Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.000 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 92 velfortjente point hos James SucklingVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: EgomeiOmråde: Navarra, SpanienDruer: 100% TempranilloAlkohol: 13,5%Gemmepotentiale: 10 årProduktion: ca 14.000 flaskerLagring: 12 måneder i fransk og amerikansk egRating: nejVelegnet til: Fremragende til tapas og asiatisk inspireret mad
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 14.000 flaskerLagring: 7 mdr. i cementtanke, 12 mdr. på fransk eg og yderligere 12 mdr. på cement.Rating: Velegnet til: vildt, asiatisk og lam
Vingård: EgomeiOmråde: Rioja, SpanienDruer: 75% Tempranillo og 25% GracianoAlkohol: 15,5 %Gemmepotentiale: 25 årProduktion: 3.000 flaskerLagring: 3 år på fransk barrique og 2 år på flaskeRating: Ingen ratingVelegnet til: Kraftigt kød og gryderetter.
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2020Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: ja, 92 point, Tim AtkinVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 11.000 flaskerLagring: Lagret og fermenteret i cement tank og herefter 17 måneder på fransk egRating: Ja, 93 point, Tim AtkinVelegnet til: Rød kød