Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 88 % Cabernet Franc og 12 %...
Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.
Vingård: Casa SolaOmråde: Toscana, Barberino Val’ElsaDruer: 60 % Cabernet, 30 % Merlot, 10 % Sangiovese Alkohol: 14 % Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men er bedre i 2021. Kan ligge ca. 15 år. Produktion: ca. 6.000 flasker Lagring: Fermenteres under kontrolleret temperatur i stål. Herefter 24 måneder i franske fade og minimun 12 måneder på flaskeRating:...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 50.000 FlaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 25.000 flaskerRating: Ja, San Francisco International Wine Competition 2015 Double Gold. Vino Slow fra Slow Wine 2016. Bronze...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan gennem 10 årProduktion: 13.300 flaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Forretter, grillet kød, især kalv, okse og vildt
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Kan gemmes i minimum 20 årProduktion: 8.560 flaskerLagring: 3-4 år på egetræsfade, herefter mindst 12 måneder på flaskeRating: Ja, Robert Parker; 95 Point, Wine EnthusiastAllergener: SulfitterVelegnet til: Den kan...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% SangioveseAlkohol: 14%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og pivlækker nu men kan gemmes i 10-15 årProduktion: 15.000 flaskerLagring: 10-12 måneder på egetræsfade og mindst 2 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Kvinder, pasta, stegt og grillet kød, især okse- og svinekød
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese Grosso – Brunello Alkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: Vinen bedst om et par år, og den kan ligge minimum 20 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: 2-3 år egetræsfade og minimum 6 måneder på flaskeRating: Allergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, simreretter og modne oste