Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Springfield Estate

Lige midt i - og omkranset af bjerge – ligger Robertson Dalen i den vestlige del af Sydafrika.

Vingården Springfield Estate ejes af familien igennem 9 generationer, som stammer fra de oprindelige Huguenotter, der kom til Sydafrika fra Loire dalen i 1688 – medbringende bundter af vinstokke under armene.

Den klipperige jord på Springfield Estate drives af det nuværende bror og søster-hold Abrie og Jeanette Bruwer, der er 4. generation. De beskæftiger sig med det, som de er bedst til – nemlig at dyrke vin, og de er ikke bange for at tage de nødvendige risici i forbindelse med både gammel og moderne teknologi i vinfremstillingen for at få den bedste kvalitet frem. De får hjælp af et trofast hold af arbejdere, der har stået last og brast med de to søskende i efterhånden mange årtier.

Abie Bruwer holder et vågent øje og tager sig af dyrkning og fremstilling af vinene, og hans søster Jeanette tager sig af den praktiske koordination og markedsføring, både lokalt men også internationalt.

Vinene produceres ud fra veganske principper.

Deres motto er: Fremstillet med Ære!

Hjemmeside: www.springfieldestate.com

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5