Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 88 % Cabernet Franc og 12 %...
Vingården Virna ligger i Barolo, den berømte vinby i centrum af Langhe, og det mest prestigefyldte vinområde i Piemonte. Vingården ejes af familien Borgogno, og har været i gang i generationer.
Familen både bor og arbejder på ejendommen i Barolo.
I dag strækker "Virna"’s ejendom sig over et areal på omkring 12 hektar, hvor familien Borgogno producerer vine fra druer, dyrket på egne vinmarker.
Druerne kommer fra de berømte vinmarker Cannubi Boschis, Preda Sarmassa, Merli, San Giovanni og Costa Delle Rose.
Virna producerer Dolcetto, Barbera, Nebbiolo (Barolo) fra de bedste vinområder I Piemonte.
Gå til hjemmesiden
På vingården er der også mulighed for vinferie, læs mere om mulighederne her.
En Barolo – klassisk Nebbiolo med lang lang eftersmag Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.100 flaskerLagring: 18 måneder på eg og 6 måneder på flaskeRating: James Suckling: 94 point, Robert Parker: 94 point, Gambero Rosso: 2 glasEr velegnet til: Krydret kød, topklasse rødt kød og...
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % BarberaAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10-12 årProduktion: 6.700 flaskerLagring: 6 måneder på store fade og 6 måneder på flaskeRating: NejVelegnet til: Rødt kød og gryderetter
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,7 %Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 2.297 flaskerLagring: 3 år på slovensk egefade og 2 år på flaskeRating: NejVelegnet til: Krydret rødt kød, grillretter og modne oste
Vingård: VirnaOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100 % NebbioloAlkohol: 14,8 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.419 flaskerLagring: 18 måneder på fransk eg og 6 måneder på flaskeRating: NejVelegnet til: Rødt kød og tapas
Vingård: Virna Område: Piemonte, Italien Druer: 100 % Nebbiolo Alkohol: 14,6 % Gemmepotentiale: 30 år Produktion: 6.100 flaskerLagring: 18-24 måneder på slovensk eg og 6 måneder på flaskeRating: Nej Velegnet til: Fint, rødt kød og lam