Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Bør ikke drikkes før 2021Produktion: 3.000 FlaskerLagring: 12-15 måneder i små tønder, hvoraf 20% er nyeRating: Velegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød.
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.277 flaskerRating: Ja: Gambero Rosso: 2 Bicchiere - 96+ Point i the Wine AdvocateEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og den rigtige mand!
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 8-10 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: I kontrollerede rustfri ståltanke og lagrer herefter i 12 måneder i Tonneaux og fransk eg Barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 3 glas i Gambero rossoEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % DolcettoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 2.200 FlaskerLagring: Fadlagret i franske barriquesRating: NejVelegnet til: Lette retter og rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 9 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: 15 måneder i små tønder, hvoraf 40% er nye og herefter 12 måneder i flaskeRating: NejEr velegnet til: Til ost, oksekød og kalvekød, ikke for stærkt krydret
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 6.500 flaskerLagring: Slovenske egetønder i 24 måneder og herefter 12 måneder på flaskeRating: Er velegnet til: Lam, okse- og kalvekød .....og store bøffer
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 9.500 FlaskerLagring: Slovenske egetønder i 12 måneder og herefter 12 måneder på flaskeRating: NejEr velegnet til: Pasta, risotto, rød kød og mellemlagret oste
En virkelig lækker Barolo fra Le Cecche, Piemonte, Italien. Den er krydret og levende med dybte og nuancer. En Barolo du ikke vil fortryde.Vingård: Le CeccheOmråde: Monforte, Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 5.102 FlaskerLagring: Fadlagret på 30% nye tønder (barriques) 1. år og Fade (Casks) 2....
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 år, topper i 2024Produktion: 1.636 flaskerLagring: 36 mdr. i franske barrique, heraf 18 mdr. i nyeRating: Er velegnet til: Oksekød og vildt
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte Treiso, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 år, topper i 2025Produktion: 2.437 flaskerLagring: 18 mdr. på franske barriqueRating: Velegnet til: Oksekød og vildt
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 25-30 årProduktion: 2.756 flaskerRating: Er velegnet til: Krydret rødt kød og rigtige mænd