden med hvordan blanding og aldring bedst respekterer karakteren af vinen for hvert område. Kvaliteten af emballagen i den særlige flaske – Gardine flasken - understreger denne opsigtsvækkende vin. CHATEAU DE LA GARDINE - Route de Roquemaure BP 35 - 84231 Châteauneuf du Pape Cedex - FRANCE – Tel: +33.(0)4.90.83.73.20- Fax: +33.(0)4.90.83.77.24 chateau@gardine.com Gå til hjemmesiden
  • Chateau d'Agel
    Chateau d'Agel Robin Budowski fortæller, at da han for ca. 15 år siden startede vingården Chateau d’Agel, der ligger indenfor “Parc national regional du Haut Languedoc, var det eneste krav, at den skulle ligge i Languedoc området – der hvor priserne er blandt de laveste i Frankrig, men også hvor kvalitet og potentiale er optimale. Vingården består af 38 hektar, som bliver dyrket meget effektivt, blandt andet ved hjælp af ønolog Jean Natoli, som kender området som sin egen bukselomme, og som omgående anerkendte jordens ekstraordinære store potentiale. Druerne er Carignan, Syrah og Mourvèdre (rødvin), Marsanne, Viognier, Grenache Blanc og Vermentino (hvidvin). Chateau d’Agel producerer ca. 10 % hvidvin ud af hele produktionen, men hovedkoncentrationen ligger i den gode kvalitetsrødvin (3 hvidvin og 8 rødvine). Vinene er fra 2007 produceret som AOC (undtagen Muscat Sec), som altid vil forblive en Vin de Pays d’Oc). Chateau d’Agels vine bliver regelmæssigt vurderet med høje og højeste udmærkelser og medaljer, f.eks. 2 store guldmedaljer ved ”Concours Mondial de Bruxelles”, Vinalies, 90 og 91 Wine Spectator Points etc. Absolut en vingård med klasse. Gå til hjemmesiden
  • Château de la Gardine
    Château de la Gardine Det siges, at for at producere stor Chateauneuf du Pape, skal vinmarken være dybt rodfæstet i jord, der er dækket af småsten og ved flodbred.. Det er præcist Château de la Gardine, liggende på en stenet hylde mod Rhone floden. Fra slottets terrasse kan du beundre Provence Alpille kæden, Luberon bjergene og endnu tættere, Avignon. Brunel familien, der har dyrket vin siden 1670, købte la Gardin, og familien har forbedret og renoveret frem til det smukke resultat, det er i dag. Og de fortsætter stadig. Jorden af Châteauneuf-du-Pape er så berømt, at det ikke er nødvendigt at beskrive den. Se på billedet, og du ser den stenede grund - nærmest fotoristisk. Mange fantastiske vine kommer fra denne jordbund. Château de la Gardine og saint-Roch ejes af den samme familie, men hvert sted har bevaret netop deres specielle karakteristik til deres vine. Gå til hjemmesiden
  • Château Saint-Roch
    Château Saint-Roch Brunel familien har været vinmagere siden 1670. Maxim og Patrick blev ejere af Chateu Saint-Roch i 1998 i Roquemaure i Lirac regionen, der er berømt for kvalitetsvin. 40 hektar vinmarker er spredt over Lirac, Chateauneuf du Pape og Cotes du Rhône. Gennemsnitsalderen for vinmarkerne er 35 år. Der er 3 forskellige former for land i Lirac appellation: Rød jord med små sten, der er velegnet til rødvin, sandet jord, der gør det delikat og sofistikeret, og der er limstens jord. Château de la Gardine og Saint-Roch ejes af den samme familie, men hvert sted har bevaret netop deres specielle karakteristik til deres vine. Gå til hjemmesiden
  • Chateau Ollwiller
