Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro SuperiorDruer: 35% Touriga Nacional,...
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do...
Bergerie du Capucin (Languedoc - Pic Saint Loup)
Ejendommen, Bergerie du Capucin, strækker sig over femten hektar i området i Pic Saint Loup, der dækker over kommunerne Lauret og Valflaunès. Da vin også er en familiehistorie, hvis skønhed og aromaer indeholder de værdier, der overføres fra generation til generation, minder Bergerie du Capucin mig om min søn, som jeg også ærer på denne måde, siger Claude Cruells.
Vingården ligger 658 meter over havets overflade og 30 kilometer fra Middelhavet, på foden af Cévennes og Massif Central. Pic Saint Loup dufter af parfume og de rene essenser af de nordligste Languedoc-appellationer, såsom eg, fyrretræ, timian, laurbær, rosmarin og meget andet. Frugterne er affødt lige midt i de forskellige jordarter, i undergrunden, bl.a. lerkalksten.
Om vinteren samler jorden nok vand til at afbalancere de varme somre med moderat tørke og markerede termiske forskelligheder mellem dag og nat. Alle vore vines personlighedstræk fremkommer her i området af Pic Saint Loup.
mailto:contact@bergerieducapucin.fr
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah, Grenache, MourvèdreAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: Gennemsnitlig aldring for vinen er 20 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel lagringRating: NejVelegnet til: Grill, oste, grillet fisk, som aperitif eller til at ledsage krydrede retter
Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 måneder – på 35 år gamle vinstokke Rating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter