Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Italien

Underkategorier

  • Abrigo
    Abrigo Abrigo familien har dyrket vin i flere generationer, hvor viden og udvikling er gået i arv fra generation til generation. Giovani Abrigo fuldførte sin uddannelse som vinmager i 1988 og begyndte derefter at arbejde sammen med sin far, Orlando. Han besluttede sig for at gøre vinene endnu bedre og mere karakteristiske, først og fremmest ved at forbedre produktionsmetoderne ved at tilgodese den vigtige traditionelle metode i fuld forening med moderne teknologi, så det kommer til at passe med det udtryk, der ønskes i vinen. Abrigo besluttede sig også for at udvide med flere vinmarker, og det er familiens egne druer, der bruges til vinproduktionen. Derudover udvidede de også arten af druer i Langhe bakkerne området med Chardonnay og Merlot. Tresio ligger 7 kilometer fra Alba i det mest prestigefylde vindyrkningsområde i Piemonte. Det er en gammel landsby, der ligger lige i hjertet af de 5 omkransende bjerge. Al jorden i området har "DOCG" status, hvilket betyder, at der stilles ekstra krav til kontrol og kvalitet. Abrigos vine er håndplukkede med omhyggeligt udvalgte druer fra egne vinmarker. Vinmarkerne - der er sydvendte - passes med affektion og passion. Giovani Abrigo fortsætter familiens traditioner ved at tilbyde den fineste kvalitet med en kombination af "state-of-the-art-winemaking"-teknologi samt fortidens bedste traditioner. Han er nytænkende, nyskabende og sørger hele tiden for at optimere kvaliteten af hver enkelt vin. Han er en ung mand, der er dedikeret til fremstilling af kvalitetsvin. Han er håbløs til engelsk og hans passion kommer tydeligt til udtryk i hver enkelt vin, som har sin helt egen karakter. Ingen af Abrigos vine minder om hinanden. Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere Vinferie – Orlando Abrigo Orlando Abrigo kan også tilbyde et ophold ved vingården. De har 5 dobbeltværelser, der er totalt renoveret i et typisk langhus, der ligger lige ved siden af vingården. De store gode rum er indrettet i Pedmontese stil og har alle tilhørende badeværelser med brus med en tilpasset og god komfort. Fra værelserne kan man se direkte ned over det smukke landskab i Langhe. Swimmingpoolen er lagt, så man ser ud over vinmarkerne, når man nyder freden og den afslappede atmosfære. Der kan naturligvis arrangeres guidede vinture hos både Orlando Abrigo og Virna e Lodovico Borgogno. http://www.orlandoabrigo.it Vinferie – Il Gioco dell’oca. Il Gioco dell'oca ligger på Barolo vinruten for foden af Cannubi bjergene og kun 2 km fra Barolo by. Gioco dell'oca er en gammel bondegård fra det attende århundrede. Smukt restaureret tilbage til sin tidligere stil af dets ejer Rafaella, der har arvet stedet fra sine bedsteforældre. Ikke nok med at ejeren Rafaella er en virkelig venlig og gæstfri kvinde, men stedet oser af hygge og afslapning. Værelserne er gammeldags indrettede, så man føler, at man kommer til en gammel gård! Men smagfuldt og med god stil. Værelserne og morgenmadsrummet er møbleret med traditionelle møbler, der er særdeles hyggelige og komfortable. Rafaella har 6 værelser med tilhørende badeværelser og en lille mini-lejlighed med køkkenfaciliteter - hvis man ønsker et længere ophold. Placeringen er fantastisk til udflugter i det smukke Piemonte vinland både til fods, i bil, eller på cykel. Her kan man også gå i vinmarkerne og nyde landet og naturen. Der er flere gode afmærkede vandreture, som er nemme at følge. Rafaella tilbyder også lokale madlavningskurser, hvor man kan lære, hvordan man tilbereder de typiske lokale retter. Derudover laver hun den mest fantastiske marmelade og andre gode ting, der kan købes med hjem – uhm! Man kan få sin mad serveret både i det fælles spiselokale og udenfor, og der er masser af legemuligheder for børnene i et dejligt lukket område. Det er virkelig et sted, der er værd at besøge - I vil få en af de gode ferieminder, som huskes rigtig længe. http://www.gioco-delloca.it Gå til hjemmesiden
  • Angoris
    Angoris Helt tilbage i 1890 plantede Gianfranco Barbones oldefar de første vine i Casa Bianca. Han var visionær og klog i sit valg af beliggenhed og var i stand til at gennemskue det store potentiale på netop dette sted. Vingården er beliggende knap 20 km væk fra Gran Sasso (som er det højeste bjerg i det Appenninske Bjergmassiv – ca 3.000 m over vandets overflade), hvor den potente bjergkam tårner sig majestætisk op - og giver en fantastisk baggrund til vinmarkerne.  Vingården befinder sig også 20 km fra havet, og det er derfor det helt ideelle sted, da havet og bjerget sørger for de nødvendige variationer i temperaturen, samtidig med at den milde brise giver en favorabel luftcirkulation, som gør, at druerne udvikler sig og vokser sundt og godt. Endda jorden udviser enestående karakteristika af en tekstur, bestående af ler-limsten som interagerer sammen med kildevandet, der ustandseligt flyder under jorden.  Fabrizio Galasso fortæller, at han ofte sad på skødet af hans bedstefar, som afslørede hans sandhed; det er ikke blod, men vin som flyder i årene – rødt og stærkt.  Gianluca Galasso fortæller, at det ikke bare er held, der har gjort ham til en god vinmager ved blot at følge tidens trend, næh han har lært faget af familiens erfaringer - ved at lytte til bedstefars historier, ved at se bedstefarens glæde over hele ansigtet når høsten var god, angsten ved en uventet haglstorm, være lige forbavset hvert år, når der udenfor sæsonen pludselig lagde sig et hvidt, stille tæppe af sne over vinmarkerne, glæden over sommerens komme med den varme sol, som hurtigt modnede den delikate frugt og forventningens glæde, når det magiske øjeblik nærmede sig, når høsten transformerede sig fra et langt års hårdt arbejde i markerne til vores skønne produkter. Gå til hjemmesiden
  • Barberani
    Barberani Barberani har et samlet areal på 75 hektar, hvoraf 50 hektar er vinmarker og olivenlunde. Nye vinmarker er ved at blive beplantet ud fra deres viden, erfaring og innovative metoder. Jorden er ler-kalksten jord, beliggenheden på en bjergtop, mikroklimaet positivt påvirket af søen nedenfor, der fungerer forebyggende for pludselige ændringer i temperatur. Alt dette samt deres konstante eksperimenteren og agronomiske viden, giver en produktion af druer af fremragende kvalitet, der igen er grundlaget for at lave fremragende vine. Vinene stammer udelukkende fra druer, de selv dyrker. Vinfremstilling sker separat for hver enkelt vingård, i absolut respekt for druernes forskellige karakteristika. Den vigtigste produktion består dall'Orvieto Classico DOC, tør, sød og blid. Forskellige sorter af druer (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Semillon, Rhine Riesling, Muscat, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Pinot Noir), give skønne professionelle vine, såvel røde som hvide. Vinfremstilling sker i vingården der er placeret i midten af vinmarker, og følger reglen, at vinen "føles det sted, hvor han blev født." Vingården er nybygget, og er udstyret med moderne udstyr. De hvide druer underlægges, umiddelbart efter høst, en separat de-stemming og knusning, og presse derefter forsigtigt, nogle efter en kort kold maceration. Vinproduktionen er lagt an på at være så steril som mulig og uden kemikalier. De moderne metoder de bruger, blandet med ældgammel viden, er alt sammen med henblik på at respektere de naturlige kvaliteter i druerne og anvende deres ægthed til fremstilling af vidt forskellige vine af høj kvalitet. Både agronomien og vinindustrien er under ledelse af Dr. Maurizio Castelli. Gården Vallesanta ligger få kilometer fra Orvieto, i bjergene med udsigt over Lake Corby. Fund fra den etruskiske og romerske civilisationer tyder på, at på dette område, var de foretrukne afgrøder allerede dengang, druer og oliven. I middelalderen, lå langs floden flere slotte med tårne der beskyttede grænser i området Orvieto og Todi. Castello di Monticello var en af dem. I landsbyen boede omkring hundrede mennesker, ansat i arbejdet i de omkringliggende marker, der stadig er beplantet med vinstokke, oliventræer og korn. Gå til hjemmesiden Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • Bortolotti
    Bortolotti Med opførelsen af det nye hovedkvarter for Cantina Umberto Bortolotti, som er resultatet af en nylig renovering, fortsætter vingården en tradition, der sammen med innovation og udvikling og en avanceret teknologi og drift, lever op de forventninger, der stilles af forbrugerne.  Umberto Bortolotti, der er en fremtrædende ønolog, skabte denne vingård i 1947, og siden da har det for en af de ældste virksomheder i Valdobbiadene altid været filosofien at bruge de lokale og autentiske metoder i vinproduktionen. Han var blandt grundlæggerne af Landsudstillingen af broderskabet og Sparkling Prosecco. info@bortolotti.com Gå til hjemmesiden
  • Casa Sola
    Casa Sola Casa Sola har eksisteret siden 1960, og har en tradition for at producere kvalitetsvin. Den fantastiske beliggenhed af deres vinmarker og det understøttende mikroklima er - sammen med respekten for tradition på den ene side og udvikling på den anden side - deres nøgle til den herligt harmoniske og smagfulde vin, de producerer. Casa Sola har et areal på 120 hektar hvoraf 26 er dækket med vinmarker og 40 med olivenlunde. Vingården ligger i hjertet af Toscana i de mest smukke omgivelser og udover den gode vin, tilbyder de også mulighed for at lave en rigtig vinferie med overnatning i flot udsmykkede værelser. Casa Sola ligger nær byen Barberino Val d'Elsa. Det er 30 km fra Firenze og 28 km fra Siena og 90 km fra Pisa. Casa Sola dækker et areal på 120 hektar, hvoraf de 30 er vinmarker og de 40 er olivenlunde. Resten er marker og skove, som skaber et fortryllende område, stille og grønt. Det ideelle sted for en smuk og efter eget valg afslappende og/eller oplevelsesrig vinferie i hjertet af Toscana. Gå til hjemmesiden her Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • Castello Vicchiomaggio
    Castello Vicchiomaggio Castello Vicchiomaggio ligger i Greve in Chianti. Greve in Chianti er venskabsby til Greve Strand i Danmark. Castello Vicchiomaggio's historiske oprindelse kan spores tilbage til det 5. århundrede. Dets nuværende form og navn stammer fra Renæssancen. Der er altid blevet produceret vin på slottet og de nuværende ejere, John & Paola Matta, er dedikerede til at opretholde denne tradition, der er startet for årtier siden. Flere forskellige typer vin produceres fra den traditionelle til den innovative. For at opnå dette, er ejendommens jorde blevet omhyggeligt klassificeret efter jordtype og placering, og alle vine bærer vingårdens navn. Gå til hjemmesiden Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • Coppadoro
    Tenuta Coppadoro Langs vejen, der binder San Severo til Lesine ca 170 – 220 m over havets overflade lige overfor Contrada Cotinone, ligger skønne Tenuta Coppadoro i Pulien området. Jorden er for det meste ler og er karakteriseret af en særlig række af temperaturer, der kan variere meget og nå op til mellem 13 og 15  o  C. Selve vingårdens 65 hektarer orienterer sig mod øst – syd-øst, hvilket er perfekt til dyrkning af Montepulciano, Cabernet Sauvignon og Nero di Troia druer.  Email:  info@tenutacoppadoro.it     Gå til hjemmesiden
  • Dotto Lidio
    Dotto Lidio Dotto Lidio er en lille familiedrevet vingård, hvor alle går op i produktion af kvalitetsvine med engagement og passion. Det er dejlige mennesker, og man bliver altid varmt og venligt modtaget. Vinen er det vigtigste - og den er god! Lidio Dotto's far grundlage vinproduktionen efter 2. verdenskrig sammen med almindeligt landbrug. Fra 1965 gik familien væk fra landbrugsdelen og fokuserede på vinproduktion. Herfra var ambitionen at blive ved med at forfine og lave bedre og bedre kvalitetsvin. I 1975 døde grundlæggeren og familien overvejede i et par år om de ville fortsætte. Heldigvis besluttede de i 1978 at fortsætte, og derfor kan vi præsentere rigtig god vin fra Dotto Lidio. De har 15 hektar, der alle ligger i bjergene i området Colli Euganei - Alle marker er syd - vest placeret. Det er vulkanske bjerge og allerede i romertiden blev der produceret vin her. Fordi vandet passerer det vulkanske område, giver det ekstra liv til druerne. Der er rigt på mineraler, og jorden er derfor af samme grund meget ren. Gå til hjemmesiden
  • Frecciarossa
    Frecciarossa Frecciarossa ligger over den lille by Casteggio, i bjergene i Oltrepò Pavese, på samme breddegrad som Piemonte, Bourgogne og Bordeaux. Ligesom de andre berømte regioner, har Oltrepò Pavese været et vindyrkningsområde siden det antikke Rom. Dens særlige kombination af jorden (ler og kalk), den ældgamle tradition for vinfremstilling og det lokale klima, er grundlaget for Frecciarossas unikke terroir. Navnet "Frecciarossa" dukkede først op på kort i begyndelsen af det nittende århundrede og stammer fra ordet "fraccia", som betyder "uren" i den lokale dialekt. Derefter udviklede sig til "Freccia", mens "rossa" (rød) kommer fra farven af jorden og dens lerede indhold. Der er 86 hektar vinmarker hvoraf 50 af dem er produktive og en andre fjorten er beplantet med nye vinstokke. Frecciarossa benytter sig af at skifte mellem afgrøder, for at opretholde en balance mellem produktivt areal og brakmarker. Alle druesorter dyrkes med Guyot.: Croatina, Rhinen Riesling, Pinot Noir, Barbera, Uva Rara og Merlot. Frecciarossa bruger kun ganske sparsomt gødning, for at undgå overproduktion, og for meget pres på planterne. Gødningen er organisk og giver planterne med tilstrækkelige næringsstoffer. Et lille lag af vegetation får lov at vokse ved foden af vinstokkene, for at stimulere rodudvikling. Vinstokkene er tæt plantet og holdes kort for at fremme frugt væksten. Godset Villa Odéro blev bygget i anden halvdel af det nittende århundrede. Omgivet af sine vinmarker, ligger den i de bølgende bakker i Oltrepò Pavese. Med sin betagende udsigt over Po-dalen og Alperne, tilbyder herregården og dens placering, den perfekte ramme for receptioner, bryllupper, forretningsmøder og vinsmagninger. Dine gæster vil nyde dens varme og atmosfære i den rå murstens hvælvede spisestue. Gå til hjemmesiden
  • Il Roverone
    Il Roverone Vingården Il Roverone ligger midt i det historiske område af Valpolicella Classica og præcist i bjergene omkring byen San Pietro i Cariano og Sant'Ambrogio de Valpolicella. Vinkælderen er en meget gammel bygning, der blev renoveret i det sekstende århundrede af familien Fornaser. Fornaser laver kun vine af de bedste druer, der er omhyggeligt udvalgt. Han bruger de historiske vindruer til sine Valpolicella Classico, som f.eks. Corvina Veronese, Rondinella, Molinara, Dindarella, Negrara, Croatina, Oseleta, Rossignola og Pelara. Denne Amarone producent hører til blandt