Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Frecciarossa

vingaard_frecciarossa.jpg

Frecciarossa ligger over den lille by Casteggio, i bjergene i Oltrepò Pavese,
på samme breddegrad som Piemonte, Bourgogne og Bordeaux.

Ligesom de andre berømte regioner, har Oltrepò Pavese været et vindyrkningsområde siden det antikke Rom. Dens særlige kombination af jorden (ler og kalk), den ældgamle tradition for vinfremstilling og det lokale klima, er grundlaget for Frecciarossas unikke terroir.

Navnet "Frecciarossa" dukkede først op på kort i begyndelsen af det nittende århundrede og stammer fra ordet "fraccia", som betyder "uren" i den lokale dialekt. Derefter udviklede sig til "Freccia", mens "rossa" (rød) kommer fra farven af jorden og dens lerede indhold.
Der er 86 hektar vinmarker hvoraf 50 af dem er produktive og en andre fjorten er beplantet med nye vinstokke. Frecciarossa benytter sig af at skifte mellem afgrøder, for at opretholde en balance mellem produktivt areal og brakmarker.

Alle druesorter dyrkes med Guyot.: Croatina, Rhinen Riesling, Pinot Noir, Barbera, Uva Rara og Merlot. Frecciarossa bruger kun ganske sparsomt gødning, for at undgå overproduktion, og for meget pres på planterne. Gødningen er organisk og giver planterne med tilstrækkelige næringsstoffer. Et lille lag af vegetation får lov at vokse ved foden af vinstokkene, for at stimulere rodudvikling. Vinstokkene er tæt plantet og holdes kort for at fremme frugt væksten.

Godset Villa Odéro blev bygget i anden halvdel af det nittende århundrede. Omgivet af sine vinmarker, ligger den i de bølgende bakker i Oltrepò Pavese. Med sin betagende udsigt over Po-dalen og Alperne, tilbyder herregården og dens placering, den perfekte ramme for receptioner, bryllupper, forretningsmøder og vinsmagninger. Dine gæster vil nyde dens varme og atmosfære i den rå murstens hvælvede spisestue.

Gå til hjemmesiden