Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, Awatere Valley, New...
Tilbud 3 flasker kun 497,- kr. (spar 100 kr.)Vingård: Cave...
Underkategorier
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Bør ikke drikkes før 2021Produktion: 3.000 FlaskerLagring: 12-15 måneder i små tønder, hvoraf 20% er nyeRating: Velegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød.
Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Velegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: PedresOmråde: Sardinien, ItalienDruer: 100% CannonauAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 6.000 flaskerRating:Velegnet til: Vildt og kalvekød
Vingård: PedresOmråde: Sardinien, ItalienDruer: 80 % Cabernet Sauvignon, 10 % Merlot, 10 % Syrah Alkohol: 13 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 3.500 flaskerRating:Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød, stuvninger, friske og medium stærke oste
Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 50% Sangiovese, 25% Merlot, 25% Cabernet SauvignonAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 19.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Forretter, vildt, grillet og stegt rødt og hvidt kød
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Velegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: Sant’ElenaOmråde: Friuli IsonzoDruer: 100% MerlotAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Rødt, grillet eller stegt kød. Ost med smag undtagen blåskimmel.
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol:14,5%Gemmepotentiale: 10-15 årProduktion: 5.400 flaskerRating: JaEr velegnet til: Rødt kød, vildt, lam, lagrede oste, salami og skinkeVelegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød
Vingård:Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 60% Merlot, 20% Barbera, 20% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 4.200 FlaskerLagring: I temperaturkontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 2 glas i Gambero RossoVelegnet til: Lam og andre kødretter, eller bare til at nyde, som den er
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.277 flaskerRating: Ja: Gambero Rosso: 2 Bicchiere - 96+ Point i the Wine AdvocateEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og den rigtige mand!
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 50.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas