Italien

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Italien

Vindistrikter i Italien, her finder du et stort udvalg af lækre hvidvine fra forskellige vingårde i Italien. 

Barberani

Du finder blandt andet hvidvin fra vingården Barberani som har et samlet areal på 75 hektar, hvoraf 50 hektar er vinmarker og olivenlunde. Nye vinmarker er ved at blive beplantet ud fra deres viden, erfaring og innovative metoder. Jorden er ler-kalksten jord, beliggenheden på en bjergtop, mikroklimaet positivt påvirket af søen nedenfor, der fungerer forebyggende for pludselige ændringer i temperatur. Alt dette samt deres konstante eksperimenteren og agronomiske viden, giver en produktion af druer af fremragende kvalitet, der igen er grundlaget for at lave fremragende vine. Vinene stammer udelukkende fra druer, de selv dyrker.

Novelli

Novelli er ejet af en af de største og mest indflydelsesrige familier i Umbrien. De har ca. 800 ha hvoraf 56 ha er dedikeret til vindyrkning og hovedsageligt i DOCG zone. De har en produktion på ca. 700.000 flasker.<

Frecciarossa

Frecciarossa ligger over den lille by Casteggio, i bjergene i Oltrepò Pavese, på samme breddegrad som Piemonte, Bourgogne og Bordeaux. Ligesom de andre berømte regioner, har Oltrepò Pavese været et vindyrkningsområde siden det antikke Rom. Dens særlige kombination af jorden (ler og kalk), den ældgamle tradition for vinfremstilling og det lokale klima, er grundlaget for Frecciarossas unikke terroir.

Dotto Lidio

Dotto Lidio er en lille familiedrevet vingård, hvor alle går op i produktion af kvalitetsvine med engagement og passion. Det er dejlige mennesker, og man bliver altid varmt og venligt modtaget. Vinen er det vigtigste - og den er god!

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat