Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello Alkohol: 14 % Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge 12-15 årProduktion: 2.500 flasker Lagring: 3 år på Slovenske fade, 1 år på franske tønder, herefter 14 måneder på flaskeRating: Ja, The Wine Advocate; 95 PointVelegnet til: Rødt kød, simreretter og...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 25.000 flaskerLagring: 8 måneder på Slovenske egetræsfade og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling; 91 PointVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 40.000 flaskerLagring: 3 år på Slovenske egetræsfade, hvoraf 1/3 af fadet er nyt, herefter 14 måneder på flaskeRating: Ja, Robert Parker; 95 Point, Wine EnthusiastVelegnet til: Den kan...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 16 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 950 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejEr velegnet til: Krydret kød og kødretter med en...
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 30 % Carignan og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 1.500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Velegnet til: Lam og stærke oste
Vingård: Seguin-Manuel/Les Climats d'OrOmråde: Vosne-Romanee, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: 40 år gamle vinstokkeProduktion: 6.000 Flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: Daniel Séguinot et Filles / Les Climats d'OrOmråde: Maligny, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 12 - 20 år Lagring: 6 mdr. fad, 6 mdr. stål, 6 mdr. på flaske.Produktion: 5.780 Flasker Rating: nejVelegnet til: Fisk (røget fisk), skaldyr og hvidt kød
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 100 % Grenache White Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 20.000 flaskerRating: NejLagring: Modnes i rustfri ståltanke Velegnet til: Alle fiskeretter
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenache, 20 % Syrah og 20 % Carinyena Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Krydrede retter.
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 50% Chenin, 50% SemillonAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes 15 årProduktion: 2.600 flaskerLagring: 50 % i stål og 50 % i franske ege fade, 6 mdr. Rating: James Suckling; 93 point, Tim Atkin 94 point, Robert Parker; 93 pointVelegnet til: Kylling, ost, asiatisk mad og råhygge
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste