Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 %...
Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % GrecoAlkohol:...
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: Wine by JulieOmråde: Bordeaux, Frankrig.Druer: Chardonnay 60%, Semillon 25%, Ugni blanc 15%Alkohol: 11 %Gemmepontiale: 4 år Produktion: 40.000 flaskerRating: Womens wine & spirits awardsAllergener: Sulfitter, protein fra mælk og ægVelegnet til: Coctails, terrassen, haven eller parken. Ost og asiatisk mad.
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 40 % Grenache, 30 % Cinsault, 30 % Syrah Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Er bedst nu men kan gemmes i op til 6 årProduktion: 4.600 flaskerRating: NejVelegnet til: Fed fisk, skaldyr, fjerkræ og tapas
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % PasserinaAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 4.880 flaskerLagring: Stål Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Perfekt som apperitif, pasta, lyst køde og seafood
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 7.500 flaskerLagring: 12 måneder på stål og 6 måneder på flaskeRating: Luca Maroni: 98 point, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Velkomst, forretter, hvidt kød, fisk og skaldyr
Vingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 5.870 flaskerLagring: Stål Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Salami, fiskesuppe, lyst kød og pizza
Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga National, 40 % Touriga Franca, 20 % Tinta RoRoriz (Tempranillo)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 17 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 6 mdr. på ny fransk eg, 6 mdr. på amerikansk 2. eg, 6 mdr. på flaskeRating: Guld Medalje: Concours Mondial de Bruxelles, 91 Pts/Best buy: Wines...
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 år Produktion: 4.000 flaskerLagring:Rating: Ja, 92 point, Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Thai, wok, indisk, tapas og hygge
Vingård: San LorenzoOmråde: Montepulciano d’Abruzzo, ItalienDruer: 100 % PecorinoAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 6-7 årProduktion: 10.000 flaskerLagring: Stål og herefter på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Lyst kød, fiskesuppe og ost
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % PecorinoAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 5.575 flaskerLagring: Stål Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Seafood, fisk, ost og lyst kød
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 100 % MerlotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 6 mdr. på nye fade og 6 mdr. på flaskeRating:Allergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret