Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 85 % Sangiovese...
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 %...
Thierry Rodriguez siger, at siden vingårdens oprettelse i 1998 har deres vine opnået adskillige priser og blevet berømt i store vinpublikationer. Dette er ikke endemålet i sig selv, men inspirerer til at fortsætte og arbejde mod de optimale vine.
Vingården består af 12 hektar, beliggende i Laurens, lige i hjertet af Faugères appellationen for Languedoc-Roussillon.
Jorden består mest af sandstensskifer. Da jorden dermed er meget fattig, er udbyttet meget lavt. Produktionen varierer mellem ca. 20 og 25 hektoliter pr. hektar, alt afhængig af årstidens klimatiske forhold.
Vingårdens bæredygtighed er med til at tage hensyn til den økologiske balance i området, og alle druer håndplukkes.
Her kan du læse en artikel af Thierry Rodriguez
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: LanguedocDruer: 25 % Grenache, 65 % Syrah, 10 % MouvedreAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 3.000 flaskerRating: 93 Point i Robert Parker - og Gold Medal i Vinalies Internationales 2015. Gold Medal AOC Faugères. Gold Medal Sakura Japan Women’s Wine Award 2016Velegnet...
Vingård: Mas Gabinèle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: Grenache og SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 30 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 1.500 FlaskerRating: Ja Velegnet til: Rødt kød, Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød.
Vingård: Mas Gabinéle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 100 % Grenache GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost, fisk, asiatisk mad og kylling