Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 50.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan gennem 10 årProduktion: 13.300 flaskerRating: NejVelegnet til: Forretter, grillet kød, især kalv, okse og vildt
Fantastisk Chianti Classico Riserva Vingård: Castello VicchiomaggioOmråde: Toscana, Maremma, ItalienDruer: 90 % Sangiovese, 10 % Cabernet Sauvignon Alkohol: 13.5 % Gemmepotentiale: Er drikkeklar nu, men bliver bare bedre og bedre i de kommende 10 årProduktion: 20.000 flaskerRating: NejEr velegnet til: Pasta, lyst kød
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Velegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 25.000 flaskerRating: Ja, San Francisco International Wine Competition 2015 Double Gold. Vino Slow fra Slow Wine 2016. Bronze...
Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.
Vingård: Casa SolaOmråde: Toscana, Barberino Val’ElsaDruer: 60 % Cabernet, 30 % Merlot, 10 % Sangiovese Alkohol: 14 % Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men er bedre i 2021. Kan ligge ca. 15 år. Produktion: ca. 6.000 flasker Lagring: Fermenteres under kontrolleret temperatur i stål. Herefter 24 måneder i franske fade og minimun 12 måneder på flaskeRating:...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Velegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Topper efter 15-25 årProduktion: 5.437 flasker Lagring: 24 mdr. på fransk eg, 12 mdr. på cement og 24 mdr. på flaskeRating: NejVelegnet til: Vildt, grillet oksekød og modne oste
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese (Prugnolo) Alkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 25 år Produktion: 4.799 flasker Lagring: 18 mdr. på fransk eg og 24 mdr. på flaskeRating: NejVelegnet til: Kraftige kødretter, vildt og lagrede oste
Nogle af Spaniens bedste hvidvin og fremragende bobler. Tryk på linkene for at læse mere om de enkelte vine.- Cava Glac Brut Nature, Maria Casanovas- Cava Glac Rosat, Maria Casanovas- Rioja Valensico White 2018, Valenciso- Mar de Envero Albariño 2014, Mar de Envero- Vino Blanco Ribeiro 2015, Finca Viñoa- Vino Albariño Seleccion 2011, Quinta Couselo
Den aller bedste Cava fra Maria Casanovas.New world Rioja med frugt og elegance.2 lækre vine fra Monica i Ribera del Duero.10 års anniversary vin, lavet i 2011, frigivet i 2021, kun produceret i 3.000 flasker.- Cava Brut Nature Gran Reserva, Maria Casanovas- Carpess 2016, Egome- Valenciso Cemento Rioja 2018, Valenciso- Velvety Crinza 2018, Velvety Wines-...