Nyhedsbrev

Nyheder

Information

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på Facebook

Amisfield

amisfield.jpg

Amisfield vingården ligger lige ved foden af Pisa Bjergene i den centrale del af Otago på New Zealand og regnes for at være een af de bedste vingårde i Central Otago.

Central Otago er et af verdens sydligeste vinområder, kendt for Mount Pisa, søerne, og det kolde vejr. Perfekt til hvidvin og Pinot Noir.

Amisfield Wine Company, der blev etableret i 1988, specialiserer sig i at producere de aromatiske hvidvine, baseret på Pinot Noir druen.

Vingården dyrker over 80 hektarer vin af de i alt 200 hektarer, der hører under vingården. Størstedelen af disse vinstokke er over 10 år gamle og det er den største vingård i hele det Centrale Otago.

Ønologen Dr Stephanie Lambert siger om deres vine, at de udtrykker Amisfield’s filosofi – at udnytte vinmarkerne omhyggeligt med et minimum af indblanding, så druerne opnår den mest koncentrerede frugtsmag.

Et af de overordnede mål, og som bekræfter vingårdens bæredygtige engagement, er at dyrke vin og samtidig tage hensyn til udnyttelsen af spildevands-rensningssystemet i det oprindeligt integrerede vådområde.

Bistro, Tasting Room & Head Office - 10 Lake Hayes Road, RD 1,Queenstown 9371


Gå til hjemmesiden

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3