Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vores vine

AK Vine importerer vin fra en stor del af verden. Alle vore vine kommer fra små familiedrevne vingårde. Passionerede, fantastiske mennesker som brænder for deres vin og for at lave kvalitet. 

Vi har et godt og tæt forhold til vore leverandører, og indimellem kommer de til Danmark for selv at præsentere deres vine.

Klik på de nedenstående lande for at læse mere om de fantastiske vingårde der leverer vin til AK Vine.        

Underkategorier

 • Argentina
  Vingårde Argentina Roberto de la Mota, der er søn af den legandariske pioner indenfor moderne vinfremstilling i Argentina - Raul de la Mota, er født på en vingård og har arbejdet hele sit liv med vin. Hans nyeste projekt blev anlagt i 2009, hvor Roberto sammen med sin 19-årige søn Rodrigo startede med én vin, og nu består produktionen af tre skønne vine. Sønnen er en ivrig studerende ønolog og arbejder på at blive tredje generation i firmaet. Druerne er for det meste fra udvalgte vinmarker i UCO-dalen i Mendoza. Markerne ligger i stor højde og har et frisk klima, og far og søn anvender med blandinger sammen med Cabernet Franc, der giver vinen krydrede og friske noter. Revancha's filosofi: When life beat us, losers lose, optimists learn and analyse, decide to play a rematch with a new strategy, searching for new horizons because we're inspired by challenge and the passion for starting over, this great wine, grown on the best pieces of Mendoza land, invites us to discover a new way to see life. Gå til hjememside  her MENDEL WINES - REVANCHA Terrada 1863 5507 Lujan de Cuyo, Mendoza, Argentina Telefono: +54 261 5241621 Fax: +54 261 5241622
 • Australien
  Claymore Wines ligger i den smukke Clare Vally i Sydaustralien. Claymore Wine blev grundlagt i 1997, hvor de startede med en mindre mængde af Grenache og Riesling. Nu, næsten 20 år senere har de etableret et vinery hvor de producerer 35.000 kasser af høj kvalitet vin. Claymore producerer selv druer til 100% af deres Riesling og mindst 85% af deres rødvine. Kun i specielle tilfælde anvender Claymore druer fra nærliggende vinmarker for at skabe den lækre vin de er kendt for.  Clare Valley - Vin regionen ligger ca. 150 km nord for Adelaide, hovedstaden i Sydaustralien. Clare Valley er kendt for de ekseptionelle gode vine der produceres her. Clare Valley regionen er kendt internationelt for den tørre stil af deres Riesling, som er væsentlig forskellig fra den traditionelle tyske Riesling. Clare Valley Reasling er delikate og fine med en let syre, og de bedste udgave indeholder også en lang smag og intensitet med Lime, citron og blomsterdufte. Men faktisk er grundstenen i Australinens vine den store variation i Shiraz vine der dominerer produktionen i Clre vally, som sammen med Cabernet Sauvignong og Carbenet blandinger konstant opnår høje ratins både nationalt og internationalt.
 • Canada
  Vingårde Canada Her kan du læse om de fantastiske vingårde vi samrabejder med i Canada. Læs mere om vingården nedenfor Vingården Diamond Estate producere deres lækre vine på Lakeview Wine Co. Vingården Vineland Estate er beliggende i Niagara Escarpment, er foruden en vingård også en restaurant.
 • Chile
  Vingårde Chile Chile er et af de lande med de bedste betingelser for (differentieret) vinproduktion. Masser af sol, kulde om natten samt påvirkning fra Middelhavet og Andes bjergene. Helt perfekt. Eneste problem er, at der kan falde for lidt regn i sommerperioden. Hoveddruerne er Carmenere, Cabernet Sauvignon, Merlor og Syrah, men de laver også gode Pinot Noir og Malbec, samt de hvide Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling, Viognier og Gewurtztraminer. Som i Argentina er mange vinmarkener placeret i over 2000 meters højde, faktisk helt op til 3500 meter.
 • Danmark
  Vingårde Danmark Werning Wine har til huse på den dansk/franske vingård Kristianshøj, som ligger i Viemose på Sydsjælland, tæt på Ulvsund og Kalvehave. Kristianshøj ligger på en 55 meter høj bakketop med udsigt over Ulvsund og Møn. Den "høje" beliggenhed samt den korte afstand til vandet gør, at marken altid er godt ventileret samt at majfrost kun sjældent forekommer.  Dette i forbindelse med de mange solskinstimer og den lave regnmængde gør, at man kan producere nogle meget spændende vine. Werning Wine producere både danske og franske vine. Produktionen og vinification af de danske vine foregår i Danmark på Kristianshøj.  Werning Wines holder rundvisninger og smagninger på Kristianshøj, bestemt et besøg værd. Link  til Werning Wine hjemmeside.
 • Frankrig
  Vingårde Frankrig Bonjour! Frankrig er verdens største vinland ….når Italien ikke er det. Frankring er verdens bedst placerede vinland. Det land med mest Calcaire (kalksten)…som er kendt for at være det bedste til vinproduktion. Landet med de mest restriktive regler for vinproduktion…på godt og ondt. Fra Champagnes unikke bobler til Loires berømte Sancerre, smukke Alsace med ”rigtig” Riesling og Bordeauxs berømte Cru. Fra Bourgognes gamle Pinot Noir vinmarker til kult vine i Cote Rotie, Hermitage og Chateneuf du Pape. Ægte Malbec i Cahors og klasse Rose i Provence, til de ”nye” stjerner i Languedoc, Roussillon og Minervois. Frankrig kan det hele, deres selvforståelse er enorm og de mener de er de bedste. Ofte har de ret.
 • Italien
  Vingårde Italien Ciao! Italien er verdens største vinland. Landet med flest drue sorter, flest terroirs, og flest stilarter. De vigtigste vinområder er Veneto (Valpolicella, Soave), Piemonte (Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, gedeoste, trøfler) og Toscana  Chianti, Brunello, Vino Nobile, Sangiovese), men intet sted i verden har så mange vinområder som Italien. Det gør det også til kontrasternes land. Fra det værste overproducerede bulk vin, til fine mellemklasse vine …til verdens fineste vine.             
 • New Zealand
  Vingårde New Zealand New Zealand er af verden hurtigst voksende vinlande . Fremragende til Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Gewurtstraminer og Riesling. Fra verdens sydligste vinområde Central Otago ( køligt ) til nord øen (varmt). På nordøen laves shiraz, cabernet, merlot (varmklima druer) men dog ikke i høj klasse kvalitet, endnu. Den mega varme korte sommer er et problem ( børn skal bære hat / kasket om sommeren), samt den lange vinter, kan gøre at druerne har svært ved at modnes om efteråret. NZ har på sin vis revolutioneret vinverden med deres hang til skruelåg og deres høje (bourgogne stil) kvalitet. Monty Python lavede jokes om NZ vinkvalitet! I dag er der ingen der griner mere ….
 • Portugal
  Vingårde Portugal RUI Roboredo Madeira Portugal er nok det land i Europa hvor man får bedst value for money. Mørke tætte powerfulde rødvine og hvidvine med masser af stringent fylde og nuancer. Vores producent fra det varme og stejle Douro tilhører den store gruppe af nye unge innovative top producenter, vinmagere der brænder for høj kvalitet på lokale druer. Rui Roboredo Madeira har studeret vin i hele verden, og lavet vin i Douro i 20 år. Han laver i dag vin på lokale druer fra de stejleste små vinmarker i Douro / Portugal. Hold øje med navnet, en stjerne på vej. Gå til hjemmesiden
 • Spanien
  Vingårde Spanien Spanien er verdens 3. største vinland. Masser af sol samt kulde om natten er ideelt for vin…problemet er for meget sol og for lidt vand. Kunstvanding hjælper, men mange har ikke råd til kunstvandings-anlæg. Én af forskellene ml. Spanien og alle andre lande er, at Spanien ønsker at frigive vinen når den er drikkeklar …kompliment for det, men derved mangler vinen den xplosivitet og frugtbombe touch, som er så populært og som mange andre lande er så gode til. Spanien, Frankrig og Italien kan ikke sammenlignes, men de er alligevel alle 3 ret konservative hvad vin angår. Italien fastholder deres umulige etiketter, så det er ofte en håbløs opgave at se hvor vinen kommer fra og hvad der er i ???? Frankrig fastholder deres stringente vinregler som begrænser de nye kreative vinmagere. Og Spanien fastholder den modne fadlagrede fede lækre stil (som vi er mange der elsker) og ignorerer konkurrencen fra nye landes alkohol frugtbomber.
 • Sydafrika
  Vingårde Sydafrika Sydafrika et af verdens smukkeste vinlande. Masser af påvirkning fra Stillehavet, kulde om natten og varme om dagen samt den kølige vind fra False Bay gør Sydafrika til et super spændende vinland. Der laves masser af høj klasse vin fra den elegante Pinot Noir, til Bordeau blends af Cabernet Franc, Merlo , Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. Den krasbørstige Pinotage, (krydsning mellem Pinot Noir og Cinsault) og, den kraftige Shiraz bliver også lavet i høj kvalite . Sydafrika er desuden fremragende til de hvide Chenin Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc samt deres berømte late harvest dessertvine. Der er 2 stilarter i Sydafrikas vinmagere, dem der gerne vil elegance og dem der gerne vil lave powerfulde vine.    
pr. side
Viser 1 - 12 af 173
 • Venligst kontakt AK Vine for oplysninger om priserVingård: Maria CasanovasOmråde: Penedes, SpanienDruer: 90 % Pinot Noir, 10 % ChardonnayAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.200 flaskerRating: 92 Point i Parker Wine Advocate, Maj 2011Velegnet til: Bryllupskage, ost med kiks, sortfodsskinke og chokolade

 • Vis her
  215,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet

  215,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  369,00 kr. v/12 stk
  439,00 kr. v/1 stk

  Dolche Calcaia er den skønneste dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 40% Grechetto, 20% Trebbiano Procanico, 20% Verdello, 20% Sauvignon BlancAlkohol: 11%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: På FlaskerRating: Ja - 3 glas i Gambero Rosso (3 Bicchieri), Antonio Galloni Vinous: 93 point, Wine Advocate: 93 point,...

  369,00 kr. v/12 stk
  439,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  319,00 kr. v/12 stk
  389,00 kr. v/1 stk

  Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke

  319,00 kr. v/12 stk
  389,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  169,00 kr. v/12 stk
  229,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt

  169,00 kr. v/12 stk
  229,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  199,00 kr. v/12 stk
  269,00 kr. v/1 stk

  Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.700 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 94 point; Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt

  199,00 kr. v/12 stk
  269,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
 • Vis her
  139,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Mas Gabinéle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 100 % Grenache GrisAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Ost, fisk, asiatisk mad og kylling

  139,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
 • Vis her
  279,00 kr. v/12 stk
  379,00 kr. v/1 stk

  Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...

  279,00 kr. v/12 stk
  379,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  229,00 kr. v/12 stk
  299,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Maison VentenacOmråde: Cabardès, Lanquedoc, FrankrigDruer: Cabernet Franc (40%), Merlot (20%), Syrah (40%)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: Ca. 4.000 flaskerRating: 93 Points Parker - 2015Velegnet til: Den er velegnet til rødt kød

  229,00 kr. v/12 stk
  299,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  149,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Valle Secreto, Chile Område: Alta Cachapoal Druer: 100 % Syrah – håndplukkede druerAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 15 år  Produktion: 6.000 flasker  Lagring: 12 måneder på fad og 12 måneder på flaskeRating: Velegnet til: Rødt kød, and og pasta med cremet sauce og tapas

  149,00 kr. v/12 stk
  199,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  209,00 kr. v/12 stk
  329,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Bergerie du Capucin – Pic Saint Loup Område: Languedoc, FrankrigDruer: Syrah og GrenacheAlkohol: 14,5 % Gemmepotentiale: 5 - 10 årProduktion: 15.000 flasker Lagring: Traditionel med kontrollerede temperaturer. Modning i 400 L fade i 16 månederRating: Nej Velegnet til: Grill, oste eller til at ledsage krydrede retter

  209,00 kr. v/12 stk
  329,00 kr. v/1 stk
  På lager
 • Vis her
  179,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...

  179,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
Viser 1 - 12 af 173