Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Brunello

Smagen afspejler prisen – Brunello er ganske enkelt en unik vin

Brunello-rødvinene kommer fra Toscana, hvor de produceres i byen Montalcino, og har du først smagt et glas af denne fantastiske rødvin, er du ikke i tvivl om, hvorfor de ligger i de højere prisklasser.

En af de allerbedste rødvine fra Brunello er Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli, som vi, udover Brunello di Montalcino, forhandler her hos AK Vine.

En Brunello er altid produceret 100 procent på den unikke Sangiovese Grosso-drue, som giver den en helt speciel farve og duft, samt masser af elegance.

Brunello til mange formål

Brunello di Montalcino Riserva Gli Angeli er en kraftig vin med en intens smag, som dog stadig rummer det bløde og elegante.

Den traditionelle Brunello di Montalcino er kendetegnet ved stor elegance, en unik let lys rustfarve samt en helt speciel duft af Sangiovese.

Det gør vinene velegnet til mange formål, og de passer eksempelvis fantastisk til et måltid med rødt kød. Vil du bare gerne dele en fantastisk rødvin med din kone, ven eller kollega, så er en Brunello også et udsøgt valg.

Anerkendt vingård

Vore Brunelloer er importeret fra vingården Lagerla, der er anerkendt som en af Montalcinos bedste vingårde.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  899,00 kr. v/12 stk
  999,00 kr. v/1 stk

  Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese Grosso - BrunelloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu. Kan gemmes i minimum 20 årProduktion: 8.560 flaskerLagring: 3-4 år på  egetræsfade, herefter mindst 12 måneder på flaskeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Den kan nydes som den er og til rødt kød og...

  899,00 kr. v/12 stk
  999,00 kr. v/1 stk
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat