Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Longview

Longview er en fantastisk familieejet vingård, hvor vinen kommer fra enkeltmark. Longview ligger lige ved siden af den historiske by Macclesfield. Beliggende på de bølgende skråninger, der minder om gamle verdener, men med klar australsk accent, har Longview hurtigt etableret sig som en af de mest prisvindende vingårde i regionen, lige fra første årgang i 2001.

   

Det er brødrene Mark og Peter Saturno, der sammen med et lille men speicaliceret team, overvåger produktionen. De sikrer, at vingården producerer de fineste frugter til deres højklasse vine. De har desuden tilført vinturismen en dimension der har placeret Longwiew i den Sydaustralske turismes "Hall of Fame".

Longview er stolte over at være en del af den kølige, rene og grønne region af Adelaide Hills, men det er det specielle Micro-klima i den sydligste del af regionen der gør vinmarkerne så specielle.

Gammel jordbund, tilpas regn, bølgende bakker og blid sol, varme dage og kølige nætter, er den vigtige part af denne unike vingårds "Terroir" og noget der virkelig giver en oplevelse i hvert glas.

Den omhu og respekt de har for den lokale flora og fauna der omgiver LongView, ligger også i deres passion for at producere skønne bobler, friske hvidvine og krydrede rødvine der rækker langt ud over det der lige er i flasken. Det er et liv viet til landet hvor de føler sig heldige at kunne arbejde.

Du kan læse mere om LongView via dette LINK

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat