Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
De nuværende ejere af Le Cecche etablerede vingården I 2001, da de købte den historiske ejendom. Efter en gennemgående restaurering af bygningen, installerede de et yderst avanceret vinproduktionsanlæg, hvor vinen modner i træfade i de gamle kældre.
Vinmarkerne dækker næsten 5 hektarer og er plantet på skråningerne, der er orienteret mod syd og sydvest – hvilket giver den optimale modning af druerne. Deres stolthed er den 50 år gamle vingård, hvor der dyrkes Diano d’Alba.
Le Cecche producerer ca. 20.000 flasker pr år, men de forventer at udvide antallet til 30.000, når de tager de nye druesorter Nebbiolo og Barbera i brug i produktionen.
Ejerne byder gerne velkommen til at besøge vingården med et besøg i vinkælderene for at smage de gode vine. Langhe er en af Italiens primære vinregioner. Mange store vine er blevet produceret her og Diano d’Alba er et af de førende områder, hvor der produceres Dolcetto. Druerne Barbera og Nebbiolo giver en høst af fantastisk rige vine med en betydelig struktur.
Vingården byder også på overnatning i 3 gæsteværelser, som ligger i en separat bygning. At opleve stilheden og den fantastiske udsigt over Langhe skråningerne garanterer et yderst behageligt ophold. Ganske tæt på findes adskillige maleriske steder, hvor lokal gastronomi og gode vine kan nydes. Efter en times kørsel når man til Turin og til Ligurian kysten.
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 3 glas i Gambero rossoEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 2.200 FlaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
En virkelig lækker Barolo fra Le Cecche, Piemonte, Italien. Den er krydret og levende med dybte og nuancer. En Barolo du ikke vil fortryde.Vingård: Le CeccheOmråde: Monforte, Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 5.102 FlaskerLagring: Fadlagret på 30% nye tønder (barriques) 1. år og Fade (Casks) 2....
Vingård:Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 60% Merlot, 20% Barbera, 20% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 4.200 FlaskerLagring: I temperaturkontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 2 glas i Gambero RossoVelegnet til: Lam og andre kødretter, eller bare til at nyde, som den er