    Chateau Ollwiller Slottet Ollwiller - et af kun to slotte, der producerer Chateau vine i Alsace i dag. Ollwiller producerer fremragende Riesling og Pinot Blanc, og vi har fået denne skønne vin i vores stald via La Cave de Vieil Armand. Opførelsen af det første Ollwiller slot og vingård kan dateres tilbage til det trettende århundrede til greverne af Waldner. Landbruget og vingården samt cistercienserkloster Crescent Place tilhører Greven af Ferrette (hvis over-hoved var biskoppen af Strasbourg). I det 18. århundrede byggede Dagobert Waldner, som var udnævnt til generalløjtnant af kongen, et smukt slot, hvor mange prominente figurer på den tid har resideret, herunder Louis XV. Slot og grunde er erhvervet i 1825 af Jacques-Gabriel Gros, der både ejer og arbejder med industrielle tekstiler og landbrug, og han fandt på at sammensætte både de gårde, der er i området samt at renovere vingården. Vingården blev ødelagt under Første Verdenskrig under Slaget ved Vieil Armand, men slottet blev genopbygget i 1925. Vieil Armand's vingård og slottet hører stadig til familien, og der arbejdes med en til stadighed voksende fabrikation. www.cavevieilarmand.com Gå til hjemmesiden
  • Cave Carod
    Clairette de Die Vindistriktet A.O.C. Clairette de Die er beliggende ved foden af bjergområdet Vercors og er omkranset af kommunerne d'Aouste-sur- Sye mod vest og Châtillon en Diois mod øst. Vinmarkerne hager sig fast i Drôme dalens skråninger og er med sine i alt 1400 Hektar fordelt over ca 32 kommuner omkring byen Die. På den lerede, kalkholdige og svært tilgængelige jord har vinbønderne gennem tiden været i stand til at plante vinstokkene tæt ved foden af Vercors med det formål at beskytte dem mod vinterfrosten. Samtidig er vindistriktet beliggende så langt mod Syd, at den voldsomme sydfranske sommervarme gør det muligt for Muscat-druen at suge til sig af solens stråler og dermed "fylde sig" med sukker. Kombinationen af den særlige jordbund, klimaets kontraster, valget af druesorter samt den omhyggelige vindyrkning gør det muligt at fremstille en meget karakterfuld vin. Distriktets høje beliggenhed på mellem 500 og 700 moh. gør det til den højest beliggende appellation i Frankrig. De samme kvaliteter gør sig gældende for den økologiske vindyrkning, som allerede nu dækker 8% af det samlede areal. Legenden Med en ca. 2000 år lang levetid bag sig har Clairette de Die, som naturligt produceret vin, gennem tiden været genstand for flere fortællinger. Allerede i Antikken skal den romerske forfatter Plinius den Gamle have omtalt "en naturligt mousserende vin, fremstillet af Vocon-folket". En af legenderne fortæller, at en vinbonde på vej ned af bjergskråningen med sine vinkrukker under sin passage tværs over floden taber disse og ser sig nødsaget til at efterlade krukkerne i det iskolde vand til vinteren er overstået. Da foråret vender tilbage, henter han sine krukker og åbner en af disse i forventning om, at vinen er gået tabt. I stedet strømmer der ham en forfinet, sød og perlende aroma i møde fra den vin i krukken, som i dag kendes under navnet "Clairette de Die". Gå til hjemmesiden
  • Daniel Rion
    Daniel Rion Daniel Rion, der er familieejet, blev grundlagt i 1955 med kun 2 hektar vinmarker, der lå i området Vosne Romanée. Efterfølgende gik sønnerne med ind i foretagendet, og nu er det et kendt vinhus med stor kælder og smagefaciliteter. Den årlige produktion ligger på ca. 100.000 flasker. Daniel Rion er dedikeret til kvalitet både i produktionen af vinen, men så sandelig også til os, der køber vinen. Den skal transporteres, så den holder den rigtige temperatur undervejs, og derved har de bedste betingelser. De arbejder så vidt muligt med dyrkning på naturens betingelser. Det betyder, at de arbejder på at fastholde den naturlige struktur og mineralerne i jorden. De bearbejder deres vinstokke, så der kommer en lille mængde, men til gengæld druer af høj kvalitet. Vinstokkene er mellem 25 og 65 år gamle. Alt foregår pr. håndkraft. Daniel Rion ligger i et område, der er dejligt at være i, og et besøg her vil give smagsoplevelser, der absolut giver et plus på tiden brugt her, om det er forretning eller ferie. Gå til hjemmesiden
  • La Cave du Vieil Armand
