Vingård: Château d’Arche/René VedrenneOmråde: SauterneDruer: 70 %...
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 %...
Vingård: Claymore WinesOmråde: Clare Valley, AustralienDruer: 100% shirazAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 2.000 FlaskerRating: 94 point James HallidayEr velegnet til: Rødt kød, kraftige retter og oste
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 43 % Merlot, 39 % Cabernet Franc, 16 % Cabernet Sauvignon og 2 % Petit VerdotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Den modner indenfor de næste 10 år og holder 10 år mereProduktion: 9.000 flaskerLagring: Modnet 2 år i barriques og 4 år på flaskeRating: NejEr velegnet til: Rødt kød
Kult-vin! Få flasker tilbage, så du skal være hurtig!!Vingård: Werning WinesOmråde: Kalvehave, DanmarkDruer: 100% RondoAlkohol: 18 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 360 flaskerLagring: 12 måneder på fransk egRating: Ja, Dansk Vinskue 2019: BronzemedaljeVelegnet til: Ost, især blå oste, cremede desserter som tiramisu
Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.700 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 94 point; Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 15 - 20 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: Rustfrie ståltankeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Velkomst – ost, laks og tapas
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 25.000 flaskerRating: Ja, San Francisco International Wine Competition 2015 Double Gold. Vino Slow fra Slow Wine 2016. Bronze...
En rødvin med intens rød farve og rubinrøde nuancer Vingård: San Lorenzo Område: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14 % Gemmepotentiale: 15 -18 år Produktion: 4.000 Flasker Lagring: 8 mdr. på nye fade, 6 mdr. på anden års fade og 6 mdr. på stålRating: Decanter: Bronze - James Suckling: 93 Point - Mundus vini: GuldAllergener:...
Vingård: Il RoveroneOmråde: Veneto, ItalienDruer: 100% CorvinaAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den er drikkeklar nu og kan gemmes i 12-15 år.Produktion: 2.200 ½ flasker (0,5 l)Rating: NejEr velegnet til: Kvinder, petit fours og risalamande.
Vingård: Chateau Les Barraillots / René VedrenneOmråde: Margaux, Bordeaux, FrankrigDruer: 50 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25-40 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 14 måneder i fadeRating: NejAllergener: Sulfitter og æggehviderEr velegnet til: Lækket, velsmagende og ikke for...
Vingård: Diamond Estates – Lakeview Cellars Område: Ontario, Canada Druer: 100 % Vidal Alkohol: 11,5 % Gemmepotentiale: 10 – 15 år Produktion: 60.000 Flasker Lagring: 8 måneder i stålfad Rating: NejVelegnet til: Lette desserter såsom frisk frugt og oste. Prøv også abrikoser, toppet med flødeskum