Vingård: RUI Robodero MadeiraOmråde: Douro, PortugalDruer: 40 % Touriga...
Vingård: RUI MadeiraOmråde: Douro Superior, PortugalDruer: 35 %Alvarino,...
Underkategorier
Vingård: AbrigoOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% ChardonnayAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 30 årProduktion: 3.200 flaskerLagring: 2-3 måneder i barriquesRating: NejEr velegnet til: Ost, hvid fisk, kylling, pasta og asiatisk mad
Vingård: Langmeil WineryOmråde: Barossa, AustralienDruer: 100% RieslingAlkohol: 11,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Fisk, ost, pasta, seafood og thai mad
Vingård: Daniel Séguinot et Filles / Jean Francois BouchardOmråde: Maligny, Bourgogne, Frankrig Druer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13 % Gemmepotentiale: 12 - 20 år Lagring: 6 mdr. fad, 6 mdr. stål, 6 mdr. på flaske.Produktion: 5.780 Flasker Rating: nejVelegnet til: Fisk (røget fisk), skaldyr og hvidt kød
Vingård: Jean-Pierre BerthenetOmråde: Montagny / Bourgogne, FrankrigDruer: 100 % ChardonnayAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 5-8 årLagring : 11 måneder på egefadeProduktion: 5.780 FlaskerRating: NejVelegnet til: Fisk, skaldyr, gedeost og hvidt kød
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol 12,5 %Gemmepotentiale: 2 - 3 årProduktion: 6.000 FlaskerLagring: Modnes med drueskaller i 100 dage i ståltankeRating: NejEr velegnet til: Fede og kraftige oste og asiatisk mad
Vingård: WhitehavenOmråde: Marlborough, New ZealandDruer: 100% Sauvignon BlancAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 5 årProduktion: 5.000 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Fine hvide fisk samt kylling og skaldyr