Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino - ItalienDruer: 100 % Sangiovese...
Vingård: LagerlaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 100%...
Underkategorier
Vingård: Les Clos PerdusOmråde: Roussillon, FrankrigDruer: 75 % Llandoner Pelut, 25 % SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.700 flaskerLagring: 12 mdr. på ny fransk eg, 12 mdr. anden års fade og 12 mdr. på flaskeRating: NejEr velegnet til: Stuvede kødretter, grillede grøntsager, stegt lam og vildt kød
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: Languedoc, FrankrigDruer: 30% Grenache, 40 % Syrah, 20% Carrignan, 10 % MouvedreAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 9.000 FlaskerRating: Special/Mention Trophy: Top 100 Languedoc-Roussillon Wines, Silver Medal; Grand Wine Contest of LanguedocEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Le Prieuré St. SeverOmråde: LanguedocDruer: 25 % Grenache, 65 % Syrah, 10 % MouvedreAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Vinen er drikkeklar nu, og den kan ligge 25 årProduktion: 3.000 flaskerRating: 93 Point i Robert Parker - og Gold Medal i Vinalies Internationales 2015. Gold Medal AOC Faugères. Gold Medal Sakura Japan Women’s Wine Award 2016Velegnet...
Vingård: Mas Gabinèle - Le Prieuré St. SeverOmråde: Laurens Languedoc, FrankrigDruer: 60 % Mourvédre, 20 % Grenache og 20 % SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Den har potentiale til at ligge 30 år. Den vil være superlækker fra ca. 2015 og frem.Produktion: 1.500 FlaskerRating: Velegnet til: Rødt kød, Bøffer samt andet lækkert okse/kalvekød
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 50 % Syrah, 50 % Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: Drikkeklar nu. Kan ligge ca. 10 år.Produktion: 10.000 flaskerRating: Velegnet til: Bøf, ost, grillet kød, and og vildt
En unik rødvin fra Montlaur i Frankrig - Carignan, Cinsault og Syrah udgør en usædvanlig god blanding. Vingård: Terre de L'AmandyéreOmråde: Corbieres, Montlaur, FrankrigDruer: Carignan - Cinsault og SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 5.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Vildt og svampe
Vingård: René VedrenneOmråde: Bordeaux, FrankrigDruer: 80 % Merlot, 20 % Cabernet FrancAlkohol: 13,5 %Gemmepotentiale: 20 år, topper i 2020Produktion: 21.000 FlaskerLagring: 12 til 18 måneder i egetræsfadeRating: Ja, 89/100 PointsEr velegnet til: Rødt kød, der ikke er for krydret
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: Minervois, FrankrigDruer: 100 % SyrahAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 15 -20 årProduktion: 6.100 FlaskerLagring: Lagringen foregår i en enkelt 400 liter barrique tønde og fermenterer i 70 dage indtil kort før jul og derefter i en brugt 400 liter tønde. Vinen lagres i yderligere 7 måneder. Rating: NejEr velegnet til: Kraftige...
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 80% Grenache, 20% SyrahAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 15 årProduktion: 20.000 flaskerLagring: 8-10 måneder i egetræs karRating: NejEr velegnet til: Fine franske oste, helst ko, rødt kød og kødretter, der ikke er for krydrede.
Vingård: Château de la GardineOmråde: Rhone, FrankrigDruer: 100% SyrahAlkohol: 13 %Gemmepotentiale: 24 årProduktion: 3.500 FlaskerRating: NejEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Chateau d'AgelOmråde: MinervoisDruer: Syrah og Grenache NoirAlkohol: 15 %Gemmepotentiale: 20 årProduktion: 2.050 flaskerRating: 91 point: Robert Parker og 16,5/20 point: Jancis RobinsonEr velegnet til: Rødt kød
Vingård: Brunel de la GardineOmråde: Rhone, Frankrig Druer: 65% Grenache, 25% Mouvedre og 10% SyrahAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: Kan drikkes nu men også gemmes i 7 år.Produktion: 4.998 flaskerLagring: 18 måneder på stål og fadRating: NejVelegnet til: And, lam og rullesteg