Vingård: ValdiapiattaOmråde: Montalcino, ItalienDruer: 85 % Sangiovese...
Vingård: AmisfieldOmråde: Central Otago, New ZealandDruer: 100 %...
Valenciso ligger i Haro i hjertet af Rioja, og det var her Luis Valentin og Carmen Enciso besluttede at grundlægge "Bodeguera de Valenciso".
Valenciso ønsker ikke kun at tale om kvalitet - de ønsker at skabe den.
Valenciso laver den ene vin - Valenciso. Den er til gengæld født ud af Rioja områdets stringente regler: Tempranillo druer fra gamle vinstokke med lavt høstudbytte og nye fade.
I Valencisos arbejde med at producere denne subtile og elegante vin samarbejder de med Alicia Eyaralar, en velkendt vinmager der også har samme høje krav til kvalitet, elegance og smagsoplevelse.
Et vinhus og en vin med karakter.
Gå til hjemmesiden
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14 %Gemmepotentiale: 12-16 år Produktion: 9.000 FlaskerLagring: 24 mdr. på cement tanke, 24 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 12 mdr. på flaskeRating: 92 velfortjente point hos James SucklingVelegnet til: Kalv, lam, okse og vildt
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 70% Viura 30% Garnacha HvidAlkohol: 11 %Gemmepotentiale: 10 årProduktion: 3.000 FlaskerRating: NejVelegnet til: Pasta, fisk, asiatisk mad og paella
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 10 år Produktion: 14.000 FlaskerLagring: 7 mdr. i cementtanke, 12 mdr. på fransk eg og yderligere 12 mdr. på cement. Frigivet i juni 2017.Rating: ja, 92 pts., James Suckling Velegnet til: vildt, asiatisk og lam
Vingård: ValencisoOmråde: Rioja, SpanienDruer: 100 % TemperanilloAlkohol: 14,5 %Gemmepotentiale: 20-25 år – drikkeklar fra 2020Produktion: Limided 4.000 FlaskerLagring: 60 mdr. på cement tanke, for at bibeholde frugt. 40 mdr. på kaukasisk eg, for at give korrekt fadsmag. 20 mdr. på flaskeRating: 90 Points Stephen Tanzer International Wine Cellar og 93...