v/6 flasker: 332,10 kr. pr. flaske. Normalt 369 kr. spar 36,90 kr.v/12...
v/6 flasker: 314,10 kr. pr. flaske. Normalt 349 kr. spar 34,90 kr.v/12...
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Produktion: 6.500 flaskerLagring: 18 måneder i små tønder, hvoraf 15 % er nyeRating: Velegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød og modne oste
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 2.533 flaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6,500 flaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 mdr. og herefter 12 mdr. på flaskeRating: Er velegnet til: Okse- og kalvekød, store bøffer og modne oste
Vingård:Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 60% Merlot, 20% Barbera, 20% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 4.200 FlaskerLagring: I temperaturkontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 2 glas i Gambero RossoAllergener: SulfitterVelegnet til: Lam og andre kødretter, eller bare...
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10-12 årProduktion: 6.700 flaskerLagring: 6 måneder på store fade og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og gryderetter
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.297 flaskerLagring: 3 år på slovensk egefade og 2 år på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Krydret rødt kød, grillretter og modne oste
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,8 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.419 flaskerLagring: 18 måneder på fransk eg og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød og tapas
Vingård: Virna Område: Piemonte, Italien Druer: 100 % Nebbiolo Alkohol: 14,6 % Gemmepotentiale: 30 år Produktion: 6.100 flaskerLagring: 18-24 måneder på slovensk eg og 6 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Fint, rødt kød og lam