Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Château de la Gardine

Det siges, at for at producere stor Chateauneuf du Pape, skal vinmarken være dybt rodfæstet i jord, der er dækket af småsten og ved flodbred..

Det er præcist Château de la Gardine, liggende på en stenet hylde mod Rhone floden. Fra slottets terrasse kan du beundre Provence Alpille kæden, Luberon bjergene og endnu tættere, Avignon.

Brunel familien, der har dyrket vin siden 1670, købte la Gardin, og familien har forbedret og renoveret frem til det smukke resultat, det er i dag. Og de fortsætter stadig.

Jorden af Châteauneuf-du-Pape er så berømt, at det ikke er nødvendigt at beskrive den. Se på billedet, og du ser den stenede grund - nærmest fotoristisk.

Mange fantastiske vine kommer fra denne jordbund.

Château de la Gardine og saint-Roch ejes af den samme familie, men hvert sted har bevaret netop deres specielle karakteristik til deres vine.

Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5