Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

New Zealand

Vindistrikter i New Zealand, du finder lækre hvidvine fra vindgårde i New Zealand

Amisfield

Amisfield vingården ligger lige ved foden af Pisa Bjergene i den centrale del af Otago på New Zealand. Amisfield Wine Company, der blev etableret i 1988, specialiserer sig i at producere de aromatiske hvidvine, baseret på Pinot Noir druen. Vingården dyrker over 80 hektarer vin af de i alt 200 hektarer, der hører under vingår-den. Størstedelen af disse vinstokke er over 10 år gamle og det er den største vingård i hele det Centrale Otago.

Whitehaven Wine Company

Vingården blev etableret i 1994 af Greg og Sue White og på snedigste vis lokkede de den fantastiske vinmager Simon Waghorn til firmaet for at give den spirende vingård sin kant.

Greg og Sues erhvervsmæssige karrierer havde altid drejet sig om finans og mar-kedsføring, så det var en gigantisk livsstilsændring, de foretog ved at flytte til Marl-borough. Simons motivation og drivkraft var drevet af at kunne fremstille den bed-ste vin uden at gå på kompromis.

Da Sam Smail – også en kendt vinmager – overtog ledelsen af Whitehaven’s talent-fulde produktionshold, fastholdt han de kompromisløse forpligtelser – dette familie-drevne firmas adelsmærke! Sam Smail, som nu har været hos Whitehaven i over 10 år kombinerer sin viden-skabelige præcision med sin kunstneriske kreative fornemmelse, og derfor kan Whitehaven præsentere en række vine, som har stor intensitet og konsistens med en fantastisk kvalitet.

Da Whitehaven er beliggende i Marlborough’s ”Gyldne område”, bliver Whitehaven’s ry for at fabrikere vine af stor kvalitet og intensitet bekræftet af, at der benyttes vine fra over 30 omhyggeligt udvalgte og afprøvede vinmarker, som er beliggende udover denne specielle region, hvilket betyder, at Whitehaven’s vine har den auten-tiske Marlborough duft og smag.

Hele serien af vine inkluderer Sauvignon Blanc, Chardonnay, Gewürztraminer, Pinot Gris, Riesling, Pinot Noir og Rosé. Whitehaven bryster sig af at have en enkelt vision – konstant at kreere fantastiske karakterfulde og skønne vine af den fineste frugt – så vingården virkelig reflekterer både naturen og ånden af Marlborough.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5