Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Angoris

angoris.jpg

Helt tilbage i 1890 plantede Gianfranco Barbones oldefar de første vine i Casa Bianca. Han var visionær og klog
i sit valg af beliggenhed og var i stand til at gennemskue det store potentiale på netop dette sted. Vingården er beliggende knap 20 km væk fra Gran Sasso (som er det højeste bjerg i det Appenninske Bjergmassiv – ca 3.000 m over vandets overflade), hvor den potente bjergkam tårner sig majestætisk op - og giver en fantastisk baggrund til vinmarkerne.

 Vingården befinder sig også 20 km fra havet, og det er derfor det helt ideelle sted, da havet og bjerget sørger for de nødvendige variationer i temperaturen, samtidig med at den milde brise giver en favorabel luftcirkulation, som gør, at druerne udvikler sig og vokser sundt og godt. Endda jorden udviser enestående karakteristika af en tekstur, bestående af ler-limsten som interagerer sammen med kildevandet, der ustandseligt flyder under jorden.

 Fabrizio Galasso fortæller, at han ofte sad på skødet af hans bedstefar, som afslørede hans sandhed; det er ikke blod, men vin som flyder i årene – rødt og stærkt.

 Gianluca Galasso fortæller, at det ikke bare er held, der har gjort ham til en god vinmager ved blot at følge tidens trend, næh han har lært faget af familiens erfaringer - ved at lytte til bedstefars historier, ved at se bedstefarens glæde over hele ansigtet når høsten var god, angsten ved en uventet haglstorm, være lige forbavset hvert år, når der udenfor sæsonen pludselig lagde sig et hvidt, stille tæppe af sne over vinmarkerne, glæden over sommerens komme med den varme sol, som hurtigt modnede den delikate frugt og forventningens glæde, når det magiske øjeblik nærmede sig, når høsten transformerede sig fra et langt års hårdt arbejde i markerne til vores skønne produkter.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  179,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...

  179,00 kr. v/12 stk
  259,00 kr. v/1 stk
  Læg i kurv
  Kontakt os
Viser 1 - 1 af 1 resultat