Rose vin

Katalog

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Rosé vin

Château St Jacques d’Albas

Lige midt i den forførende Minervois region vest for Frankrigs Languedoc i det sydlige Frankrig, putter det familieejede Château St. Jacques d'Albas sig ved bjergene bag ved middelalderbyen Carcassonne. Mod nord finder man Black Mountains mod sydøst finder man Middelhavet, og mod syd tårner de snedækkede Pyrenæer sig op. Her i netop dette område udnytter vingården denne rigdom af naturalier til produktion af fantastiske vine.

Vingården råder over 60 hektarer af skov og marker – fyldt med dyreliv og et pragtfuldt kapel fra det 12. århundrede – som sammen er med til at beskytte 26 hektarer med vinstokke.

Vores oprindelige filosofi til vinproduktion er at begrænse udbyttet og samtidig have øje for en økologisk tilgang til både jord og vine.

Spansk og fransk Rosé vin

Fra Montsants bjergene i Catalonien og Saint-Chinian i Frankrig kan du hos AK Vines vinhandel på nettet – finde rosé vine der er både til mad og hygge.

Hvilke typer Rosé vin?

Rosé vinen fra Spanien er flot vingummirød, sprælsk, sjov og krydret.
Rosé vinen fra Frankrig er smuk ravgylden, fed, voluminøs og fyldig.

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3