Tilbud 3 flasker kun 599,- kr. (spar 268,- kr.)En længerelevende rødvin...
Tilbud: 3 flasker for 750,- kr. (spar 147,- kr.)Vingård: Maison...
Vingård: Orlando AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 3.000 FlaskerLagring: 12-15 måneder i små tønder, hvoraf 20% er nyeRating: JaVelegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød.
Vingård:Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 60% Merlot, 20% Barbera, 20% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 4.200 FlaskerLagring: I temperaturkontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 2 glas i Gambero RossoVelegnet til: Lam og andre kødretter, eller bare til at nyde, som den er
En lækker Dolcetto fra vingården Le Cecche, Piemonte, Italien.Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 5.000 FlaskerLagring: I kontrollerede ståltanke Rating: NejVelegnet til: Pasta og rødt kød
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.277 FlaskerRating: Ja: Gambero Rosso: 2 Bicchiere - 96+ Point i the Wine AdvocateEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og den rigtige mand!
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 3 glas i Gambero rossoEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
En kæmpestor Barolo med masser af tanniner Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar fra 2014 og de næste 40 - 50 årProduktion: 2.277 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og den rigtige mand!
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.300 FlaskerRating: Ja: 93 Points in Wine SpectatorEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og den rigtige mand!
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 2.200 FlaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6.500 FlaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 måneder og herefter 12 måneder på flaskeRating: Er velegnet til: Lam, okse- og kalvekød .....og store bøffer
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.900 FlaskerLagring: Slovenske egetønder i 20-22 måneder og herefter 8-10 måneder på flaskeRating: Ja - 93 PointEr velegnet til: Lam, okse- og kalvekød ….. og store bøffer og rigtige mænd