Danmark

Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Danmark

Vingårde Danmark

Werning Wine har til huse på den dansk/franske vingård Kristianshøj, som ligger i Viemose på Sydsjælland, tæt på Ulvsund og Kalvehave. Kristianshøj ligger på en 55 meter høj bakketop med udsigt over Ulvsund og Møn.

Den "høje" beliggenhed samt den korte afstand til vandet gør, at marken altid er godt ventileret samt at majfrost kun sjældent forekommer. 

Dette i forbindelse med de mange solskinstimer og den lave regnmængde gør, at man kan producere nogle meget spændende vine.

Werning Wine producere både danske og franske vine. Produktionen og vinification af de danske vine foregår i Danmark på Kristianshøj. 

Werning Wines holder rundvisninger og smagninger på Kristianshøj, bestemt et besøg værd.

Link til Werning Wine hjemmeside.


Underkategorier

  • Werning Wine
    Werning Wine har til huse på den dansk/franske vingård Kristianshøj, som ligger i Viemose på Sydsjælland, tæt på Ulvsund og Kalvehave. Kristianshøj ligger på en 55 meter høj bakketop med udsigt over Ulvsund og Møn. Den "høje" beliggenhed samt den korte afstand til vandet gør, at marken altid er godt ventileret samt at majfrost kun sjældent forekommer.  Dette i forbindelse med de mange solskinstimer og den lave regnmængde gør, at man kan producere nogle meget spændende vine. Werning Wine producere både danske og franske vine. Produktionen og vinification af de danske vine foregår i Danmark på Kristianshøj.  Werning Wines holder rundvisninger og smagninger på Kristianshøj, bestemt et besøg værd. Link til Werning Wine hjemmeside.
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat