Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Matahiwi Estate

Matahiwi Estate er en lille familieejet vingård i hjertet af Wairarapa i Hawkes Bay på den nordlige side af øen New Zealand.

Det lille TE Awanga distrikt blev udpeget som et af af New Zealands bedste vinområder af italieneren Romeo Bragato i år 1895. Romeo Bragato blev kontaktet af den New Zealandske afdeling for landbrug til at udpeget de område som var bedst egnet til at dyrke druer.

Alastair Scott vendte tilbage til New Zealand efter at have boet i Londoni år 1998 og var enig med Romeo Bragato i, at Wairarapa havde de rette elementer til at dyrke druer. Dette blev starten på Matahiwi Estate.


Fuglen Phoenix, som indgår i Matahiwi Estate logoet, er et symbol på genetableringen af druedyrkningen efter en periode med forbud i starten af år 1900.