Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Il Roverone

vingaard_il-roverone.jpg

Vingården Il Roverone ligger midt i det historiske område af Valpolicella Classica og præcist i bjergene omkring byen San Pietro i Cariano og Sant'Ambrogio de Valpolicella.

Vinkælderen er en meget gammel bygning, der blev renoveret i det sekstende århundrede af familien Fornaser.

Fornaser laver kun vine af de bedste druer, der er omhyggeligt udvalgt. Han bruger de historiske vindruer til sine Valpolicella Classico, som f.eks. Corvina Veronese, Rondinella, Molinara, Dindarella, Negrara, Croatina, Oseleta, Rossignola og Pelara.

Denne Amarone producent hører til blandt de absolut bedste. Med blot 6 ha vinmarker har vi fat i en af de mindste, hvad mængder angår.

Han adskiller sig også markant fra øvrige producenter gennem produktionsmetoder og principper. Bl.a. lader Fornaser druerne tørre indtil udgangen af april i det efterfølgende år, før druerne presses. Normalt sker dette lige efter jul hos øvrige producenter. Resultatet af dette er naturligvis en yderligere koncentration af sukker og ekstrakt på bekostning af mængden. Den efterfølgende lagring på fade sker også helt efter egne principper, som tilsvarende adskiller sig fra normal praksis.

En utrolig ambitiøs producent af Amarone i sværvægtsklassen, dvs. med megen fylde og kompleksitet.


Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7