Canada

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Canada

Her kan du læse om de fantastiske vingårde vi samrabejder med i Canada.

Vi samarbejder og handler lige nu vine fra Vingårdene Pilleteri Estate, som er en lille vingård placeret i Niagara-on-the-Lake i Ontario.

Læs mere om vingården nedenfor Vingården Diamond Estate producere deres lækre vine på Lakeview Wine Co. Vingården Vineland Estate er beliggende i Niagara Escarpment, er foruden en vingård også en restaurant.
Underkategorier

  • Vineland Estate
    Vineland Estates Winery er beliggende i Niagara Escarpment og er udover et Winery også en restaurant. Niagara Escarpment er et område med fantastiske historiske bygninger, som er smukt restaureret.   Vineland Estates restaurant og winery har til huse i en gammel historisk stenbygning. Fra restauranten er en vidunderlig udsigt ud over vinmarkerne. I over 30 år har Vineland Estates leveret udsøgt vin og kulinariske oplevelser i Niagara. <p style=“font-weight: bold !important;”>Malbec</p>
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat