Katalog
Indlæser...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Prikken over i'et til et lækkert måltid er en god rødvin. AK Vine er vinhandel på nettet og her kan du finde et væld af lækre rødvine fra de største vinlande.
Vores udvalg af rødvine indeholder blandt andet vin fra Veneto, Piemonte, Toscana, Abruzzo, Marche, Puglia, Ribera del Duero, Priorat, Rioja, Douro, Bordeaux, Bourgogne, Minervois, Roussilion, Lanquedoc, Cahors, Stellenbosch, Adelaide Hills, Mendosa, Valle Sercreto, Californien, Marlborough og mange flere.
Underkategorier
Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera de Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 8000 FlaskerRating:Velegnet til: Kraftigt rødt kød, smagfuldt kalvekød, vildt, lam, Pecorino, manchego, parmiggano, og rigtige mænd.
Vingård: Les Clos PerdusOmråde: Roussillon, FrankrigDruer: 75 % Llandoner Pelut, 25 % SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.700 flaskerLagring: 12 mdr. på ny fransk eg, 12 mdr. anden års fade og 12 mdr. på flaskeRating: NejEr velegnet til: Stuvede kødretter, grillede grøntsager, stegt lam og vildt kød
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 FlaskerRating: Special/Mention Trophy: Top 100 Languedoc-Roussillon Wines, Silver Medal; Grand Wine Contest of LanguedocEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.000 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 92 velfortjente point hos James SucklingVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 25% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 31% Cabernet Franc, 14% Petit VerdotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Den modner indenfor de næste 10 år og holder 10 mereProduktion: 9.000 FlaskerLagring: Modnet 2 år i barriques og 4 år på flaskeRating: NejEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: 3 glas i Gambero RossoVelegnet til: Barbeque, rødt kød og vildt
Vingård: Chateau LagrezetteOmråde: Caillac / Cahors, Frankrig Druer: 87 % Malbec, 12 % Merlot 1 % TannatAlkohol: 14 % Gemmepotentiale: 15 - 20 år Lagring: 18 måneder i nye franske ege barriques og derefter I “second-pass” barriques i optil 20 månederProduktion: 60.000 - 150.000 Flasker Rating: Ja, 2012 Vintage: Coup de Cœur Guide Hachette des Vins...
Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år Produktion: 6.000 flasker Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Ja, James Suckling 2019: 91 pointVelegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas
Vingård: Gérard Sequin / Jean Francois BouchardOmråde: Gevrey-Chambertin, Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % Pinot NoirAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: 30 år Lagring: Mellem 15 og 18 måneder I Allier og Limousin Egefade, hvoraf 30% er nye. Produktion: 6.000 flasker Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, kalv, and og ost
Vingård: MorgensterOmråde: Stellenbosch, SydafrikaDruer: 100 % Nebbiolo Alkohol: 14%Gemmepotentiale: Kan sagtens drikkes nu, men er lige så skøn om 20 årProduktion: 3.800 flaskerLagring: 18 måneder i Barrel. Fyldt på flaske 20. april 2015Rating: 93/100 point, Tim Atkin. 91+/100, Stephen Tanzer. 4 stjerne, Platter Guide.Er velegnet til: Enhver form for mad...
Vingård: Casa SolaOmråde: Toscana, Barberino Val’ElsaDruer: 100 % SangioveseAlkohol: 13,5 % Gemmepotentiale: Kan drikkes nu men er bedre i 2021. Kan ligge 18-20 år Produktion: 4.000 flasker Lagring: 6 uger i stål fade. 30 måneder i tonneaux, og herefter minimum 6 måneder på flaske Rating: NejVelegnet til: Rødt kød, ikke for kraftigt, da vinen er sindssyg...