Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Casa Sola

vingaard_casa-sola.jpg

Casa Sola har eksisteret siden 1960, og har en tradition for at producere kvalitetsvin. Den fantastiske beliggenhed af deres vinmarker og det understøttende mikroklima er - sammen med respekten for tradition på den ene side og udvikling på den anden side - deres nøgle til den herligt harmoniske og smagfulde vin, de producerer.

Casa Sola har ikke dårlige årgange i vin. Hvert år vurderes hvilke vine, der skal produceres, ud fra kvaliteten af druerne.
Hvis Sangiovese druen ikke har haft et godt år, produceres der i det år ikke Chianti Classico Gran Selezione men i stedet Montarsiccio.

Casa Sola har et areal på 120 hektar hvoraf 26 er dækket med vinmarker og 40 med olivenlunde.

Vingården ligger i hjertet af Toscana i de mest smukke omgivelser og udover den gode vin, tilbyder de også mulighed for at lave en rigtig vinferie med overnatning i flot udsmykkede værelser.

Casa Sola ligger nær byen Barberino Val d'Elsa. Det er 30 km fra Firenze og 28 km fra Siena og 90 km fra Pisa.

Casa Sola dækker et areal på 120 hektar, hvoraf de 30 er vinmarker og de 40 er olivenlunde. Resten er marker og skove, som skaber et fortryllende område, stille og grønt. Det ideelle sted for en smuk og efter eget valg afslappende og/eller oplevelsesrig vinferie i hjertet af Toscana.

Casa Sola's filosofi: I believe that wine producers have a duty to intrigue, to raise awarreness and to stimulate a better knowledge to drink better and to live better.

Gå til hjemmesiden her

Denne vingård tilbyder også vinferieophold - læs mere