Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Diamond Estate, Canada

De to vinmagere fra Diamond Estates deler passionen for den helt vidunderlige Niagara Region med fremstillingen af de utrolige vine, som produceres på Lakeview Wine Co. Det er et navn, man kender overalt i verden.

Tom Green blev født i Sydafrika og flyttede til Canada, da han var 14 år gammel. Hans forældre købte en vingård på 50 acres i Beamsville, Ontario og her arbejdede Tom i weekenderne. Efter hans uddannelse fra både Western og Brock Universitetet blev han elev hos Eddy Gurinskas i Lakeview Cellars Estate Winery. Han overtog hvervet efter Eddy 3 år efter og har siden 2005 ledet foretagenet.

Scott McGregor uddannede sig indenfor marketing før han kastede sig over vinindustrien. Han studerede både ønologi og vinavl og efter at have arbejdet i 3 år sammen med Andrew Peller Ltd i Wynona som laboratorietekniker og assisterende vinmager, kom han i 2005 til Lakeview for at slutte sig til Tom Green – og her begyndte ”The Dream Team” af vinmagere.

 www.diamondestates.ca