Vingård: Château d’Arche/René VedrenneOmråde: SauterneDruer: 70 %...
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 %...
Underkategorier
Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder
Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6,500 flaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 mdr. og herefter 12 mdr. på flaskeRating: Er velegnet til: Okse- og kalvekød, store bøffer og modne oste
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 25.000 flaskerRating: Ja, San Francisco International Wine Competition 2015 Double Gold. Vino Slow fra Slow Wine 2016. Bronze...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød