Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vores vine

AK Vine importerer vin fra en stor del af verden. Alle vore vine kommer fra små familiedrevne vingårde. Passionerede, fantastiske mennesker som brænder for deres vin og for at lave kvalitet. 

Vi har et godt og tæt forhold til vore leverandører, og indimellem kommer de til Danmark for selv at præsentere deres vine.

Klik på de nedenstående lande for at læse mere om de fantastiske vingårde der leverer vin til AK Vine.Underkategorier

 • Argentina
  Vingårde Argentina Roberto de la Mota, der er søn af den legandariske pioner indenfor moderne vinfremstilling i Argentina - Raul de la Mota, er født på en vingård og har arbejdet hele sit liv med vin. Hans nyeste projekt blev anlagt i 2009, hvor Roberto sammen med sin 19-årige søn Rodrigo startede med én vin, og nu består produktionen af tre skønne vine. Sønnen er en ivrig studerende ønolog og arbejder på at blive tredje generation i firmaet. Druerne er for det meste fra udvalgte vinmarker i UCO-dalen i Mendoza. Markerne ligger i stor højde og har et frisk klima, og far og søn anvender med blandinger sammen med Cabernet Franc, der giver vinen krydrede og friske noter. Gå til hjememside  her MENDEL WINES - REVANCHA Terrada 1863 5507 Lujan de Cuyo, Mendoza, Argentina Telefono: +54 261 5241621 Fax: +54 261 5241622
 • Australien
  Vingårde Australien Grant Burge Vinhuset Grant Burge ligger i vinområdet Barossa, ca. 60 km. nordøst for Adelaide i staten South Australia. Vinhuset Grant Burge er kun 15 år gammelt, men Grant Burge selv har produceret vin i mere end 30 år, og hans forfædre har levet af vindyrkning siden 1855. Det betyder, at han laver vinen fra nogle af de ældste vinmarker i Barossa f.eks. den mere end 80 år gamle Filsell-vinmark. Grant Burge vinhuset har 18 forskellige vinmarker på i alt 350 hektar og er den største private vinproducent i Barossa. Han er udover sin fantastiske Tawny, kendt for at producere gode vine til en meget rimelig pris. Langmail Winery Vingården Langmail blev oprettet allerede I 1842 af tyske Christian Auricht, som dermed skabte distriktets første landsby. Det siges, at det er den ældste tilbageværende Shiraz vinmark i verden. Langmeil’s prisvindende række af internationalt anerkendt vine anses for at være produceret af de bedste i Australien, og det unge team af vinmagere er dedikeret til at videreføre vingårdens succes på basis af kvalitet i hvert et hjørne. Paul Lindner står for produktionen, og det er lykkedes ham at opnå 5 stjerner i James Halliday Australia Wine Companion samt bevis på, at han er blandt Australiens elite indenfor Langton’s Fine Wine Classification VI. Hvis man besøger Barossa distriktet er det et ”must” at besøge vingården for skønne oplevelser.
 • Canada
  Vingårde Canada Her kan du læse om de fantastiske vingårde vi samrabejder med i Canada. Vi samarbejder og handler lige nu vine fra Vingårdene Pilleteri Estate, som er en lille vingård placeret i Niagara-on-the-Lake i Ontario. Læs mere om vingården nedenfor Vingården Diamond Estate producere deres lækre vine på Lakeview Wine Co. Vingården Vineland Estate er beliggende i Niagara Escarpment, er foruden en vingård også en restaurant.
 • Chile
  Vingårde Chile Chile er et af de lande med de bedste betingelser for (differentieret) vinproduktion. Masser af sol, kulde om natten samt påvirkning fra Middelhavet og Andes bjergene. Helt perfekt. Eneste problem er, at der kan falde for lidt regn i sommerperioden. Hoveddruerne er Carmenere, Cabernet Sauvignon, Merlor og Syrah, men de laver også gode Pinot Noir og Malbec, samt de hvide Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, Viognier og Gewurtztraminer. Som i Argentina er mange vinmarkener placeret i over 2000 meters højde, faktisk helt op til 3500 meter.
 • Frankrig
  Vingårde Frankrig Bonjour! Frankrig er verdens største vinland ….når Italien ikke er det. Frankring er verdens bedst placerede vinland. Det land med mest Calcaire (kalksten)…som er kendt for at være det bedste til vinproduktion. Landet med de mest restriktive regler for vinproduktion…på godt og ondt. Fra Champagnes unikke bobler til Loires berømte Sancerre, smukke Alsace med ”rigtig” Riesling og Bordeauxs berømte Cru. Fra Bourgognes gamle Pinot Noir vinmarker til kult vine i Cote Rotie, Hermitage og Chateneuf du Pape. Ægte Malbec i Cahors og klasse Rose i Provence, til de ”nye” stjerner i Languedoc, Roussillon og Minervois. Frankrig kan det hele, deres selvforståelse er enorm og de mener de er de bedste. Ofte har de ret.
 • Grækenland
  Vingårde Grækenland Douloufakis Nikos - vin Grækenland Allerede i 1930 startede bedstefaderen i Douloufakis familien vingården op i den bedste professionelle stil, men baseret på gamle, traditionelle premisser. Dette førte til, at Douloufakis Familien i 1952 deltog i Den 17. Internationale Trade Fair i Thessaloniki og her modtog de Kvalitetstitlen som vinproducenter. I dag ledes firmaet af sønnesønnen Nikolas Douloufakis, som fortsætter de gode familietraditioner. Nikos Douloufakis er studeret ønologi i Italien og han er meget påpassselig med at videreføre de stolte traditioner, samtidig med at han sørger for at opdatere premisser og produktioner, så vinene opnår en kvalitet, han kan stå inde for. www.cretanwines.gr
 • Italien
  Vingårde Italien Ciao! Italien er verdens største vinland. Landet med flest drue sorter, flest terroirs, og flest stilarter. De vigtigste vinområder er Veneto (Valpolicella, Soave), Piemonte (Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, gedeoste, trøfler) og Toscana  Chianti, Brunello, Vino Nobile, Sangiovese), men intet sted i verden har så mange vinområder som Italien. Det gør det også til kontrasternes land. Fra det værste overproducerede bulk vin, til fine mellemklasse vine …til verdens fineste vine.
 • New Zealand
  ingårde New Zealand New Zealand er af verden hurtigst voksende vinlande . Fremragende til Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Gewurtstraminer og Riesling. Fra verdens sydligste vinområde Central Otago ( køligt ) til nord øen (varmt). På nordøen laves shiraz, cabernet, merlot (varmklima druer) men dog ikke i høj klasse kvalitet, endnu. Den mega varme korte sommer er et problem ( børn skal bære hat / kasket om sommeren), samt den lange vinter, kan gøre at druerne har svært ved at modnes om efteråret. NZ har på sin vis revolutioneret vinverden med deres hang til skruelåg og deres høje (bourgogne stil) kvalitet. Monty Python lavede jokes om NZ vinkvalitet! I dag er der ingen der griner mere ….
 • Portugal
  Vingårde Portugal RUI Roboredo Madeira Portugal er nok det land i Europa hvor man får bedst value for money. Mørke tætte powerfulde rødvine og hvidvine med masser af stringent fylde og nuancer. Vores producent fra det varme og stejle Douro tilhører den store gruppe af nye unge innovative top producenter, vinmagere der brænder for høj kvalitet på lokale druer. Rui Roboredo Madeira har studeret vin i hele verden, og lavet vin i Douro i 20 år. Han laver i dag vin på lokale druer fra de stejleste små vinmarker i Douro / Portugal. Hold øje med navnet, en stjerne på vej. Gå til hjemmesiden
 • Spanien
  Vingårde Spanien Spanien er verdens 3. største vinland. Masser af sol samt kulde om natten er ideelt for vin…problemet er for meget sol og for lidt vand. Kunstvanding hjælper, men mange har ikke råd til kunstvandings-anlæg. Én af forskellene ml. Spanien og alle andre lande er, at Spanien ønsker at frigive vinen når den er drikkeklar …kompliment for det, men derved mangler vinen den xplosivitet og frugtbombe touch, som er så populært og som mange andre lande er så gode til. Spanien, Frankrig og Italien kan ikke sammenlignes, men de er alligevel alle 3 ret konservative hvad vin angår. Italien fastholder deres umulige etiketter, så det er ofte en håbløs opgave at se hvor vinen kommer fra og hvad der er i ???? Frankrig fastholder deres stringente vinregler som begrænser de nye kreative vinmagere. Og Spanien fastholder den modne fadlagrede fede lækre stil (som vi er mange der elsker) og ignorerer konkurrencen fra nye landes alkohol frugtbomber.
 • Sydafrika
  Vingårde Sydafrika Sydafrika et af verdens smukkeste vinlande. Masser af påvirkning fra Stillehavet, kulde om natten og varme om dagen samt den kølige vind fra False Bay gør Sydafrika til et super spændende vinland. Der laves masser af høj klasse vin fra den elegante Pinot Noir, til Bordeau blends af Cabernet Franc, Merlo , Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. Den krasbørstige Pinotage, (krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault) og, den kraftige Shiraz bliver også lavet i høj kvalite . Sydafrika er desuden fremragende til de hvide Chenin Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc samt deres berømte late harvest dessertvine. Der er 2 stilarter i Sydafrikas vinmagere, dem der gerne vil elegance og dem der gerne vil lave powerfulde vine.
 • Danmark
  Vingårde Danmark Werning Wine har til huse på den dansk/franske vingård Kristianshøj, som ligger i Viemose på Sydsjælland, tæt på Ulvsund og Kalvehave. Kristianshøj ligger på en 55 meter høj bakketop med udsigt over Ulvsund og Møn. Den "høje" beliggenhed samt den korte afstand til vandet gør, at marken altid er godt ventileret samt at majfrost kun sjældent forekommer.  Dette i forbindelse med de mange solskinstimer og den lave regnmængde gør, at man kan producere nogle meget spændende vine. Werning Wine producere både danske og franske vine. Produktionen og vinification af de danske vine foregår i Danmark på Kristianshøj.  Werning Wines holder rundvisninger og smagninger på Kristianshøj, bestemt et besøg værd. Link  til Werning Wine hjemmeside.
pr. side
Viser 1 - 12 af 195
 • Vis her
  129,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Cave CarodOmråde:Clairette de Die, FrankrigDruer: 100% Muscat Blanc à Petits GrainsAlkohol: 7,5 %Gemmepotentiale: Vinen skal drikkes ungProduktion: 15.000 flaskerRating: NejEr velegnet til: Den er uovertruffen som apéritif og egner sig godt til Foie Gras eller som sublim ledsager til al dessert.

  129,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir, 20% Penedés druer (Macabeu, Xarel-lo, Parellada)Alkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerRating: 90 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Herlig til bare at nyde sammen. God til hvid...

 • Vis her
  209,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 100% CorvinaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.200 ½ flasker (0,5 l)Rating: NejEr velegnet til: Kvinder, petit fours og risalamande.

  209,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  359,00 kr. v/12 stk
  439,00 kr. v/1 stk

  Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 25 år. Bør ikke drikkes før 2021Produktion: 3.000 FlaskerLagring: 12-15 måneder i små tønder, hvoraf 20% er nyeRating: Velegnet til: Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød.

  359,00 kr. v/12 stk
  439,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  249,00 kr. v/12 stk
  339,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Celler CecilioOmråde: Priorat, SpanienDruer: 60 % Grenasche, 30 % carignan, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.500 FlaskerLagring: 12 måneder i franske ege barriquesRating: NejVelegnet til: Vildt, rødt kød, kalvekød og ost

  249,00 kr. v/12 stk
  339,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
 • Vis her
  279,00 kr. v/12 stk
  379,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Genium CellerOmråde: Priorat, SpanienDruer: 50 % Carinyena, 25 % Grenache, 15 % Merlot og 10 % SyrahAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkemoden nu og kan ligge i 15-20 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerLagring: Vinen lagres på nye franske egetræsfade i minimum 12 måneder og 12 måneder på flaske, inden den frigives.Rating: Ja, 92 / 100 Wine...

  279,00 kr. v/12 stk
  379,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  209,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk

  Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Velegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet

  209,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  115,00 kr. v/12 stk
  169,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Martinez LacuestaOmråde: Rioja, SpanienDruer: 60 % Garnacha, 40 % TempranilloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 35.000 flaskerLagring: 10 måneder på nye fade og 6 måneder på 2. års fade.Rating: NejVelegnet til: Lam, kalvekød, gryderet og lagret Manchego fåreost, min. 2 år gl.

  115,00 kr. v/12 stk
  169,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  149,00 kr. v/12 stk
  219,00 kr. v/1 stk

  Vingård: PedresOmråde: Sardinien, ItalienDruer: 100% CannonauAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 6.000 flaskerRating:Velegnet til: Vildt og kalvekød

  149,00 kr. v/12 stk
  219,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  139,00 kr. v/12 stk
  209,00 kr. v/1 stk

  Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 50% Sangiovese, 25% Merlot, 25% Cabernet SauvignonAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 19.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Forretter, vildt, grillet og stegt rødt og hvidt kød

  139,00 kr. v/12 stk
  209,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  319,00 kr. v/12 stk
  389,00 kr. v/1 stk

  Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Velegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke

  319,00 kr. v/12 stk
  389,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  115,00 kr. v/12 stk
  159,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera de Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 8000 FlaskerRating:Velegnet til: Kraftigt rødt kød, smagfuldt kalvekød, vildt, lam, Pecorino, manchego, parmiggano, og rigtige mænd.

  115,00 kr. v/12 stk
  159,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
Viser 1 - 12 af 195