Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Bordeaux-vin

Er du vild med Frankrig, vil du elske Bordeaux-vin

Frankrig er ikke uden grund blandt verdens førende vinlande, og snakker man om lækker fransk vin, er det nærmest umuligt ikke at nævne Bordeaux i samme sætning.

Hos AK Vine finder du et udvalg af de bedste vine fra Bordeaux, som kan gøre dine middage og arrangementer til endnu større oplevelser.

Bordeaux-vin fra begge sider

Gennem byen Bordeaux løber floden Gironde, og på begge sider af denne produceres nogle af Frankrigs bedste vine, hvoraf flere af dem også hører til blandt de dyreste.

Saint Estephe, Saint Julien, Pauillac og Margaux på den ene side og Saint Emilion på den anden side af Gironde er verdenskendte for deres vine fra Bordeaux-distriktet.

Druerne i Bordeaux-vin

Der findes og anvendes mange druesorter i vinproduktion i Bordeaux, men de vigtigste druer er Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot.

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4