Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 %...
Vingård: Santa VenereOmråde: Calabria, ItalienDruer: 100 % GrecoAlkohol:...
Vingård: Claymore WinesOmråde: Clare Valley, AustralienDruer: 100% shirazAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 8 årProduktion: 2.000 FlaskerRating: 94 point James HallidayEr velegnet til: Rødt kød, kraftige retter og oste
Vingård:Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 60% Merlot, 20% Barbera, 20% NebbioloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 4.200 FlaskerLagring: I temperaturkontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: 2 glas i Gambero RossoAllergener: SulfitterVelegnet til: Lam og andre kødretter, eller bare...
Vingård: Springfield EstateOmråde: Robertson, SydafrikaDruer: 43 % Merlot, 39 % Cabernet Franc, 16 % Cabernet Sauvignon og 2 % Petit VerdotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Den modner indenfor de næste 10 år og holder 10 år mereProduktion: 9.000 flaskerLagring: Modnet 2 år i barriques og 4 år på flaskeRating: NejEr velegnet til: Rødt kød
Kult-vin! Få flasker tilbage, så du skal være hurtig!!Vingård: Werning WinesOmråde: Kalvehave, DanmarkDruer: 100% RondoAlkohol: 18 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 360 flaskerLagring: 12 måneder på fransk egRating: Ja, Dansk Vinskue 2019: BronzemedaljeVelegnet til: Ost, især blå oste, cremede desserter som tiramisu
Vingård: Angoris Område: Friuli, Isonzo Druer: 40% Friulano, 30% Malvasia og 30% Sauvignon BlancAlkohol: 13,50%Gemmepotentiale: 10 år Lagring: Efter kold maceration, finder fermentation sted under kontrolleret temperatur i 14 dage. Herefter modning 12 måneder i gæringsprocessen og 12 måneder på flaskeProduktion: 3.000 flaskerRating: 3 Bicchierri, Gambero...
Vingård: Torre GuelfaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100% Sangiovese GrossoAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 10 årProduktion: 10.000 flaskerRating:Allergener: SulfitterVelegnet til: Kraftigt kød, stegt og grillet
Vingård: Le CeccheOmråde: Piemonte, ItalienDruer: 100% MerlotAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 450 literLagring: I kontrollerede ståltanke, derefter 12 måneder i fransk eg barriques, hvoraf 20 % er nyeRating: NejAllergener: SulfitterVelegnet til: Rødt kød, eller bare til at nyde, som den er i sofaen
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.700 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 94 point; Tim AtkinAllergener: SulfitterVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 % Sauvignon BlancAlkohol: 12,5 %Gemmepotentiale: 15 - 20 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: Rustfrie ståltankeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Velkomst – ost, laks og tapas
En hvidvin med intens frugtrig duft og lang eftersmagVingård: San LorenzoOmråde: Montepulciano d’Abruzzo, ItalienDruer: 100 % Chardonnay – Colline PescaresiAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 7 - 8 årProduktion: 10.000 FlaskerLagring:Rating: Chardonnay du Monde: SølvAllergener: SulfitterVelegnet til: Primært krydret fisk – og efter et stykke tid vil den være...
Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montepulciano, ItalienDruer: 85 % Sangiovese (Prugnolo gentile), 15 % Canaiolo NeroAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 20-25 årProduktion: 25.000 flaskerRating: Ja, San Francisco International Wine Competition 2015 Double Gold. Vino Slow fra Slow Wine 2016. Bronze...
En rødvin med intens rød farve og rubinrøde nuancer Vingård: San Lorenzo Område: Abruzzo, ItalienDruer: 100 % MontepulcianoAlkohol: 14 % Gemmepotentiale: 15 -18 år Produktion: 4.000 Flasker Lagring: 8 mdr. på nye fade, 6 mdr. på anden års fade og 6 mdr. på stålRating: Decanter: Bronze - James Suckling: 93 Point - Mundus vini: GuldAllergener:...