v/6 flasker: 359,10 kr. pr. flaske. Normalt 399 kr. spar 39,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 206,10 kr. pr. flaske. Normalt 229 kr. spar 22,90 kr.v/12...
Vingård: FrecciarossaOmråde: Oltrepò Pavese - ItalienDruer: 100 % Pinot Nero (French Clones)Alkohol: 13,2 %Gemmepotentiale: Er fantastisk nu, men kan gemmes i 20-25 årProduktion: 3.902 flaskerLagring: Vinen ligger 12 måneder på fransk eg, herefter 6 måneder på stål og til sidst mindst 12 måneder på flaske Rating: NejAllergener: Sulfitter Velegnet til:...
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 85 % Chardonnay og 15 % NascettaAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 12 mdr. på små tønder hvoraf 30 % er nye og 8 mdr. på flaskeRating: NejEr velegnet til: Ost, hvid fisk, kylling og pasta
Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost
Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 - 15 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: 10 måneder, hvor af 23% i nye franske egefade Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Okse- og kalvekød af høj klasse
Vingård: RUI, MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga Nacional, 40 % Touriga Franca, 10 % Tinta Francisca og 10 % SousãoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 årProduktion: 5.630 flaskerLagring: Velegnet til: Rødt kød, kanin eller en god cigar
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: RevanchaOmråde: Mendoza, ArgentinaDruer: 55 % Malbec, 25 % Cabernet Sauvignon, 5 % Petit Verdot og 15 % Cabernet FrancAlkohol: 14,6 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes til år 2049Produktion: 1.650 flasker - lavt høstudbytteRating: James Suckling; 93 point, Tim Atkin; 92 pointEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 65 % Carinyena og 35 % GaranchaAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 25 år Produktion: 500 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 14 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: nejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret...
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2021Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New Zealand Druer: 100 % RieslingAlkohol: 12 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge op til 10 - 16 år.Produktion: 4.000 flaskerLagring: Modnet på tønder i 4 månederRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fisk, suppe og ost