Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Barolo / Barbaresco

Barolo og Barbaresco er rendyrket kvalitet på flaske

Alle med en forkærlighed for italiensk vin kender uden tvivl Piemonte som et område, hvor adskillige lækre rødvine hvert år bliver produceret.

Vinområdet syd for Torino er især kendt for Nebbiolo-druen, der blandt andet bruges til produktion af de fantastiske rødvine Barolo og Barbaresco.

Stort udvalg af Barolo og Barbaresco

AK Vine tilbyder et bredt udvalg af Barolo og Barbaresco, så du både prismæssigt og smagsmæssigt kan finde præcis den rødvin, du ønsker.

I Piemonte produceres også mange andre lækre rødvine, eksempelvis Barbera og Dolcetto, hvor de fleste kommer fra trøffelbyen Alba. Barbera producers også i eksempelvis byen Asti, men de fineste Barbera-vine kommer fra Alba, hvor Asti i stedet er kendt for deres mousserende vin Moscato d'Asti.

Du kan læse mere om de forskellige Barolo- og Barbaresco-vine samt alle øvrige vine fra Piemonte ved at klikke på hver enkelt vin.

Viser 1 - 9 af 9
Viser 1 - 9 af 9