Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Italien


Ciao!

Italien er verdens største vinland.

Landet med flest drue sorter, flest terroirs, og flest stilarter.

De vigtigste vinområder er Veneto (Valpolicella, Soave), Piemonte (Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, gedeoste, trøfler) og Toscana  Chianti, Brunello, Vino Nobile, Sangiovese), men intet sted i verden har så mange vinområder som Italien.

Det gør det også til kontrasternes land.

Fra det værste overproducerede bulk vin, til fine mellemklasse vine …til verdens fineste vine.


          vingaard_frecciarossa.jpg

Underkategorier

  • Abrigo
    Abrigo Abrigo familien har dyrket vin i flere generationer, hvor viden og udvikling er gået i arv fra generation til generation. Giovani Abrigo fuldførte sin uddannelse som vinmager i 1988 og begyndte derefter at arbejde sammen med sin far, Orlando. Han besluttede sig for at gøre vinene endnu bedre og mere karakteristiske, først og fremmest ved at forbedre produktionsmetoderne ved at tilgodese den vigtige traditionelle metode i fuld forening med moderne teknologi, så det kommer til at passe med det udtryk, der ønskes i vinen. Abrigo besluttede sig også for at udvide med flere vinmarker, og det er familiens egne druer, der bruges til vinproduktionen. Derudover udvidede de også arten af druer i Langhe bakkerne området med Chardonnay og Merlot. Tresio ligger 7 kilometer fra Alba i det mest prestigefylde vindyrkningsområde i Piemonte. Det er en gammel landsby, der ligger lige i hjertet af de 5 omkransende bjerge. Al jorden i området har "DOCG" status, hvilket betyder, at der stilles ekstra krav til kontrol og kvalitet. Abrigos vine er håndplukkede med omhyggeligt udvalgte druer fra egne vinmarker. Vinmarkerne - der er sydvendte - passes med affektion og passion. Giovani Abrigo fortsætter familiens traditioner ved at tilbyde den fineste kvalitet med en kombination af "state-of-the-art-winemaking"-teknologi samt fortidens bedste traditioner. Han er nytænkende, nyskabende og sørger hele tiden for at optimere kvaliteten af hver enkelt vin. Han er en ung mand, der er dedikeret til fremstilling af kvalitetsvin. Han er håbløs til engelsk og hans passion kommer tydeligt til udtryk i hver enkelt vin, som har sin helt egen karakter. Ingen af Abrigos vine minder om hinanden.
  • Angoris
    Angoris Helt tilbage i 1890 plantede Gianfranco Barbones oldefar de første vine i Casa Bianca. Han var visionær og klog i sit valg af beliggenhed og var i stand til at gennemskue det store potentiale på netop dette sted. Vingården er beliggende knap 20 km væk fra Gran Sasso (som er det højeste bjerg i det Appenninske Bjergmassiv – ca 3.000 m over vandets overflade), hvor den potente bjergkam tårner sig majestætisk op - og giver en fantastisk baggrund til vinmarkerne.  Vingården befinder sig også 20 km fra havet, og det er derfor det helt ideelle sted, da havet og bjerget sørger for de nødvendige variationer i temperaturen, samtidig med at den milde brise giver en favorabel luftcirkulation, som gør, at druerne udvikler sig og vokser sundt og godt. Endda jorden udviser enestående karakteristika af en tekstur, bestående af ler-limsten som interagerer sammen med kildevandet, der ustandseligt flyder under jorden.  Fabrizio Galasso fortæller, at han ofte sad på skødet af hans bedstefar, som afslørede hans sandhed; det er ikke blod, men vin som flyder i årene – rødt og stærkt.  Gianluca Galasso fortæller, at det ikke bare er held, der har gjort ham til en god vinmager ved blot at følge tidens trend, næh han har lært faget af familiens erfaringer - ved at lytte til bedstefars historier, ved at se bedstefarens glæde over hele ansigtet når høsten var god, angsten ved en uventet haglstorm, være lige forbavset hvert år, når der udenfor sæsonen pludselig lagde sig et hvidt, stille tæppe af sne over vinmarkerne, glæden over sommerens komme med den varme sol, som hurtigt modnede den delikate frugt og forventningens glæde, når det magiske øjeblik nærmede sig, når høsten transformerede sig fra et langt års hårdt arbejde i markerne til vores skønne produkter. Gå til hjemmesiden
  • Barberani
    Barberani Barberani har et samlet areal på 75 hektar, hvoraf 50 hektar er vinmarker og olivenlunde. Nye vinmarker er ved at blive beplantet ud fra deres viden, erfaring og innovative metoder. Jorden er ler-kalksten jord, beliggenheden på en bjergtop, mikroklimaet positivt påvirket af søen nedenfor, der fungerer forebyggende for pludselige ændringer i temperatur. Alt dette samt deres konstante eksperimenteren og agronomiske viden, giver en produktion af druer af fremragende kvalitet, der igen er grundlaget for at lave fremragende vine. Vinene stammer udelukkende fra druer, de selv dyrker. Vinfremstilling sker separat for hver enkelt vingård, i absolut respekt for druernes forskellige karakteristika. Den vigtigste produktion består dall'Orvieto Classico DOC, tør, sød og blid. Forskellige sorter af druer (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Semillon, Rhine Riesling, Muscat, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir), give skønne professionelle vine, såvel røde som hvide. Vinfremstilling sker i vingården der er placeret i midten af vinmarker, og følger reglen, at vinen "føles det sted, hvor han blev født." Vingården er nybygget, og er udstyret med moderne udstyr. De hvide druer underlægges, umiddelbart efter høst, en separat de-stemming og knusning, og presse derefter forsigtigt, nogle efter en kort kold maceration. Vinproduktionen er lagt an på at være så steril som mulig og uden kemikalier. De moderne metoder de bruger, blandet med ældgammel viden, er alt sammen med henblik på at respektere de naturlige kvaliteter i druerne og anvende deres ægthed til fremstilling af vidt forskellige vine af høj kvalitet. Både agronomien og vinindustrien er under ledelse af Dr. Maurizio Castelli. Gården Vallesanta ligger få kilometer fra Orvieto, i bjergene med udsigt over Lake Corby. Fund fra den etruskiske og romerske civilisationer tyder på, at på dette område, var de foretrukne afgrøder allerede dengang, druer og oliven. I middelalderen, lå langs floden flere slotte med tårne der beskyttede grænser i området Orvieto og Todi. Castello di Monticello var en af dem. I landsbyen boede omkring hundrede mennesker, ansat i arbejdet i de omkringliggende marker, der stadig er beplantet med vinstokke, oliventræer og korn. Barberani har vundet top-prisen i Italien, for at nedbringe energiforbruget og overgå til grøn energi. Gå til hjemmesiden Denne vingård tilbyder også vinferieophold - send dem en mail på  agriturismo@barberani.it  og hør nærmere.
  • Barone Cornacchia
    Vingården Barone Cornacchia blev købt i slutningen af det 15. århunderde men først i år 1861 begyndte man at producere vin. I første omgang kun til familie, venner og eget forbrug. Baron Filippo Vizzarro Cornacchia (1870-1944) var den første som interesserede sig for vindyrkning. I dag er det 5. generation, Filippo og Caterina Cornacchia som er ejer af vin-gården. Vingården er nu økologisk certificeret og produktionen er baseret på bæredygtig udvikling for at beskytte og forbedre ressourcerne og med respekt for miljø. Læs mere om vingården  her
  • Bortolotti
    Bortolotti Med opførelsen af det nye hovedkvarter for Cantina Umberto Bortolotti, som er resultatet af en nylig renovering, fortsætter vingården en tradition, der sammen med innovation og udvikling og en avanceret teknologi og drift, lever op de forventninger, der stilles af forbrugerne.  Umberto Bortolotti, der er en fremtrædende ønolog, skabte denne vingård i 1947, og siden da har det for en af de ældste virksomheder i Valdobbiadene altid været filosofien at bruge de lokale og autentiske metoder i vinproduktionen. Han var blandt grundlæggerne af Landsudstillingen af broderskabet og Sparkling Prosecco. info@bortolotti.com Gå til hjemmesiden
  • Casa Sola
    Casa Sola Casa Sola har eksisteret siden 1960, og har en tradition for at producere kvalitetsvin. Den fantastiske beliggenhed af deres vinmarker og det understøttende mikroklima er - sammen med respekten for tradition på den ene side og udvikling på den anden side - deres nøgle til den herligt harmoniske og smagfulde vin, de producerer. Casa Sola har ikke dårlige årgange i vin. Hvert år vurderes hvilke vine, der skal produceres, ud fra kvaliteten af druerne. Hvis Sangiovese druen ikke har haft et godt år, produceres der i det år ikke Chianti Classico Gran Selezione men i stedet Montarsiccio. Casa Sola har et areal på 120 hektar hvoraf 26 er dækket med vinmarker og 40 med olivenlunde. Vingården ligger i hjertet af Toscana i de mest smukke omgivelser og udover den gode vin, tilbyder de også mulighed for at lave en rigtig vinferie med overnatning i flot udsmykkede værelser. Casa Sola ligger nær byen Barberino Val d'Elsa. Det er 30 km fra Firenze og 28 km fra Siena og 90 km fra Pisa. Casa Sola dækker et areal på 120 hektar, hvoraf de 30 er vinmarker og de 40 er olivenlunde. Resten er marker og skove, som skaber et fortryllende område, stille og grønt. Det ideelle sted for en smuk og efter eget valg afslappende og/eller oplevelsesrig vinferie i hjertet af Toscana. Casa Sola's filosofi: I believe that wine producers have a duty to intrigue, to raise awarreness and to stimulate a better knowledge to drink better and to live better. Gå til hjemmesiden her Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • CasalFarneto
    CasalFarneto CasalFarneto er en familieejet, uafhængig vingård. Her kombineres traditioner med moderne teknologi og bæredygtighed. 35 af de 60 hektar er vinmarker. Vingården er etableret i 1995 og udbygget i 2018 med blandt andet vinproduktion og lager i kælder, så de moderne faciliteter indgår på smukkeste vis i området.       Vinsmagning og konferencefaciliteter med store glaspartier er placeret, så man kan nyde den skønne natur. I 2018 trådte Paolo Togni til som manager. Han havde indtil da havde været tilknyttet som konsulent siden 2012 og medvirket til flere, flotte anerkendelser – fx Vinous, Gambero Rosso, Bibendo. Fra 2018 har hans fokus været udviklingen af CasalFarneto winery.
  • Castello Vicchiomaggio
    Castello Vicchiomaggio Castello Vicchiomaggio ligger i Greve in Chianti. Greve in Chianti er venskabsby til Greve Strand i Danmark. Castello Vicchiomaggio's historiske oprindelse kan spores tilbage til det 5. århundrede. Dets nuværende form og navn stammer fra Renæssancen. Der er altid blevet produceret vin på slottet og de nuværende ejere, John & Paola Matta, er dedikerede til at opretholde denne tradition, der er startet for årtier siden. Flere forskellige typer vin produceres fra den traditionelle til den innovative. For at opnå dette, er ejendommens jorde blevet omhyggeligt klassificeret efter jordtype og placering, og alle vine bærer vingårdens navn. Gå til hjemmesiden Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • Dotto Lidio
    Dotto Lidio Dotto Lidio er en lille familiedrevet vingård, hvor alle går op i produktion af kvalitetsvine med engagement og passion. Det er dejlige mennesker, og man bliver altid varmt og venligt modtaget. Vinen er det vigtigste - og den er god! Lidio Dotto's far grundlage vinproduktionen efter 2. verdenskrig sammen med almindeligt landbrug. Fra 1965 gik familien væk fra landbrugsdelen og fokuserede på vinproduktion. Herfra var ambitionen at blive ved med at forfine og lave bedre og bedre kvalitetsvin. I 1975 døde grundlæggeren og familien overvejede i et par år om de ville fortsætte. Heldigvis besluttede de i 1978 at fortsætte, og derfor kan vi præsentere rigtig god vin fra Dotto Lidio. De har 15 hektar, der alle ligger i bjergene i området Colli Euganei - Alle marker er syd - vest placeret. Det er vulkanske bjerge og allerede i romertiden blev der produceret vin her. Fordi vandet passerer det vulkanske område, giver det ekstra liv til druerne. Der er rigt på mineraler, og jorden er derfor af samme grund meget ren. Gå til hjemmesiden
  • Frecciarossa
    Frecciarossa Winemakers since 1919. Frecciarossa blev grundlagt af Mario ODERO og ligger over den lille by Casteg-gio, i bjergene i Oltrepò Pavese, på samme breddegrad som Piemonte, Bour-gogne og Bordeaux. Ligesom de andre berømte regioner, har Oltrepò Pavese været et vindyrk-ningsområde siden det antikke Rom. Dens særlige kombination af jorden (ler og kalk), den ældgamle tradition for vinfremstilling og det lokale klima, er grundlaget for Frecciarossas unikke terroir. Navnet "Frecciarossa" dukkede først op på kort i begyndelsen af det nittende århundrede og stammer fra ordet "fraccia", som betyder "uren" i den lokale dialekt. Derefter udviklede sig til "Freccia", mens "rossa" (rød) kommer fra far-ven af jorden og dens lerede indhold. Der er 86 hektar vinmarker, hvoraf 50 af dem er produktive og andre fjorten er beplantet med nye vinstokke. Frec-ciarossa benytter sig af at skifte mellem afgrøder for at opretholde en balance mellem produktivt areal og brakmarker. Sønnen Giorgio ODERO havde en passion for fine vine, specielt på Pinot Noir druen og han tog derfor til Frankrig for at lære og studere. Datteren Margherita overtog driften i slut 70’erne og hyrede én af Italiens bedste vinmagere GIANLUCA SCAGLIONE i 2000. Vineriet er certificeret økologisk og alle druer håndplukkes. 53 hektarer dyrkes med Guyot.: Croatina, Riesling, Pinot Noir, Barbera ogUva Rara. Et lille lag af vegetation får lov at vokse ved foden af vinstokkene, for at stimulere rodudvikling. Vinstokkene er tæt plantet og holdes kort for at frem-me frugt-væksten. Hasselnøddetræer, frugttræer, urtehave, køer, geder og bistader er også en vigtig del af vingården da man går meget op i biodiversitet. Godset Villa Odéro blev bygget i anden halvdel af det nittende århundrede. Omgivet af sine vinmarker, ligger den i de bølgende bakker i Oltrepò Pavese. Med sin betagende udsigt over Po-dalen og Alperne, tilbyder herregården og dens placering, den perfekte ramme for receptioner, bryllupper, forretnings-møder og vinsmagninger. Dine gæster vil nyde dens varme og atmosfære i den rå murstens hvælvede spisestue. Gå til hjemmeside
  • Il Roverone
    Il Roverone Vingården Il Roverone ligger midt i det historiske område af Valpolicella Classica og præcist i bjergene omkring byen San Pietro i Cariano og Sant'Ambrogio de Valpolicella. Vinkælderen er en meget gammel bygning, der blev renoveret i det sekstende århundrede af familien Fornaser. Fornaser laver kun vine af de bedste druer, der er omhyggeligt udvalgt. Han bruger de historiske vindruer til sine Valpolicella Classico, som f.eks. Corvina Veronese, Rondinella, Molinara, Dindarella, Negrara, Croatina, Oseleta, Rossignola og Pelara. Denne Amarone producent hører til blandt de absolut bedste. Med blot 6 ha vinmarker har vi fat i en af de mindste, hvad mængder angår. Han adskiller sig også markant fra øvrige producenter gennem produktionsmetoder og principper. Bl.a. lader Fornaser druerne tørre indtil udgangen af april i det efterfølgende år, før druerne presses. Normalt sker dette lige efter jul hos øvrige producenter. Resultatet af dette er naturligvis en yderligere koncentration af sukker og ekstrakt på bekostning af mængden. Den efterfølgende lagring på fade sker også helt efter egne principper, som tilsvarende adskiller sig fra normal praksis. En utrolig ambitiøs producent af Amarone i sværvægtsklassen, dvs. med megen fylde og kompleksitet.
  • Le Cecche
    Le Cecche De nuværende ejere af Le Cecche etablerede vingården I 2001, da de købte den historiske ejendom. Efter en gennemgående restaurering af bygningen, installerede de et yderst avanceret vinproduktionsanlæg, hvor vinen modner i træfade i de gamle kældre. Vinmarkerne dækker næsten 5 hektarer og er plantet på skråningerne, der er orienteret mod syd og sydvest – hvilket giver den optimale modning af druerne. Deres stolthed er den 50 år gamle vingård, hvor der dyrkes Diano d’Alba. Le Cecche producerer ca. 20.000 flasker pr år, men de forventer at udvide antallet til 30.000, når de tager de nye druesorter Nebbiolo og Barbera i brug i produktionen. Ejerne byder gerne velkommen til at besøge vingården med et besøg i vinkælderene for at smage de gode vine. Langhe er en af Italiens primære vinregioner. Mange store vine er blevet produceret her og Diano d’Alba er et af de førende områder, hvor der produceres Dolcetto. Druerne Barbera og Nebbiolo giver en høst af fantastisk rige vine med en betydelig struktur. Vinferie / Gæsteværelser. Vingården byder også på overnatning i 3 gæsteværelser, som ligger i en separat bygning. At opleve stilheden og den fantastiske udsigt over Langhe skråningerne garanterer et yderst behageligt ophold. Ganske tæt på findes adskillige maleriske steder, hvor lokal gastronomi og gode vine kan nydes. Efter en times kørsel når man til Turin og til Ligurian kysten. Gå til hjemmesiden
  • Santa Venere
    Santa Venere er beliggende på bakkerne i en lille og gammel by Ciró i provinsen Crotone i Calabrien. Navnet Santa Venere stammer fra den å, som løber gennem den smukke gamle by. Vingården er organisk og er på ca. 150 hektar. Vinmarkerne har været ejet af familien Scala siden 1600-tallet og det har været muligt at fastslå, at der også dengang blev produceret vin og olie som der sker i dag. I 1960 overgik gården til Federica Scala som startede produktionen af vine og olivenolie til det det er i dag. Efter sønnen Giuseppe Scala blev færdig med sin uddannelse, besluttede han sig for at arbejde sammen med sin far. Dette satte for alvor skub i produktionen. I 2016 blev vinmager Riccardo Cotarella ansat og da begyndte man at gøre vingården organisk. I dag drives vingården af Giuseppe og med sin passion og sit engagement, fortsætter han med at gøre den Calabriske vin kendt og værdsat i hele verden. Læs mere om Santa Venere her .
  • San Lorenzo
    San Lorenzo Vingården er beliggende knap 20 km væk fra Gran Sasso, (som er det højeste bjerg i det Appenninske Bjergmassiv – ca 3.000 m over vandets overflade), hvor den potente bjergkam tårner sig majestætisk op - og giver en fantastisk baggrund til vinmarkerne. Oldefar Giuseppe, der startede sin formue ved at minere kul i Pennsylvania, besluttede sig i 1890 for at starte en vingård ved at plante vinstokke på de smukke bjergekamme i Teramo provincen. Vingården er oprindeligt bygget over på et tidligere middelalderligt fort, rejst af Marquises De Sterlich i 1501, og derfor er dette sted så specielt for de nuværende vinmagere Gianluca og Fabrizio. I dag er San Lorenzo med sine 150 hektar den største vingård i Teramo provincen. Det er ikke mere end 12 måneder siden brødrene fandt ud af, at deres gamle stald med stor fordel kunne benyttes som den mest perfekte plads til modning af deres vine. Derudover er det skønne stuehus omhyggeligt restaureret, og små veje forbinder området med cypresser. Gå til hjemmesiden
  • Tenute Sannella
    Tenute Sannella Langs vejen, der binder San Severo til Lesine ca 170 – 220 m over havets overflade lige overfor Contrada Cotinone, ligger skønne Tenuta Sannella i Pulien området. Jorden er for det meste ler og er karakteriseret af en særlig række af temperaturer, der kan variere meget og nå op til mellem 13 og 15  o  C. Selve vingårdens 65 hektarer orienterer sig mod øst – syd-øst, hvilket er perfekt til dyrkning af Montepulciano, Cabernet Sauvignon og Nero di Troia druer. Email: info@tenutesannella.it     Gå til hjemmesiden
  • Torre Guelfa
    Torre Guelfa I 2013 valgte Alberto Passeri at foretage en familieinvestering i Montalcino, Italien, hvor han udviklede sin ekspertise i mange år. Brunello di Montalcino “Torre Guelfa” er en vin, der fuldt ud afspejler hans filosofi om at skabe en ekstremt elegant og behagelig Brunello. “Torre Guelfa” har fået sit navn efter de karakteristiske tårne, som ligger spredt i store dele af Toscana. Alle druerne på Torre Guelfa håndplukkes og kun de bedste indgår i produktionen af Brunello. Missionen er at skabe en Brunello efter Toscansk filosofi: en rødvin som “lyser” bordet op og deles i hyggeligt samvær bland venner. Brunello di Montalcino er det perfekte match til det toscanske køkken.
  • Valdipiatta
    Valdipiatta Tenuta Valdipiatta ligger i bjergene ved Montepulciano, et af de smukkeste steder i Toscana. Giulio Caporali, Valdipiattas ejer og grundlægger, købte ejendommen sidst i 60'erne for at forfølge sin drøm om at lave fantastisk vin. Ved hårdt innovativt arbejde og en grundlæggende respekt for jorden, er det lykkedes Giulio at få Valdipiatta til at blive en af top producenterne af Vino No-bile di Montepulciano. I 2002 gik hans datter Miriam i sin faders fodspor og overtog vinproduktionen. Miriam, der har arbejdet tæt sammen med sin far fra 1997 til 2002, dedikerer nu sit arbejde til familievingården. Hun deler sin fars passion for jordens mu-ligheder i Montepulciano og de gamle vinmagertraditioner. Med sin uddannelse fra Universitetet i Rom og studier mange steder, bl.a. i Bordeaux, viderefører hun nu Valdipiattas aktiviteter med fremstilling af vin af fremragende kvalitet, markedsføring og salg. Siden 1990 har Miriam samarbejdet med Professor Yve Glories, chef for Facul-ty of Oenologi of Bordeaux. I 2018 blev vingården EU certificeret økologisk (Marchio Comunitario Bio). Montepulciano, hvor Vino Nobile di Montepulciano bliver fremstillet, ligger 605 meter over havets overflade og det totale areal for kommunen udgør 165 kvadratkilometer. Jorden er mest ler, sand og en ret løs sandholdig ler med små lommer af småsten. Det jordområde, der specifikt er velegnet til at dyrke druer på, ligger i mellem 250 og 600 meters højde. De fleste vinmarker er østvendte. Alle vine fra Valdipiatta er lavet af egne dyrkede druer, der kommer fra de omkringliggende vinmarker, der strækker sig over ca. 30 hektar. På 80% af vinmarkerne dyrkes Sangiovese, der er en traditionel drue i Toscana og som i Montepulciano har det lokale navn ”Prugnolo Gentile”. Canaiolo Nero og Mam-molo fuldfører rækken af typiske druer for dette område, hvorimod Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir er de druer, der kendetegner typisk geo-grafisk placerede vinstokke, der dyrkes side om side med de traditionelle pro-duktioner af Vino Nobile di Montepulciano, Rosso di Montepulciano og Chianti. Valdipiattas vinkælder svarer fuldstændig til Valdipiattas filosofi om at skabe de bedste betingelser for vinen. Traditionen med at lagre Vino Nobile i store tøn-der af Slovensk træ, følges op af brugen af de fineste franske egefade. Den endelige lagring i flasker finder naturligvis sted i temperaturstyrede rum med den rette fugtighed, og vinen bliver først frigivet når den er klar. Produktionen forfines år efter år af Valdipiatta og giver til stadighed en fanta-stisk vin. Prøv det – det er en nydelse! Gå til hjemmesiden     Valdipiatta har flere kontakter til overnatningsmuligheder. Skriv en mail til dem på  info@valdipiatta.it og hør om mulighederne.
  • Virna
    Virna Vingården Virna ligger i Barolo, den berømte vinby i centrum af Langhe, og det mest prestigefyldte vinområde i Piemonte. Vingården, som blev grundlagt i 1950, ejes af familigen Borgogno, og har væ-ret i gang i generationer. Familen både bor og arbejder på ejendommen i Ba-rolo. Virna som drives af 2 søstre, har uventet fået masser af priser og anerkendel-se for deres fremragende Piemonte vine. I dag strækker "Virna"’s ejendom sig over et areal på omkring 12 hektar, hvor familien Borgogne producerer vine fra druer dyrket på egne vinmarker. Druerne kommer fra de berømte vinmarker Cannubi Boschis, Preda Sarmassa, Merli, San Giovanni, Costa Delle Rose. Virna producerer Dolcetto, Barbera, Nebbiolo (Barolo) fra de bedste vinområ-der I Piemonte. I AK Vine er vi stolte af, at sælge deres allerbedste topvine. På vingården er der også mulighed for vinferie. i Gå til hjemmesiden På vingården er der også mulighed for vinferie, læs mere om mulighederne  her.
pr. side
Viser 1 - 12 af 60
  • Vis her
    369,00 kr. v/12 stk
    439,00 kr. v/1 stk

    Dolche Calcaia er den skønneste dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 40% Grechetto, 20% Trebbiano Procanico, 20% Verdello, 20% Sauvignon BlancAlkohol: 11%Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 1.800 flaskerLagring: På FlaskerRating: Ja - 3 glas i Gambero Rosso (3 Bicchieri), Antonio Galloni Vinous: 93 point, Wine Advocate: 93 point,...

    369,00 kr. v/12 stk
    439,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    349,00 kr. v/12 stk
    409,00 kr. v/1 stk

    Aleatico Passito Rosso er en exceptionel dessertvin Vingård: BarberaniOmråde: Umbrien, ItalienDruer: 100% Rosso VermiglioAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 15 årLagring: I franske egetønder i 5 årProduktion: 1.500 flaskerRating: Ja - 89 Points i Wine SpectatorEr velegnet til: Desserter og specielt chokoladekage

    349,00 kr. v/12 stk
    409,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    239,00 kr. v/12 stk
    329,00 kr. v/1 stk

     Poggio Re er let at drikke, en rødvin, som man aldrig bliver træt af. Vingård: Villa VallemaggioreOmråde: Maremma, Toscana, ItalienDruer: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Sangiovese, 30% Petit VerdotAlkohol: 14,5%Gemmepotentiale: 12 årProduktion: 4.500 flaskerRating:Velegnet til: Grillet gris og vildsvin, kanin og grillet kød i almindelighed.

    239,00 kr. v/12 stk
    329,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    319,00 kr. v/12 stk
    389,00 kr. v/1 stk

    Vingård: ValdipiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 100% Sangiovese (Prugnolo gentile) Alkohol: 14%Gemmepotentiale: 15 – 25 år.Produktion: 6.466 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Alle former for pasta og risretter, rødt kød, vildt, lagrede oste, salami og skinke

    319,00 kr. v/12 stk
    389,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    215,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet

    215,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    299,00 kr. v/12 stk
    349,00 kr. v/1 stk

    Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 85 % Chardonnay og 15 % NascettaAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 8.000 flaskerLagring: 12 mdr. på små tønder hvoraf 30 % er nye og 8 mdr. på flaskeRating: NejEr velegnet til: Ost, hvid fisk, kylling og pasta

    299,00 kr. v/12 stk
    349,00 kr. v/1 stk
    Læg i kurv
    Kontakt os
  • Vis her
    679,00 kr. v/12 stk
    799,00 kr. v/1 stk

    En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasAllergener: SulfitterEr velegnet til: Krydret kød,...

    679,00 kr. v/12 stk
    799,00 kr. v/1 stk
    Læg i kurv
    Kontakt os
  • Vis her
    179,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...

    179,00 kr. v/12 stk
    259,00 kr. v/1 stk
    Læg i kurv
    Kontakt os
  • Vis her
    199,00 kr. v/12 stk
    289,00 kr. v/1 stk

    En rødvin med intens rød farve og rubinrøde nuancer Vingård: San Lorenzo Område: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14 % Gemmepotentiale:  15 -18 år Produktion: 4.000 Flasker Lagring: 8 mdr. på nye fade, 6 mdr. på anden års fade og 6 mdr. på stålRating: Decanter: Bronze - James Suckling: 93 Point - Mundus vini: GuldAllergener:...

    199,00 kr. v/12 stk
    289,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    279,00 kr. v/12 stk
    379,00 kr. v/1 stk

    Vingård: San LorenzoOmråde: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 12 mdr. på nye fade, 12 mdr. på anden års fade og 12 mdr. på stålRating: Decanter: Sølv - CWSA: Dobbelt guld - Wine Spectator: 91 point - James Suckling: 93 Point - International Wine Challange: SølvAllergener:...

    279,00 kr. v/12 stk
    379,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    719,00 kr. v/12 stk
    899,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 70% Corvina og Corvinone Veronese, 20% Rondinella og 10% Sangiovese Alkohol: 16,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 2.000 flaskerLagring: 48 måneder i små egefadeRating: JaAllergener: SulfitterVelegnet til: Vildt, rødt kød, modne oste – og Kvinder

    719,00 kr. v/12 stk
    899,00 kr. v/1 stk
    På lager
  • Vis her
    229,00 kr. v/12 stk
    319,00 kr. v/1 stk

    Vingård: Dotto LidioOmråde: Padova, ItalienDruer: Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet FrancAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu og kan alligevel gemmes 10 årProduktion: Ca. 3.000 flaskerRating: NejVelegnet til: Oksesteg, gryderetter, kraftig mad og oste

    229,00 kr. v/12 stk
    319,00 kr. v/1 stk
    På lager
Viser 1 - 12 af 60