Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Les Clos Perdus

Vingården Les Clos Perdus blev oprettet i 2003 og består i dag af ca 20 hektarer i Corbiere Maritime området, omkranset af High Corbières og Agly Dalen.

Navnet refererer til de ”tabte” vin, der er plantet op af bjergskråningerne. Ejeren og vinmageren Paul Old og hans tidligere kompagnon opdagede her en rigdom af antikke vinstokke i bjergene og dalen i Roussillon. Mange af de små vinmarker er blevet overset af større producenter, fordi de ikke lå lige for en effektiv høst, men det er netop disse 100 år gamle vinstokke, der giver en helt unik karakter og den høje kvalitet, som Languedoc området er i stand til at producere.

Les Clos Perdus bruger urtete til at reducere sulfater og kobber fra jorden. De håndrenser jorden og kan derfor med stolthed bekræfte, at alle vinene er certificeret biodynamiske – med en overvældende omsorg for jorden og vinstokkene i særdeleshed. Vinene får derfor mulighed for at udvikle sig med et minimum af indblanding – og belønningen er vine af højeste kvalitet.

Gå til hjemmesiden