de absolut bedste. Med blot 6 ha vinmarker har vi fat i en af de mindste, hvad mængder angår. Han adskiller sig også markant fra øvrige producenter gennem produktionsmetoder og principper. Bl.a. lader Fornaser druerne tørre indtil udgangen af april i det efterfølgende år, før druerne presses. Normalt sker dette lige efter jul hos øvrige producenter. Resultatet af dette er naturligvis en yderligere koncentration af sukker og ekstrakt på bekostning af mængden. Den efterfølgende lagring på fade sker også helt efter egne principper, som tilsvarende adskiller sig fra normal praksis. En utrolig ambitiøs producent af Amarone i sværvægtsklassen, dvs. med megen fylde og kompleksitet. Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere
  • Lagerla
    Lagerla Vingården La Gerla ligger i 320 meters højde over havet, på de blide bakker ved Montalcino. Denne lille vingård har etableret sig som en af de allerbedste Cru´er i Montalcino i hjertet af Toscana. Ejeren, Sergio Rossi, var tidligere ansat i reklame branchen, hvor han var direktør for 3 Europæiske kontorer og brugte al sin tid på at rejse rundt, få for lidt søvn og overholde skarpe deadlines. Nu er Sergio nærmest blevet en del af det rolige Toscanske landskab, og han elsker sine vinplanter som var de hans egne børn. Denne gentleman, med sin sprudlende personlighed, har nået sit mål med at skabe en lille enestående vingård i Montalcino, hvor den mest moderne teknologi er kombineret med know-how fra de lokale og en vinmager. På La Gerla spille den menneskelige faktor en vigtig rolle når der skal skabes excelente Toscanske vine fra jordene i området. Selve vingården, har tidligere været i Biondi Santi familiens eje, hvorfra de lavede en af områdets bedste Brunello´er. Sergio Rossi købte vingården i 1976 og rekonstruerede den med sans for den mindste detalje. Ikke længe efter, i 1978, skabte Sergio mærket La Gerla. I dag er ejendommen på 11,5 hektar beplantet med vin og en stor moderne kælder udstyret med den seneste teknologi til vinfremstilling. Sergio Rossi er godt hjulpet af et stærkt team, som har hjulpet ham med at nå sine høje mål. Vinmageren Vittorio Fiore har været med fra starten. Alberto Passeri er husets agronom og direktør, Marisa er kældermester, Luca har ansvaret for vinmarkerne og Sonia tager sig af alt det administrative. Sidst men ikke mindst er der Seriano, der var den første landarbejder som arbejdede på gården, og som nu er vendt tilbage til La Gerla, for at bidrage med alt det, der ligger i blodet på en lokal bonde. På La Gerla følger man nøje den teknologiske udvikling inden for vinudstyr, men i samme moment mener man også at den menneskelige faktor er af meget høj betydning når man skal skabe fantastiske vine. Gå til hjemmesiden
  • Le Cecche
    Le Cecche De nuværende ejere af Le Cecche etablerede vingården I 2001, da de købte den historiske ejendom. Efter en gennemgående restaurering af bygningen, installerede de et yderst avanceret vinproduktionsanlæg, hvor vinen modner i træfade i de gamle kældre. Vinmarkerne dækker næsten 5 hektarer og er plantet på skråningerne, der er orienteret mod syd og sydvest – hvilket giver den optimale modning af druerne. Deres stolthed er den 50 år gamle vingård, hvor der dyrkes Diano d’Alba. Le Cecche producerer ca. 20.000 flasker pr år, men de forventer at udvide antallet til 30.000, når de tager de nye druesorter Nebbiolo og Barbera i brug i produktionen. Ejerne byder gerne velkommen til at besøge vingården med et besøg i vinkælderene for at smage de gode vine. Langhe er en af Italiens primære vinregioner. Mange store vine er blevet produceret her og Diano d’Alba er et af de førende områder, hvor der produceres Dolcetto. Druerne Barbera og Nebbiolo giver en høst af fantastisk rige vine med en betydelig struktur. Vinferie / Gæsteværelser. Vingården byder også på overnatning i 3 gæsteværelser, som ligger i en separat bygning. At opleve stilheden og den fantastiske udsigt over Langhe skråningerne garanterer et yderst behageligt ophold. Ganske tæt på findes adskillige maleriske steder, hvor lokal gastronomi og gode vine kan nydes. Efter en times kørsel når man til Turin og til Ligurian kysten. Gå til hjemmesiden
