Spanien

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Spanien

Vindistrikter i Spanien, her kan du købe lækre vine fra Spanske vindgårde

Genium Celler

I 2002,besluttede seks familier - med hver sin lange tradition indenfor vin-dyrkning i området Poboleda (Priorat) - at slå sig sammen for fælles at udvik-le en kvalitetsvin med druer fra deres egne marker. Alt dette i samarbejde og under supervision af økologen Roser Amorós. Vinkælderen ligger i centrum af den by, der blev grundlagt af Cartusians munke af Scala Dei.

Verderubi

De vinstokke, der producerer Dominio de Verderrubi nyder godt af jorden, der er helt perfekt til hvidvinsproduktionen, og specielt til Verdejo druens mange varieteter. Under det hurtigt drænende muldlag ligger et 50 cm dybt mudderlag, der virker som en fugtighedsbase for vinstokkenes rødder, der dermed bibeholder syrligheden under de sidste modningsfaser, mens de samtidig opbygger de aromatiske forstadier i druerne.

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2