Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Verderrubi

vingaard_vederrubi.jpg

Verderrubi ligger i Rubí de Bracamonte – en landsby, der er beliggende i Valladolid provinsen under Rueda appelationen.

Vinmarkerne strækker sig over 27 hektarer og består mest af Verdejo, som er plantet ca 2 km fra landsbyen på det høje plateau. De vinstokke, der producerer Dominio de Verderrubi, nyder godt af jorden, der er helt perfekt til hvidvinsproduktionen, og specielt til Verdejo druens mange varieteter.

Under det hurtigt drænende muldlag ligger et 50 cm dybt mudderlag, der virker som en fugtighedsbase for vinstokkenes rødder, der dermed bibeholder syrligheden under de sidste modningsfaser, mens de samtidig opbygger de aromatiske forstadier i druerne.

I slutningen af 90'erne beslutter Pita Familien at genplante vinstokke de steder, hvor deres forfædre tidligere gjorde det. Til gengæld beslutter Emilio José Pita at starte sin oplæring som vinproducent, efter at have afsluttet sine studier i biologi og biokemi. Han er licenseret i Bordeaux og har afsluttet sin uddannelse som vinmager med at arbejde med andre vinproducenter i udlandet. (New Zealand, Napa Valley CA.)


Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3