  • Novelli
    Novelli Novelli er ejet af en af de største og mest indflydelsesrige familier i Umbrien. De har ca. 800 ha hvoraf 56 ha er dedikeret til vindyrkning og hovedsageligt i DOCG zone. De har en produktion på ca. 700.000 flasker. Et omfattende forskningsprojekt for at bevare og udbrede grundstammerne i Trebbiano Spoletino pre-phylloxera, samt undersøgelse af gæren i de autoktone vine, er gennemført på de røde Montefalco vine. Novelle består af team af internationale, unge, entusiastiske og dynamisk mennesker, der arbejder tæt sammen med top akademikere og fagfolk i vinbranchen. Det er f.eks.: Maurilio Chioccia, en verdensberømt vinmager, Cottarella discipel og Attilio Scienza, far til vin zonelove i Italien fra University of Milano. Og de samarbejder med universitetet i Perugia. Novelli har 3000 kvadratmeter areal, hvoraf 600 kvadratmeter dedikeret til vinsmagningsarrangementer og andre aktiviteter af den slags. Cantina Novellis moderne teknologi understøtter deres indsats for at producere en konsekvent, fremragende vin hvert år. Vinmarkerne i Montefalco og Spoleto er udstyret med en underjordisk sive vandingssystem, og et bassin, der anvendes til kunstvanding i tørre, varme sæsoner. Desuden har de installeret en vejrstation, som automatisk styrer en plan for fugtighed, temperatur og nedbør, for at regulere behovet for behandling eller vanding. På denne måde producerer de, de fineste druer det er muligt. Novelli har særlig omhu i håndtering af druerne. De er håndplukket og udvalgt én efter én, og derefter straks bearbejdet på vingården. Dette gør at Novelli bruger et meget lavt indhold af sulfitter. Gå til hjemmesiden
  • Pedres
    Pedres Mancini familiens tradition for vinfremstilling, startede i slutningen af 1800-tallet, og den yngsted af efterkommerne, Giovanni Mancini har ved sin vedholdenhed og fremsyn gjort Pedres, der ligger i Gallura, til et af de bedste vindyrkere i Italien. De naturlige faktorer, jordens sammensætning og det milde klima er usædvanligt gunstigt for dyrkning af vin. Cantina Pedres, der ligger i Olbia, påbegyndte sine aktiviteter i september 2002 med produktion af vin fremstillet udelukkende af druer udvalgt fra Gallura. Bag Cantina Pedres lækre vin er ubestridt deres filosofi om, at vinens kvalitet primært bestemmes i vinmarken, og Pedres omhyggelige styring, der hele tiden søger kvalitet, der sikrer forbrugerne vin fra en sikker og stabil leverandør. Pedres 40 ha vinmarker er beliggende i hjertet af Gallura, et område kendt for vindyrkningen (Monti og Calangianus), i en højde på over 300 m over havets overflade. Jorden er en granit og sand sammensætning, og fuldt udsat for solen, hvilket fører til lavt udbytte af høj kvalitet druer. Pedres har en produktionskapacitet på over en million flasker om året. De fremstiller Vermentino di Gallura DOCG, Cannonau di Sardegna DOC, Moscato di Sardegna DOC, Colli del Limbara IGT, spumante og mousserende vine, med både moderne produktionsmetoder og respekt for de traditionelle metoder, for at sikre produkter, der opfylder den mest opmærksomme og moderne forbrugers smag, og samtidig de høje forventninger hos kendere. Gå til hjemmesiden
  • Sant´Elena
    Sant´Elena Sant'Elena blev grundlagt af Klodic Familien sidst i forrige århundrede. Først i 1960 var hele ejendommen omdannet til vingård med beplantning af vinstokke på alle marker. I 1990 blev Sant'Elena overtaget af Dominoc Nocerino, der er førende importør af italienske vine i USA. Hans ambition er at fremhæve det ekstraordinære potentiale, dette område har og at frembringe vin med den karakteristik, der er kendetegnet for området. Friuli er kendt for rigtig god vin, og det må siges ganske tydeligt, at det er lykkedes for Sant'Elena. Sant'Elena har mere end 30 hektar plantet med vin. Da vingården er dedikeret til at lave vin af høj kvalitet, grønthøster de en stor del af druerne, så der kun er kun ca. 1 kg. pr. plante tilbage. Det betyder derfpr. at de totalt kun producerer 150.000 flasker, fordelt på deres forskellige varianter. Sant'Elena er af den overbevisning, at for at lave fantastisk vin, er det nødvendigt, at mennesket lever i gensidig respekt med naturen. Passionen kan smages i deres vine. Gå til hjemmesiden Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere Besøger du Friuli - og måske også Sant'Elena, kan vi anbefale et herligt lille Bed & Breakfast sted – La Casa Di Alice. Stedet er et af de første gårde i Cornòns, grundlagt i de første år af sidste århundrede af brødrene Antonio og Domenico Bandolin. Stedet ejes stadig af familien og er for nyligt blevet til et Bed and Breakfast, hvor den oprindelige stil er nænsomt renoveret til de skønneste værelser. I hallen under værelserne er der en udstilling af de originale landbrugsværktø-jer og forskelligt andet, der blev brugt af familien i tidligere tider. Morgenmaden indtages typisk i det fælles køkken, men hvis man ønsker det, kan man godt få sit eget bord til rådighed i et andet rum. Vi kan dog kun anbefale at være en del af atmosfæren i det fælles køkken. Det er fantastisk! Her er både hjertevarme, nærvær, god mad og god betjening. Man kan komme alene eller med børn, venner og familie, og uanset hvordan, vil man føle sig velkommen. Det eneste minus er - Det er populært - så book i god tid!!!! La Casa di Alice - Gå til hjemmesiden
  • San Lorenzo
    San Lorenzo Vingården er beliggende knap 20 km væk fra Gran Sasso, (som er det højeste bjerg i det Appenninske Bjergmassiv – ca 3.000 m over vandets overflade), hvor den potente bjergkam tårner sig majestætisk op - og giver en fantastisk baggrund til vinmarkerne. Oldefar Giuseppe, der startede sin formue ved at minere kul i Pennsylvania, besluttede sig i 1890 for at starte en vingård ved at plante vinstokke på de smukke bjergekamme i Teramo provincen. Vingården er oprindeligt bygget over på et tidligere middelalderligt fort, rejst af Marquises De Sterlich i 1501, og derfor er dette sted så specielt for de nuværende vinmagere Gianluca og Fabrizio. I dag er San Lorenzo med sine 150 hektar den største vingård i Teramo provincen. Det er ikke mere end 12 måneder siden brødrene fandt ud af, at deres gamle stald med stor fordel kunne benyttes som den mest perfekte plads til modning af deres vine. Derudover er det skønne stuehus omhyggeligt restaureret, og små veje forbinder området med cypresser. Gå til hjemmesiden
  • Valdipiatta
    Valdipiatta Gå til hjemmesiden Giulio Caporali, Valdipiattas ejer og grundlægger, købte ejendommen sidst I 80'erne for at forfølge sin drøm om at lave fantastisk vin. Ved hårdt innovativt arbejde og en grundlæggende respekt for jorden, er det lykkedes Giulio at få Valdipiatta til at blive en af top producenterne af Vino Nobile di Montepulciano. I 2002 gik hans datter Miriam i sin faders fodspor og overtog vinproduktionen. Miriam, der har arbejdet tæt sammen med sin far fra 1997 til 2002, dedikerer nu sit arbejde til familievingården. Hun deler sin fars passion for jordens muligheder i Montepulciano og de gamle vinmagertraditioner. Med sin uddannelse fra Universitetet i Rom og studier mange steder, bl.a. i Bordeaux, viderefører hun nu Valdipiattas aktiviteter med fremstilling af vin af fremragende kvalitet, markedsføring og salg. Montepulciano, hvor Vino Nobile di Montepulciano bliver fremstillet, ligger 605 meter over havets overflade og det totale areal for kommunen udgør 165 kvadratkilometer. Jorden er mest ler, sand og en ret løs sandholdig ler med små lommer af småsten. Det jordområde der specifikt er velegnet til at dyrke druer ligger i mellem 250 og 600 meters højde. De fleste vinmarker er østvendte. Alle vine fra Valdipiatta er lavet af egne dyrkede druer, der kommer fra de omkringliggende vinmarker, der strækker sig over ca. 30 hektar. På 80% af vinmarkerne dyrkes Sangiovese der er en traditionel drue i Toscana og som i Montepulciano har det lokale navn ”Prugnolo Gentile”. Canaiolo Nero og Mammolo fuldfører rækken af typiske druer for dette område, hvorimod Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir er de druer der kendetegner typisk geografisk placerede vinstokke, der dyrkes side om side med de traditionelle produktioner af Vino Nobile di Montepulciano, Rosso di Montepulciano og Chianti. Valdipiattas vinkælder svarer fuldstændig til Valdipiattas filosofi om at skabe de bedste betingelser for vinen. Traditionen med at lagre Vino Nobile i store tønder af Slovensk træ, følges op af brugen af de fineste franske egefade. Den endelige lagring i flasker finder naturligvis sted i temperaturstyrede rum med den rette fugtighed og vinen bliver først frigivet når den er klar. Produktionen forfines år efter år af Valdipiatta og giver til stadighed en fantastisk vin. Prøv det – det er en nydelse.
  • Virna
    Virna Vingården Virna ligger i Barolo, den berømte vinby i centrum af Langhe, og det mest prestigefyldte vinområde i Piemonte. Vingården ejes af familien Borgogno, og har været i gang i generationer. Familen både bor og arbejder på ejendommen i Barolo. I dag strækker "Virna"’s ejendom sig over et areal på omkring 12 hektar, hvor familien Borgogno producerer vine fra druer, dyrket på egne vinmarker. Druerne kommer fra de berømte vinmarker Cannubi Boschis, Preda Sarmassa, Merli, San Giovanni og Costa Delle Rose. Virna producerer Dolcetto, Barbera, Nebbiolo (Barolo) fra de bedste vinområder I Piemonte. På vingården er der også mulighed for vinferie. Gå til hjemmesiden
  • Tre Secoli, (Matteo...
    Hele Tre Secoli vingårdens store område på 1.200 hektarer bliver brugt til at dyrke vin på. Området ligger tæt på de høje bjerge mellem Upper Monferrato Belbo og Bormida floden. Klimaet er tempereret og influeret af Middelhavet – som bare ligger 40 km væk i fugleflugts linie. Regnen kommer og går og temperaturen skifter på en behagelig måde, så denne klimavariation er fantastisk og ideel for vindyrkning. Tre Secolis vinstokke er plantet udelukkende på bjergskråninger eller skrånende sider. På grund af bjergskråningerne er jorden veldrænet. Derudover er Tre Secolis marker en del af det fantastiske vinkulturelle landskab i Piedmonte. 90 % af Tre Secoli vinene er DOC og DOCG vine. Vingården beretter, at ikke alene borger dette for kvaliteten af deres vine, men det viser også det store engagement og investering i hele tiden at fremme kvaliteten på vingården – bla. ved en omhyggelig udvælgelse af de bedste druer samtidig med, at de benytter sig af den bedste og mest moderne teknik i den hensigt at kreere tidløse vine, samtidig med den traditionelle indgangsvinkel. www.tresecoli.com
pr. side
Viser 1 - 12 af 81
Viser 1 - 12 af 81