    La Cave du Vieil Armand Vingården ligger lige nord for Mulhouse og smyger sig under Vieil Armand bakkedraget. Grand Cru Ollviller ejer 36 hektater af jorden og Cave Vieil Armand ejer så halvdelen - ca. 18 hektarer. En af fordelene er, at netop dette område er et af de tørreste områder i Frankrig - og dette profiterer vinene meget af. Le Cave de Vieil Armand ligger fra 260 meter up til 320 meter over havets overflade og vender mod sydøst – så sammen med en veldrænet, sandrig topjord, er dette paradiset for dyrkning af Riesling. Riesling Grand Cru Ollviller er en af topvinene fra hele Alsace området – hvis ikke i hele Frankrig. Den ledende ønolog – Jean-Pierre Pastier har et nærmest intimt kendskab til alle de forskellige vinmarker, og han er i stand til at udvælge og frembringe de vine, der opnår en naturlig balance mellem det naturlige frugtsukker, alkohol og syre, hvilket betyder, at vingårdsen kan tilbyde en lang række forskellige kvaliteter i de forskellige årgange. Vingården anbefaler og står naturligvis gerne til rådighed med assistance i forbindelse med at udvælge de forskellige vine fra årgang til årgang, som passer til lige netop det, kunderne ønsker. www.cavevieilarmand.com Gå til hjemmesiden
  • Le Clos Bagatelle
    Le Clos Bagatelle Clos Bagatelles kærlighed til vin er fortsat op gennem årene siden 1623. I 60'erne, begyndte Marie-Françoise, Henry og Simon at genplante markerne og modernisere vingården og kælderen til det fine resultat, vi kan se i dag. Christine og Luc Simon fulgte op med den samme passion. Området er af ler og kalksten og blandet med skifer. Den massive Espinouse Nordenvind bidrager til det tørre klima, når den kolli-derer med bjergskråningerne. Dette bidrager til opdriften af vinden, som samtidig beskytter vinmarkerne mod regnen. Somrene er varme og tørre, og det er med til at favorisere de små druer med det tykke skind. Dette er en af årsagerne til, at der produceres virkelig lækker vin fra denne vingård.
  • Les Clos Perdus
    Les Clos Perdus Vingården Les Clos Perdus blev oprettet i 2003 og består i dag af ca 20 hektarer i Corbiere Maritime området, omkranset af High Corbières og Agly Dalen. Navnet refererer til de ”tabte” vin, der er plantet op af bjergskråningerne. Mange af de små vinmarker er blevet overset af større producenter, fordi de ikke lå lige for en effektiv høst, men det er netop disse gamle vinstokke, der giver en helt unik karakter og den høje kvalitet, som Languedoc området er i stand til at producere. Les Clos Perdus bruger urtete til at reducere sulfater og kobber fra jorden. De håndrenser jorden og kan derfor med stolthed bekræfte, at alle vinene er certificeret biodynamiske – med en overvældende omsorg for jorden og vinstokkene i særdeleshed. Vinene får derfor mulighed for at udvikle sig med et minimum af indblanding – og belønningen er vine af højeste kvalitet. Gå til hjemmesiden
  • Mas Gabinele - Prieuré...
    Mas Gabinele - Prieuré Saint Sever Thierry Rodriguez siger, at siden vingårdens oprettelse i 1998 har deres vine opnået adskillige priser og blevet berømt i store vinpublikationer. Dette er ikke endemålet i sig selv, men inspirerer til at fortsætte og arbejde mod de optimale vine. Vingården består af 12 hektar, beliggende i Laurens, lige i hjertet af Faugères appellationen for Languedoc-Roussillon. Jorden består mest af sandstensskifer. Da jorden dermed er meget fattig, er udbyttet meget lavt. Produktionen varierer mellem ca. 20 og 25 hektoliter pr. hektar, alt afhængig af årstidens klimatiske forhold. Vingårdens bæredygtighed er med til at tage hensyn til den økologiske balance i området, og alle druer håndplukkes. Her kan du læse en artikel af Thierry Rodriguez Gå til hjemmesiden
  • René Vedrenne
    René Vedrenne René Vedrenne er et stærkt familiefirma, der er oprettet i 1906. Vingården ligger i nærheden af Bordeaux – lige i hjertet af St. Emilion og Pomerol regionen, og d ejer adskillige vinmarker med prestigefyldte Bordeaux appellationer, såsom Pomerol, Lalande de Pomerol, Saint Emilion, Castillon Côtes de Bordeaux, Bordeaux og Supérieur. René Vedrenne har mange eksklusivaftaler rundt omkring i området, og derfor har vi - via René Vedrenne - et stort udvalg af vine af stor kvalitet og værdi for vores kunder. René Vedrenne er i dag et førende vinfirma i hele området. Rene Vedrenne moderniserer hele tiden og den nye tempererede og temperaturkontrollerede moderne kælder sikrer de bedste lagermuligheder for deres fantastiske vine, der eksporteres til mere en 30 forskellige lande i hele verden, bl.a. os her i Danmark. Tlf.: +33 (0) 557 51 11 52 / / Fax: +33 (0) 557 25 09 17 info@rene-vedrenne.com Gå til hjemmesiden
  • Tulipe Noire
    Tulipe Noire Domaine de Peirecèdes ligger i den smukkeste region i Frankrig i kommunerne Pierrefeu, Cuers, la Crau og Carqueiranne. Den blide havbrise vifter til vinstokkene og sammen med jorden, der består af ler, skifer og kalksten, modnes druerne på en blid og rolig måde, som betyder, at alle slags druesorter trives i området og derved opnår en sublim modning. Den skønne Rosé Tulipe Noire er et godt bud på netop dette. www.chateaulatulipenoire.com Gå til hjemmesiden
  • Terres de l'Amandyére
    Terres de L'Amandyere Man siger, at vin er historie, og her taler vi om et land – Frankrig - og en vinproducent i Frankrig. Jorden leverer de skønne druer, og vinproducenten transformerer druerne til de skønne vine. Druerne er runde og saftige og takket være deres kompleksitet, opnår man den dyrebare nektar. Terre de l’Amandyère forsøger at dechifrere og bruge mere end blot de kendte og alligevel strengt fortrolige metoder, så vinen dyrkes og produceres i producentens hemmelige og mytiske univers. Terre de l’Amandyère inkluderer og udnytter Moder Jord i produktionen. Gå til hjemmesiden
  • Château St Jacques...
    Château St. Jacques d’Albas Lige midt i den forførende Minervois region vest for Frankrigs Languedoc i det sydlige Frankrig, putter det familieejede Château St. Jacques d'Albas sig ved bjergene bag ved middelalderbyen Carcassonne. Mod nord finder man Black Mountains mod sydøst Middelhavet, og mod syd tårner de snedækkede Pyrenæer sig op. Her i netop dette område udnytter vingården denne rigdom af naturalier til produktion af fantastiske vine. Vingården råder over 60 hektarer af skov og marker – fyldt med dyreliv og et pragtfuldt kapel fra det 12. århundrede – som sammen er med til at beskytte 26 hektarer med vinstokke.  Vores oprindelige filosofi til vinproduktion er at begrænse udbyttet og samtidig have øje for en økologisk tilgang til både jord og vine siger vinmageren. info@chateaustjacques.com Gå til hjemmesiden
  • Chateau Lagrézette
    Helt tilbage til det 15. Århundrede byggede Adhémar de Massaut et slot på bakken Petite Grèze – herfra kan man skue over floden Lot – og navnet på slottet blev Lagrézette. Et slot der oser af middelalder – tungt bygget - men dog oplyst af elegant renæssance ornamentering.   I det 16. Århundrede købte Marguerite de Massaut – Adhémar’s barnebarn – slottet og hun blev derfor den første kvindelige ejer af området. Hun fik tilnavnet Dame Honneur, hvilket også er navnet på en af de mest prestigefulde slotsaftapninger.   Slottet havde imidlertid siden 1930erne været slemt forsømt, men da Alain Dominique Perrin genfandt slottet i 1980 var det kærlighed ved første blik, og han påbegyndte sin passionerede restaurering af slottet og de tilhørende jorde.   Han genskabte også området til det brug, som det oprindeligt var tiltænkt, nemlig vinproduktion – de originale Malbec druearter blev igen plantet på Lagrézette’s skråninger, og efter at have brugt 12 års restaurering og yderligere 10 år med finpudsninger af både slot og vinmarker startede magien!   Chateau Lagrézette blev i 1992 klassificeret som et historisk monument og idag står det stolt og strunk med de tilhørende vinmarker – et område på 90 hektarer, som giver slotsaftapningerne deres ædelhed. Mail: commercial@lagrezette.fr
  • Jean-François Bouchard...
    Jean-François Bouchard tilhører en meget kendt vinmagerfamilie, der har fabrikeret skønne Bourgogne vine siden starten af det 18. århundrede. Jean-François Bouchard besluttede sig for – efter at have tilbragt 15 år I familiefirmaet Bouchard Père et Fils – at starte sin egen forretning I 1997 – blandt andet for at tilegne sig og udvikle vine indenfor de nyeste markedstendenser. På denne baggrund har Jean-François Bouchard specialiseret sig I en verdensomsplændende distribution af vine fra Bourgogne og Beaujolais. Jean-François Buchard Email : contact@jfb-wines.com
  • Maison Ventenac
    Maison Ventenac vingården er beliggende lige under det store bjergmassiv, der kaldes “det sorte bjerg”, ca 10 km fra Carcasonne. Maison Ventenac er siden 1999 klassificeret som AOC (Appelation d’Origine  Controlée) og er blandt de mest berømte vinavler områder i Languedoc Roussillon området, både for den høje kvalitet men også for deres originalitet – grundet den fantastiske sammenhæng og forbindelse mellem områdets klima, Middelhavets solskinstimer og Bordeaux’ mængde af regnvand. Derfor har vingården som den eneste tilladelse til at dyrke ”Middelhavets druesorter” (Syrah , Grenache osv) samtidig med de traditionelle ”Bordeaux” sorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc osv) i lige mængder (minimum 40 % i de endelige vine for hver af de to originale vine).   Mail: http://vignoblesalainmaurel.net
  • Sancerre Thomas, Vidigny
    Siden 1670 har Thomas familien tilhørt vin-aristokratiet i Verdigny provinsen. Jorden blev allerede dengang omhyggeligt udvalgt og vingården er gået i arv til den nuværende yngre generation, repræsenteret af Julien Thomas, og han har store forventninger om at fortsætte traditionen med at opretholde den fantastiske kvalitet samtidig med, at han bibringer vinen sit personlige præg.   Det er lykkedes Thomas at opnå et solidt internationalt omdømme, specielt omkring områderne Anglo-Saxons, hvor hvert jordområde giver sin højt kvalificerede årgang af vine.   Email : contact@domainethomas.fr
  • Bergerie du Capucin...
    Bergerie du Capucin (Languedoc - Pic Saint Loup)       Ejendommen, Bergerie du Capucin, strækker sig over femten hektar i området i Pic Saint Loup, der dækker over kommunerne Lauret og Valflaunès. Da vin også er en familiehistorie, hvis skønhed og aromaer indeholder de værdier, der overføres fra generation til generation, minder Bergerie du Capucin mig om min søn, som jeg også ærer på denne måde, siger Claude Cruells.   Vingården ligger 658 meter over havets overflade og 30 kilometer fra Middelhavet, på foden af Cévennes og Massif Central. Pic Saint Loup dufter af parfume og de rene essenser af de nordligste Languedoc-appellationer, såsom eg, fyrretræ, timian, laurbær, rosmarin og meget andet. Frugterne er affødt lige midt i de forskellige jordarter, i undergrunden, bl.a. lerkalksten.   Om vinteren samler jorden nok vand til at afbalancere de varme somre med moderat tørke og markerede termiske forskelligheder mellem dag og nat. Alle vore vines personlighedstræk fremkommer her i området af Pic Saint Loup.   mailto:contact@bergerieducapucin.fr  
pr. side
Viser 1 - 12 af 47
  • Vis her
    549,00 kr. v/12 stk
    749,00 kr. v/1 stk

    Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 20 % Cabernet Franc Alkohol: 13 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 20 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 4.200 FlaskerLagres: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: Ja, 89/100 PointsVelegnet til: Rødt kød,...

    549,00 kr. v/12 stk
    749,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    179,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk

    Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 60 % Cabernet Sauvignon, 33 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 FlaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: Ja, Average Critic Score 88/100 Er velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret

    179,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    449,00 kr. v/12 stk
    649,00 kr. v/1 stk

    Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 20 % Cabernet Franc Alkohol: 13 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 20 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 4.200 FlaskerLagring: 12 måneder, hvoraf 40 % i ny egetræsfade (fransk eg) Rating: Nej Velegnet til: Rødt kød, ikke for krydret

    449,00 kr. v/12 stk
    649,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    279,00 kr. v/12 stk
    379,00 kr. v/1 stk

    Område: Roussillon, FrankrigVingård: Les Clos PerdusDruer: 75 % Llandoner Pelut, 25 % SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.700 FlaskerLagring: 50% modnes i nye new 400L fransk eg og stål fadeRating: NejEr velegnet til: Stuvede kødretter, grillede grøntsager, stegt lam og vildt kød

    279,00 kr. v/12 stk
    379,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    219,00 kr. v/12 stk
    299,00 kr. v/1 stk

    En elegant, silkeblød rødvin fra LanquedocVingård: Maison VentenacOmråde: Cabardès, Lanquedoc, FrankrigDruer: Cabernet Franc (40%), Merlot (20%), Syrah (40%)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: Ca. 4.000 flaskerRating: 93 Points Parker - 2015Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød

    219,00 kr. v/12 stk
    299,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    319,00 kr. v/12 stk
    419,00 kr. v/1 stk

    En unik rødvin fra Montlaur i Frankrig - Carignan,  Cinsault og Syrah udgør en usædvanlig god blanding.Vingård: Terre de L'AmandyéreOmråde: Corbieres, Montlaur, FrankrigDruer: Carignan - Cinsault og SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Vildt og svampe

    319,00 kr. v/12 stk
    419,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    189,00 kr. v/12 stk
    289,00 kr. v/1 stk

    En længerelevende rødvin til specielle lejligheder Vingård: Chateau St Jacques d’Albas Område: Minervois Druer: 98 % Syrah og 2 % Grenache Alkohol: 15 % Gemmepotentiale: 20 år Produktion: 3.000 FlaskerLagring: Modnes i egefade i 18 måneder. Derefter kommes vinen på flaske og modnes yderligere i 2 år i kælderen før salg. Rating: Nej Velegnet til: Rødt kød

    189,00 kr. v/12 stk
    289,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    149,00 kr. v/12 stk
    229,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 FlaskerRating: Ja. Médaille d’Or Concours Mondial de Bruxelles 2014.16 Points/20. Vinum Languedoc Spécial Mars 2015.Premier Grands Vins Classés Guide Dussert-Gerber 2015Velegnet til:...

    149,00 kr. v/12 stk
    229,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    135,00 kr. v/12 stk
    189,00 kr. v/1 stk 229,00 kr.
    Tilbud!

    Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Rødt kød

    135,00 kr. v/12 stk
    189,00 kr. v/1 stk 229,00 kr.
    På lager
  • Vis her
    149,00 kr. v/12 stk
    219,00 kr. v/1 stk

    Cuvee Confidentielle Rouge er en frugtbombe med et touch af lakrids Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 33% Grenache, 34% Syrah, 33% Mourvédre.Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 5-6 årProduktion: 5.600 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Lækkert kød med smag

    149,00 kr. v/12 stk
    219,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    109,00 kr. v/12 stk
    169,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Chateau Ollwiller - La Cave de Vieil ArmandOmråde: Alsace, FrankrigDruer: 100% RieslingAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 12.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Gravad og røget laks, sild eller som aperitif

    109,00 kr. v/12 stk
    169,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    129,00 kr. v/12 stk
    199,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Mas Gabinéle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 100 % Grenache GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost, fisk, asiatisk mad og kylling

    129,00 kr. v/12 stk
    199,00 kr. v/1 stk
    På lager
Viser 1 - 12 af 47