v/6 flasker: 332,10 kr. pr. flaske. Normalt 369 kr. spar 36,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 314,10 kr. pr. flaske. Normalt 349 kr. spar 34,90 kr.v/12...
Underkategorier
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Produktion: 6.500 flaskerLagring: 18 måneder i små tønder, hvoraf 15 % er nyeRating: Velegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød og modne oste
Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: FrecciarossaOmråde: Oltrepò Pavese, ItalienDruer: 100% Pinot Nero (French Clones)Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 14.000 flaskerLagring: Vinen ligger 12 måneder på fad. 30 % i nye tønder, 30 % i 1 år gamle tønder og 40 % i 1 år gamle Franske Tonneaux. Herefter ligger vinen mindst 24 måneder på flaske før den frigives til salg.Rating:...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 50.000 FlaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 2.533 flaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder
Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6,500 flaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 mdr. og herefter 12 mdr. på flaskeRating: Er velegnet til: Okse- og kalvekød, store bøffer og modne oste