Klassiske Hvidvine

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Underkategorier

  • - Sauvignon blanc
    Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc fra Italien og New Zealand AK Vine tilbyder førsteklasses vin i kategorien Sauvignon Blanc fra Italien og New Zealand. New Zealand er den anden største vinproducent af Sauvignon Blanc, som er en af de to største og mest klassiske druer fra New Zealand. Vinen har været igennem en længere gæringsproces, hvormed den opnår sin fortryllende smag, skønne duft og flotte farve. Den italienske Sauvignon Blanc kommer fra Friuli – Italiens absolut bedste hvidvinsområde. Denne vin er en uovertruffen hvidvin, som er halvtør til tør med en fantastisk duft. Sauvignon Blanc passer perfekt til krydrede retter eller som apéritif. Her på siden kan du vælge mellem mange forskellige smagfulde hvidvine på Sauvignon Blanc.
  • - Riesling
    Riesling Riesling fra Alsace og New Zealand Hos AK Vine finder du den klassiske og velsmagende hvidvin Riesling. Vi fører Riesling fra både Alsace og New Zealand. Alsace er Rieslingens moderland, og du vil opleve, at Riesling af den højeste kvalitet har et strejf af petroleumsduft, hvilket af vinelskere betragtes som et det ypperste. Riesling fra New Zealand adskiller sig en smule fra den Alsaciske ved at være mere sød og tør, men kendetegnene for dem begge er den samme høje kvalitet. Riesling smager intet mindre end fantastisk til den rigtige type ret. Ikke mindst til fisk og ost. Se og læs mere om vores udvalg af Riesling-vine her på siden.
  • - Chardonnay
    Chardonnay Chardonnay fra Bourgogne og New Zealand Chardonnay – en af de mest elskede og klassiske hvidvine. Hos AK Vine har vi et rigt udvalg af Chardonnay-vine. Bourgogne Chardonnay er en frisk og stringent hvidvin, som varierer fra halvtør til tør. Denne vin har en duft og smag af eksotiske frugter. Chardonnay fra New Zealand adskiller sig ved at være en smule mere fed og med en mere gylden farve. Smagen og duften er præget af modne frugter såsom pære og melon. Hos AK Vines vinhandel på nettet har du mulighed for at se samt læse mere om udvalget af Chardonnay-vinene. Vi har noget for enhver smag og type.
  • Chablis
Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7