Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Argentina

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Vingårde Argentina

Underkategorier

  • Revancha
    Revancha Roberto de la Mota, der er søn af den legandariske pioner indenfor moderne vinfremstilling i Argentina - Raul de la Mota, er født på en vingård og har arbejdet hele sit liv med vin. Hans nyeste projekt blev anlagt i 2009, hvor Roberto sammen med sin 19-årige søn Rodrigo startede med én vin, og nu består produktionen af tre skønne vine. Sønnen er en ivrig studerende ønolog og arbejder på at blive tredje generation i firmaet. Druerne er for det meste fra udvalgte vinmarker i UCO-dalen i Mendoza. Markerne ligger i stor højde og har et frisk klima, og far og søn anvender blandinger sammen med Cabernet Franc, der giver vinen krydrede og friske noter. MENDEL WINES - REVANCHA Terrada 1863 5507 Lujan de Cuyo, Mendoza, Argentina Telefono: +54 261 5241621 Fax: +54 261 5241622 info@revanchavinos.com Gå til hjemmesiden her