Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Spanien

Underkategorier

  • Camilo Castilla
    Camilo Castilla Gå til hjemmesiden
  • Celler Cecilio
    Celler Cecilio Celler Cecilio ligger i Gratallops, i hjertet af Priorat. Familien har produceret vin siden 1942, hvor Celler Cecilio blev grundlagt af Cecilio Vicent, der er faderen til den nuværende ejer August Vicent. Vinmarkerne er plantet på terrasser, der ligger på stejle skråninger, typisk for dette område. Det er i alt 8 hektar, hvoraf 3 er Garnacha, 3 er Cabernet Sauvignon og 2 er Carinyena. Alt foregår pr. håndkraft. Jorden er fortrinsvis stenet "Pizarra" eller "Llicorella" der betyder en begrænset men til gengæld koncentreret produktion af høj kvalitets druer, der giver den enestående personlighed og karakter til denne eksklusive vin, som produceres i 'Denominació d'Origen Qualificada - Priorat'. Ud over disse fakta kan vi tilføje, at ejeren af Celler Cecilio er et fantastisk menneske, der foruden evnen til at producere fantastisk vin, også har de menneskelige egenskaber, der gør ham til et enestående menneske. Gæstfri, uselvisk, uhøjtidelig og alligevel er man ikke i tvivl om den respekt, der vises ham i området. Både området og denne vingård med disse mennesker er et besøg værd og giver en fantastisk positiv oplevelse. Gå til hjemmesiden
  • Egomei
    Egomei - Camilo Castilla Navarra distriktet er et fantastisk smukt og helt fantastisk sted at dyrke druer. Det er et naturområde på over 120 hektar jord i Alfaro (La Rioja distriktet). Vinmarkerne er helt tilplantet og har groet siden 1975. Dette betyder, at stokkene opfylder sit oprindelige formål – at få den bedste kvalitet i vinene med både Tempranillo og Graciano druer. De personer, der arbejder på Egomei er med til at opretholde den store kvali-tet og gør, at denne vingård udgør et rum til glæde for sanserne. Ana Beltran Villalva er direktør og medejer, sammen med sine tre søstre for Camilo Cellars WINE GROUP A & B. Da Ana Beltran var 22 begyndte hun at køre familiens vingård Camilo Castilla i Corella, en virksomhed, der i dag efter yderligere 22 år omfatter yderligere to vingårde i Navarra. Camilo Castilla er en gammel vinkælder med en kapacitet på en million liter, og den fylder 8.000 m² i det centrale Corella. Vi har 55 hektar i udkanten af Muscat. Med Egomei ønskede vi at indarbejde en Rioja-vin, der supplerer markederne fortæller Ana Beltran Villalva. Det er en rødvin, der modnes i fransk eg og den er fantastisk. Gå til hjemmesiden
  • Genium Celler
    Genium Celler I 2002,besluttede seks familier - med hver sin lange tradition indenfor vindyrkning i området Poboleda (Priorat) - at slå sig sammen for fælles at udvikle en kvalitetsvin med druer fra deres egne marker. Alt dette i samarbejde og under supervision af ønologen Roser Amorós. Vinkælderen ligger i centrum af den by, der blev grundlagt af Cartusians munke af Scala Dei. De seks familier ejer tilsammen 15 hektar vinmarker. 7 hektar er Costers, 3 hektar er økologiske vine og 5 hektar kommer fra andre terraser i Prioratområdet. Varianterne inkluderer Garnacha, Cariñena, Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot. Costers vinstokken blev plantet i 1910 og giver ca. 300g druer pr. vinstok. Yngre planter blev plantet i 1980 på terrasserne og producerer ca. 900g pr. vinstok. Målet for vineriet er at producere vine med typisk karakter af Priorat, baseret på den lokale Garnacha og Cariñena. Det at de har vinmarker i 3 forskellige zoner af Priorat giver mulighed for at lave forskellige karakterer, toner, kompleksitet og personlighed i hver enkelt vin. Sammen med mange generationers erfaring med vindyrkning og ønsket om at lave en fantastisk vin, er det lige præcist det resultat, disse mennesker har opnået. Som det er for dette område, gror vinen på terrasser i et meget stejlt og bjergrigt terræn. Det er en meget begrænset mængde druer, der kommer fra hver plante, idet de hele tiden sikrer, at kun det bedste får lov at vokse. Det siger sig selv, at alt er håndlavet. Det er en spændende lille by vingården ligger i, og da det også er herlige mennesker at være sammen med, er det en god oplevelse at besøge stedet. Gå til hjemmesiden
  • Maria Casanovas
    Maria Casanovas Maria Casanovas er et lille Familiedrevet vinhus i Sant Sadurní D'Anoía - Cavaens hovedstad. Lige fra starten har Maria Casanovas produceret unik og elegant Cava. Maria Casanovas er nu blevet et høj respekteret brand, takket være stabiliteten i kvalitet, engagement og innovativ tankegang, der giver unik udvikling. I 1984 tog den unge generation fat på at lave Cava, efter at familien i generationer havde beskæftiget sig med vinproduktion. Det er nu resultatet viser sig! Med denne unge generations dedikerede og hårde arbejde, har de frembragt Cava, der nu sælges på de fineste og bedste restauranter. Maria Casanovas Cavaer tager dig på en unik rejse med smagsoplevelser af høj klasse. Gå til hjemmesiden
  • Martinez Lacuesta
    Martinez Lacuesta Félix Martinez Lacuesta, der oprindeligt var advokat, politiker og forretningsmand, startede forretningen i 1895. Næsten med det samme gik hans 5 brødre med ind i firmaet og rejsen ind i Rioja vin begyndte. I dag er det tredje generation, og i dag som den gang er det med dedikation til at lave den mest fantastiske Rioja vin. Bodegas Martínez Lacuesta ligger i centrum af Haro, Rioja - vinens hovedstad. Vingården består af mere end 6.000 kvadrat meter placeret på en 15 hektar stor grund. Filosofien i deres vindyrkning kommer fra et liv, der stammer fra den mest dybtliggende følelse af at være rodfæstet i og fra Haro og Rioja. Byen Haro er herlig og levende at besøge og vingården er absolut et besøg værd. Ikke mindst for at få chancen for at møde vinmageren, høre hans fortælling og smage den mest pragtfulde bløde og runde Rioja, vi nogensinde er stødt på. Gå til hjemmesiden
  • Matanegra
    Bodegas Matanegra Bodegas Matanegra (Castilla Y Leon), Ribera del Duero, Spanien  Vingården, der er en lille vingård , etableret i 1982 er beliggende lige i hjertet og sjælen af Ribera del Duero, med udspring af den nye generation vinmagere i området.   Vi elsker god vin – kun målet helliger midlet – vi vil fabrikere de bedste vine, som man kan ønske sig. siger de.  Når man åbner en flaske fra Mantanegra, skænker man sig ikke blot et glas vin fra en af de mest ekstraordinære vine i selve vindalen Ribera del Duero, man kan også mærke og fornemme den sjæl, der er lagt i fabrikationen. Vi skænker vores hjerte, viden og frem for alt vores entusiasme i hver enkelt flaske.  José Luis Escudero og Cesar Martín – som i fællesskab ejer Matenegra Vingården, producerer disse gourmet vine fra deres egne vingårde fra Ribera del Duero, og de benytter sig ovenikøbet af en økologisk fremgangsmåde – dvs de beskærer vinene til vinter og forår i henhold til månens bevægelser og cyklus. Den samlede årlige production dækker over 70.000 kilo forskellige varianter af Temperanillo druer. www.riberadelduero.es   Gå til hjemmesiden
  • Mar de Envero
    Mar de Envero Lige siden Mar de Envero blev grundlagt i 2007 har denne vingård produceret Galliske hvidvine, med druer der kommer fra Rias Baixas. Ønologen Manya Moreira vendte tilbage til Gallien efter at have arbejdet og ledet store projekter i forskellige originale vindistrikter – for netop her i Gallien finder han et enestående klima, jord og netop de druesorter, som han har brug for til at give hans vine karakter og elegance. Lige nu tilbyder vingården to Albariño vine – Mar de Envero, som er en usædvanlig gallisk vin og Matanegra Vendimia Sellecionada – begge vine vil markant hæve hyggen i selskaber.   Gå til hjemmesiden
  • Morosanto
    Morosanto Bodegas Morosanto blev grundlagt i 2005, og den er beliggende i den gamle Cortijo Morosante gård i La Cimada, Ronda – ved Guadalcobacin floden – lige ved foden af Sierra de las Cumbres bjergene og blot 10 km fra den romerske by Acinipo. Vingården rummer ca. 30 hektarer, hvoraf der er plantet vinstokke på det meste af arealet, dog dyrker man også lidt oliven, og bjergsiden prydes af store egetræer. Området er fantastisk til at dyrke vin på, hvilket bekræftes af, at allerede mellem de 1. og det 6. århundrede, dyrkede man vin her i Morosanto. I forbindelse med udgravninger fandt man en typisk romersk villa med tilhørende dyrkningsarealer og andre områder, hvor der blev dyrket forskellige former for afgrøder, deriblandt vin. De eneste helt konkrete beviser er dog de mønter, der blev fremstillet i den ældgamle by Acinipo, som afbilleder vindrueklaser. Gå til hjemmesiden
  • Qumran
    Qumran Qumran Bodegas y Viñedos blev grundlagt i 2006 i det prestigefyldte "Golden Mile" i Ribera del Duero. Vingården er bygget på et lille bjerg omgivet af bløde solrige dale kaldt El Cerro de las Bodegas. Ejeren Jesús Solis er dybt fascineret af vin og kunst. Han har en af de største samlinger af gamle bøger og manuskripter i Spanien, og hans mål med Qumran er at kombinere kunst og vin med udstillinger på vingården. Qumran ønsker en begrænset produktion af excellent vin og producerer derfor kun 90.000 flasker. De producerer Crianza, og Roble, der begge er baseret på 100% Tempranillo, og det er virkelig kvalitet, der kommer fra denne vingård. Qumrans ønolog Monica Peñas har god lang erfaring med produktion af vin af høj kvalitet. Hun har tidligere arbejdet i Australien og både der og i Spanien har hun modtaget flere medaljer til de vingårde, hun har arbejdet med. Selve vingården er bestemt et besøg værd. Den ligger virkelig smukt integreret i landskabet som en perle i omgivelserne, i pagt med området. Gå til hjemmesiden
  • Valenciso
    Valenciso Valenciso ligger i Haro i hjertet af Rioja, og det var her Luis Valentin og Carmen Enciso besluttede at grundlægge "Bodeguera de Valenciso". Valenciso ønsker ikke kun at tale om kvalitet - de ønsker at skabe den. Valenciso laver den ene vin - Valenciso. Den er til gengæld født ud af Rioja områdets stringente regler: Tempranillo druer fra gamle vinstokke med lavt høstudbytte og nye fade. I Valencisos arbejde med at producere denne subtile og elegante vin samarbejder de med Alicia Eyaralar, en velkendt vinmager der også har samme høje krav til kvalitet, elegance og smagsoplevelse. Et vinhus og en vin med karakter. Gå til hjemmesiden
  • Verderrubi
    Verderrubi Verderrubi ligger i Rubí de Bracamonte – en landsby, der er beliggende i Valladolid provinsen under Rueda appelationen. Vinmarkerne strækker sig over 27 hektarer og består mest af Verdejo, som er plantet ca 2 km fra landsbyen på det høje plateau. De vinstokke, der producerer Dominio de Verderrubi, nyder godt af jorden, der er helt perfekt til hvidvinsproduktionen, og specielt til Verdejo druens mange varieteter. Under det hurtigt drænende muldlag ligger et 50 cm dybt mudderlag, der virker som en fugtighedsbase for vinstokkenes rødder, der dermed bibeholder syrligheden under de sidste modningsfaser, mens de samtidig opbygger de aromatiske forstadier i druerne. I slutningen af 90'erne beslutter Pita Familien at genplante vinstokke de steder, hvor deres forfædre tidligere gjorde det. Til gengæld beslutter Emilio José Pita at starte sin oplæring som vinproducent, efter at have afsluttet sine studier i biologi og biokemi. Han er licenseret i Bordeaux og har afsluttet sin uddannelse som vinmager med at arbejde med andre vinproducenter i udlandet. (New Zealand, Napa Valley CA.) Gå til hjemmesiden
  • Bodegas Vizar
    Bodegas Vizar Vingården Bodegas Vizar ligger ved Duero floden i kommunen Villabañez (Val-ladolid) kun 22 km fra hovedstaden. Vingården spreder sig ud over i alt 90 hektarer og ejes nu af Zarzuela familien. Familien er af den faste overbevisning, at den bedste måde at dyrke vin på er at fastholde og have kvalitet for øje på alle måder. E-mail: info@bodegasvizar.es Crtra. N-122 (Valladolid-Soria) Km 341 - Villabañez - Valladolid Phone: (+34) 983 682690 - Fax: (+34) 983 682125 Gå til hjemmesiden
  • Finca Viñoa
    Det er over 20 år siden, at Jose Gonzalez startede et projekt, som nærmest kan betegnes som en illusion – nemlig det mål at få Avia Valley Vingård til også at producere vine af høj kvalitet, der kan måle sig med de prestigefyldte Ribeiro vine, som har eksisteret i århundreder. Værktøjerne vil være de indfødte druesorter, der gav verden de berømte vine fra denne region (Treixadura, Godello, Albariño, Loureira hvid og Sousón, Caino eller Brancellao til rødvine) sammen med den storslåede placering af den solrige skråninger og mod syd de gamle plantager med vinmarker.   I hver enkelt omkringliggende by har de spurgt til lokale produktionsmåder for at kunne forbedre både produktion og vine.  Den første årgang af vin fra Finca Viñoa så dagens lys i 2011 - i alt 10.000 flasker, der kombinerer den gamle tradition med moderne ønologiske fremgangsmåder og dermed sikre kvaliteten af vinen.
  • Quinta de Couselo
    Vores vingårds historie er direkte i relation til Santa Maria la Real de Oia klostret - imponerende beliggende lige ud til Atlanterhavet i en stenet grotte mellem landsbyerne A Guardia og Baiona.  Oprindeligt var det munkene, der købte grundene og ivrigt fortsatte med at dyrke vin. Samtidig med kultiveringen af vinene brugte munkene området som rekreation på grund af det skønne klima. Lige midt i det hele befinder sig den såkaldte A Cheira Vingård, som er det vi i dag kender som Quinta de Couselo. A Cheira vingården blev bortauktioneret i 1844 til Don Casimiro og det er hans oldebørn - de to Suarez Vicente brødre - der i 2013 solgte vingården til Grandes Pagos Gallegos de Viticultura Tradicional, som er et vinmagerfirma, hvis filosofi består i at udvikle enestående projekter specielt i de områder, hvor de Galliske specialiteter kommer bedst til sin ret.   Denne lille skønne vingård bliver nu videreført efter Vincente familiens lange tradition, der altid er karakteriseret ved kærligheden til vine og respekt for omgivelserne.   Mail: quintacouselo@quintacouselo.com
pr. side
Viser 1 - 12 af 23
Viser 1 - 12 af 23