Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 %...
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 50% Grenache...
Bemærk kun 375 mlVingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: Wine by JulieOmråde: Bordeaux, Frankrig.Druer: Chardonnay 60%, Semillon 25%, Ugni blanc 15%Alkohol: 11 %Gemmepontiale: 4 år Produktion: 40.000 flaskerRating: Womens wine & spirits awardsAllergener: Sulfitter, protein fra mælk og ægVelegnet til: Coctails, terrassen, haven eller parken. Ost og asiatisk mad.
Vingård: Dotto LidioOmråde: Veneto/Padova, ItalienDruer: 100 % MoscatoAlkohol: 6,5 %Produktion: 6.000 flaskerVelegnet til: Et sikkert hit som velkomst og til dessert. Allerbedst ved ca. 6 grader
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 65% Corvina, 20 % Molinara, 15% RondinellaAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu og kan ligge i ca. 5 årProduktion: 30.000 flaskerRating: NejEr velegnet til: Lyst kød, ost og ikke for krydrede retter
v/6 flasker: 134,10 kr. pr. flaske. Normalt 149 kr. spar 14,90 kr.v/12 flasker: 116,10 kr. pr. flaske. Normalt 129 kr. spar 12,90 kr.Vingård: Velvety WinesOmråde: Ribera de Duero, SpanienDruer: 100 % TempranilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 8000 FlaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt rødt kød, smagfuldt kalvekød, vildt,...
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 40 % Grenache, 30 % Cinsault, 30 % Syrah Alkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Er bedst nu men kan gemmes i op til 6 årProduktion: 4.600 flaskerRating: NejVelegnet til: Fed fisk, skaldyr, fjerkræ og tapas
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % PasserinaAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 4.880 flaskerLagring: Stål Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Perfekt som apperitif, pasta, lyst køde og seafood
Vingård: CasalFarnetoOmråde: Marche, ItalienDruer: 100 % VedicchioAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 7.500 flaskerLagring: 12 måneder på stål og 6 måneder på flaskeRating: Luca Maroni: 98 point, Vinibuoni: 4 stjernerEr velegnet til: Velkomst, forretter, hvidt kød, fisk og skaldyr
Vingård: RUI MadeiraOmråde: DouroDruer: 50% Côdega do Larinho, 30%Rabigato, 20% ViosinhoAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 4.900 flaskerLagring: 6 måneder på fransk og amerikansk træ med “Battonage”, før den kommes på flasker.Rating: NejVelegnet til: Ovnbagt fisk, asiatisk mad, indisk mad og cremede oste
Vingård: Barone CornacchiaOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 6-8 årProduktion: 5.870 flaskerLagring: Stål Rating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Salami, fiskesuppe, lyst kød og pizza
Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga National, 40 % Touriga Franca, 20 % Tinta RoRoriz (Tempranillo)Alkohol: 14 %Gemmepotentiale: 17 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 6 mdr. på ny fransk eg, 6 mdr. på amerikansk 2. eg, 6 mdr. på flaskeRating: Guld Medalje: Concours Mondial de Bruxelles, 91 Pts/Best buy: Wines...
Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 80 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo Nero, 5 % MammoloAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10-12 årProduktion: 50.000 FlaskerRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Hors d’oeuvres, pasta, lyst kød og tapas