Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 98 % Merlot og 2 % Cabernet...
Vingård: René VedrenneOmråde: BordeauxDruer: 88 % Cabernet Franc og 12 %...
Underkategorier
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
En unik rødvin fra Montlaur i Frankrig - Carignan, Cinsault og Syrah udgør en usædvanlig god blanding. Vingård: Terre de L'AmandyéreOmråde: Corbieres, Montlaur, FrankrigDruer: Carignan - Cinsault og SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 5.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Vildt og svampe
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 15 -20 årProduktion: 6.100 FlaskerLagring: Lagringen foregår i en enkelt 400 liter barrique tønde og fermenterer i 70 dage indtil kort før jul og derefter i en brugt 400 liter tønde. Vinen lagres i yderligere 7 måneder. Rating: NejEr velegnet til: Kraftige...
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: MinervoisDruer: Syrah og Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.050 flaskerRating: 91 point: Robert Parker og 16,5/20 point: Jancis RobinsonEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.000 flaskerRating: NejEr velegnet til: Rødt kød og bøfstuvning
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10-15 årProduktion: 4.100 flaskerLagring: 8 måneder i egetræs karRating: NejEr velegnet til: Steak og BBQ
Vingård: Château Saint RochOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 33 % Grenache, 33 % Mouvedre, 33 % SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu men kan gemmes i 7-8 årProduktion: 4.000 flaskerLagring: Franske egetræsfade af forskellig alderRating: Robert Parker 92/100 pointVelegnet til: Tapas, ravioli, bøf og ost
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 10 % Cabernet Franc, 10 % Cabernet SauvignonAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 21.000 flaskerLagring: Druer håndplukkes i små kasser og lagres i optil 60 % i nye egetræsfadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 100 % MerlotAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 12.000 flaskerLagring: 6 mdr. på nye fade og 6 mdr. på flaskeRating:Allergener: SulfitterEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Chateau Les Barraillots / René VedrenneOmråde: Margaux, Bordeaux, FrankrigDruer: 50 % Cabernet Sauvignon, 40 % Merlot, 5 % Cabernet Franc, 2 % Petit VerdotAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 25-40 årProduktion: 26.000 flaskerLagring: 15 måneder i fadeRating: NejAllergener: SulfitterEr velegnet til: Lækket, velsmagende og ikke for krydret okse- og...
Vingård: Château de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 33,3 % Grenache, 33,3 % Syrah, 33,3 % MouvedreAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 3.040 flaskerRating: NejVelegnet til: Skal nydes til det vildeste, lækreste røde oksekød
Vingård: Château de la GardineOmråde: Chateauneuf du Pape, FrankrigDruer: 60% Grenache, 20% Syrah, 15% Mourner, 15% MuscardinAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan gemmes i 10-15 årProduktion: 6-7.000 flaskerRating: Velegnet til: Rødt kød